banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 19:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 914, 915, 916, 917, 918, 919, 920 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2011, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
za renoviranje sam bio optimista, a li za sjever i jug nisam i to ne da nisam nego smatram da nema sanse da stignu. ali bito da oni pocnu pa neka se zavrse za sedecu Evropu.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 21:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Јел данас био Куп са Крупом?

Главно питање је да ли је у плану да се до тад заврши, јер нико се од надлежних тим поводом није огласио, једина званична инфо. је она одавно - почетак у априлу, завршетак крајем године а ово остало су све наша и новинарска нагађања, може-не може, било би добро итд.

И оно реновирање је била научна фантастика па стигоше за 20 дана

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 21:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
ma bice tribine gotove za grupnu fazu LS 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 22:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Је л` то твоја жеља или нека провјерена инфо?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 22:07 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Видиш да се шпрда :D

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 22:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
" I Have a Dream " ... ma bice to sve u redu 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 22:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
А, нисам видио "групна фаза"...
Учинило ми се да је рекао да ће бити готово за квалификације...

Углавном, мој превид... Јбга, умор чини своје...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 22:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Видио сам на клипу, није Авдука сам обрнуо ту мајицу :D него му је неко навукао а он није ни гледао само наставио трчати

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 22:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Slika

Poslednji put menjao zli mrkvić dana 24 Maj 2011, 22:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 22:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
zli mrkvić je napisao:
Slika

http://img36.imageshack.us/img36/4/borac1.jpg :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
хајд нек` мени неко на крају каже сад којем термину вјероват пошто константно наилазим од сто људи на различите информације!
утакмица је 28ми или 29ти?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 23:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Kako se ovaj tekst pojavio u 'Nezavisnim' koje su na izvoru informacija :) , ja vjerujem da smo na pragu da dobijemo jedan zaista lijep stadion.

Citiraj:
Sjeverna i južna tribina
Ukoliko novi statut bude usvojen i klubovi iz BiH budu mogli nastupiti na međunarodnoj sceni, Borac će evropski put krenuti iz drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U svrhu toga Vlada RS i gradska Uprava obezbijediće sredstva za izgradnju sjeverne i južne tribine.

"Skupština grada donijela je odluku o kreditnom zaduženju za finansiranje jednog dijela radova, dok će drugi dio finansirati Vlada RS. Iznos kredita je oko 1.500.000 KM. Smatramo da bi izgradnjom sjeverne i južne tribine stadion bio upotpunjen", kazao je Dragoljub Davidović.
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/D ... 90735.html

A gledajte tekst u Glasu. Ko se ugradio 100.000 KM? :D :D :D

Citiraj:
Трибине

Градски стадион у Бањалуци добиће ускоро нови изглед, тачније, биће изграђене јужна и сјеверна трибина, чиме ће комфор на овом спортском здању бити још већи и бољи. У изградњи ових трибина учествоваће заједно град Бањалука и Влада Републике Српске.

- Скупштина града донијела је одлуку о кредитном задужењу за финансирање једног дијела радова, док ће други дио финансирати Влада Српске. Износ кредита је око 1.400.000 марака. Сматрамо да би изградњом сјеверне и јужне трибине стадион био употпуњен, а тиме бисмо уложили у нашу имовину и помогли Борцу - рекао је градоначелник Давидовић.
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... pione.html

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 24 Maj 2011, 23:31, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
asdfg je napisao:
Dodik. "Uvijek smo bili uz Borac i tu smo i sada da pomognemo koliko možemo. Želim da vam zahvalim za napor..."

ja sam uvijek bio uz kolo srpskih sestara ali nikad im nisam lupao pleske, iako sam im zahvaljivao za primanje batina tj tog napora...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 23:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Braneee je napisao:
asdfg je napisao:
Dodik. "Uvijek smo bili uz Borac i tu smo i sada da pomognemo koliko možemo. Želim da vam zahvalim za napor..."

ja sam uvijek bio uz kolo srpskih sestara ali nikad im nisam lupao pleske, iako sam im zahvaljivao za primanje batina tj tog napora...

Malo si pretjerao sa konzumiranjem sadržaja sa avatara, zar ne? :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 23:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ма новинари безвезњаковићи не знају пренијети ни шта је рекао.

Пази ону реченицу, Борац је обезбиједио квалификације за ЛШ у сврху тога Влада и Град су обезбиједли средстава за сјевер и југ.

Логичан закључак би био...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2011, 00:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Braneee je napisao:
asdfg je napisao:

Znamo sve,cirko!!!...I kako si nam unistio kk Borac da bi ti mogao gledati evropsku kosarku u svojoj jazbini...i kako si nam tukao drugove sa tribine...i kako si pokusao gurati fk laktase na ustrb borca......nazalost,bio si uvek uz Borac i ti tebi slicne guzonje iz vese,modrice,bakinaca... zato smo i bili u kanalu sve ove godine...Sada si nam sklepao istok i zapad i mislis da je to dovoljno da se zaboravi sistemsko zapostavljanje i unistavanje banjaluckog sporta :mad:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2011, 06:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Citiraj:
Срђан Шупут

На челу Борчеве делегације био је предсједник клуба Срђан Шупут.

- Драго нам је да смо оваквим поводом имали пријеме на високом нивоу, јер смо до сада углавном били ту да рјешавамо проблеме којих није било мало. Још увијек нико од нас у клубу није свјестан колики смо успјех постигли. Вјероватно ћемо знати када се еуфорија слегне. На почетку сезоне смо рекли да ће све осим титуле бити неуспјех и, ето, остварили смо зацртане амбиције. Пред нама је сада спремање за међународну сцену - истакао је Шупут.

E ovaj me čovjek opasno nervira svojim postupcima. Sad kad se treba slikati prvi je a na utakmicama tipa travnik, sloboda, budućnost, sjedi pored lože a još na pitanje oće li ići u sarajevo na utakmicu sa seljom njegov odgovor je bio "oću qrac". E pa gospodine skijaš napuši se tog istog qrca, stoko jedna :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2011, 06:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Ravnogorac je napisao:
Braneee je napisao:
asdfg je napisao:

Znamo sve,cirko!!!...I kako si nam unistio kk Borac da bi ti mogao gledati evropsku kosarku u svojoj jazbini...i kako si nam tukao drugove sa tribine...i kako si pokusao gurati fk laktase na ustrb borca......nazalost,bio si uvek uz Borac i ti tebi slicne guzonje iz vese,modrice,bakinaca... zato smo i bili u kanalu sve ove godine...Sada si nam sklepao istok i zapad i mislis da je to dovoljno da se zaboravi sistemsko zapostavljanje i unistavanje banjaluckog sporta :mad:

ма јок, није он уништавао бањалучки спорт. он је велики спортски радник и неимар, и прије свега навијач Борца!
али то и јесте поента, да људи имају кратко памћење, па ће и у ово повјеровати!
али као у оној пјесми "дође вријеме све се преокрене", па и ми испливашмо из муља. али на томе се не смије стати, него се борити и не допустити да сеоски политичари и маргиналци гурају Борац на дно.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2011, 07:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Мај - мјесец Борчевих трофеја

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2011, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
kad je bio onaj indijanac iz uefe sad na proleće u BL,šta je rekao u vezi stadiona?

Meni se čini da je neko napisao da će se morati skratiti ograda na istoku!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 914, 915, 916, 917, 918, 919, 920 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]