banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 10:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dubioza Kolektiv
PostPoslato: 12 Maj 2011, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
A zato je on ovoliko pametniji od nas. Kako Kakao, znas li Ruzu, da ti nije kakva svojbina?
Ma ima tih Federalaca svuda...
Sad ce: "To je zato sto ste ih vi cetnici rastjerali!".

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 01:00 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2011, 01:32
Bakinci je napisao:
Neko rece gore da su vrlo popularni u evropi...
Koga boli cundara za evropom...
Bend je smece...
Nek drljaju u Sararajevu i Tuzli...
Ovdje mozda i nema bolji bend, a i ne treba nam...

fakat nema
imal uopste bendova, osim šefovih?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 01:16 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2011, 01:32
KaoKakao je napisao:
Besparica je napisao:

Za mene je ovo muzika.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ysw-ovb3k5s[/youtube]

Ma nisam uopste ni sumnjao. :wink:

Besparica je napisao:
Ne znam kako da ti kazem, ovaj... Lupas. Ne gotivim ih zbog njihovih pokvarenjackih politickih stavova i nacina kako ih promovisu (to sam i ranije detaljnije objasnio). Ali to sto ih ja ne gotivim zbog toga, ne mijenja cinjenicu da im muzika smrdi. Usput bih i primjetio bolesnu potrebu Federalaca, koja se vidi i u ovom postu, da mi ovde budemo fasisti, sovinisti i sta li vec...

Politicki su jako konkretni, zastupaju cijelovitu BiH bez kantona, entiteta, moje, tvoje, vase, nase, zastupaju BiH bez korupcije, mita i slicno. Naravno da tebi to bode u oci, jer si za nacionalne torove. Al to je vec tema kojoj nije mjesto ovdje.

Besparica je napisao:
A kada smo kod jeftinoce... Uvazenog gospodina? Cllasy move. :lol: Jbg, to mozda impresionira tvoje Sa kolege, ali mi smo se ovde navikli na nesto jeftinije.

Et vidis kako si jednobojan. Sta je to tebe navelo da mislis da sam iz drugog entiteta? Sto malo odudaram od tvojih pogleda na svijet? :cat:

Besparica je napisao:
O istoj onoj zlobi koju prosipa Zlaja, Komsa & co. I mama ti drobi.

Nema razloga da se srdis. :confused2: . Vidim ja da si ti za Miletovih satorskih nastupa.

KLAP KLAP

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 06:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Valentin_Inzko je napisao:
Ko je to ovdje dovoljno kompetentan da ocjenjuje sta je muzika, a sto nije muzika??
Vama moze samo da se svidja ili ne, realno ne volim Dubiozu jer su to Zlatkovi ljudi :D
Od kad je Zlatko na vlasti ne pjevaju vise o lopovluku :D ali ja mogu kazati da mi se to ne svidja, ali ne mogu govoriti da to nije muzika, ako se nekome svidja BUJRUM :D

Naravno, muzika se dijeli na dobru i lošu, a ja bih dodao treću kategoriju "bezze". Ja kao slušalac imam pravo da ocjenim da li mi je dobra ili nije, a ova mi smrdi poprilično...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 06:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cekpi je napisao:
jeste, sve si u pravu spin doktore, samo što ti i ja znamo da bi dubiozini textovi bili OK (u najmanju ruku) da su čirilcom pisani... onda im ne bi, barem javno, bilo ravnih.
"Sram ih bilo jer pobogu spominju tu dosadnu Srebrenicu (mišljenje na postu ovog istog PDFa) u po zemlje srbije. Oni bre vire iz guzice Ž.Komšića. (neki drugi text iz ovog PDFa)...", itd
O kojim ti muzičkim/txt razlozima govoris da možeš isključiti sve političke konotacije, a mene nazvati idiotom.... pa radi se o politički angažiranom bendu, ne!?. Sam SENSER koji je njihov tata (mada to ovdje niko još i nije ni prepoznao) je socio-politički aktivan bend i svako od vas (koji ga poznaju) kapu ce skinuti za njih. Dubiozi ne!! ipak, nešto što dolazi iz mrske Bosne muslmanske je plitko, bezveze, nebitno, itd... e u tome i jeste problem .... što zavijate na objektivu... muzički kvalitet, bla bla... a srca nema da progovori (čast izuzecima). O poštovanju prema koliko toliko kvalitetnom radu bar na regiuonalnom nivou, čisto podrške radi, nije ni za očekivat od takvih.... "finih i kulturnih" :oops:

Ma ti si retardiran definivno. Ne znam kakav vi to kompleks imate ali čini mi se da mislite da Srbi samo o vama misle i imaju pola litre pljuvačke u ustima u svakom trenutku spremih da pljunu po svemu što dolazi iz Federacije. Ja na primjer prezirem Boru Đorđevića jer je smradina najveća i stalno forsira neke nacionalističke fore tamo gdje im nije mjesto i nešto se kur*i, isto kao i papka Tompsona. Evo sad ti ja govorim iz srca, ne volim Dubiozu jer je bezveze bend, neke šuplje priče prodaju, Đorđević i Riblja Čorba su što se tiče muzike predobri samo što se on meni kao pojava gadi kao i ovaj treći...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 07:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Besparica je napisao:
Kako si nadmocan.

Hvala.

Besparica je napisao:
bosnjacki nacionalizam
A to sto je taj nacionalizam zamotan u pricu o korupciji to ne mjenja.

A sta je to bosnjacki nacionalizam? Ideja o cjelovitoj BiH ili BiH od Bascarsije do Cengic Vile? Postoji razlika.
U Dubiozi su ili sviraju jos uvijek muzicari razlicitih nacionalnosti. Kako si ti to povezao sa bosnjackim nacionalizmom, je beyond me, sto bi reko amer, englez ili irac. Zanima me sljedeci epitet koji ces da izvalis, vehabijski pokret? :cat:

Besparica je napisao:
kako si samo originalan. Mora da si pametan, logicno je zakljuciti. :cat:
Stvarno ne kontam sta ti nije jasno, pa i kod nas u RS ima Federalaca...

Opet ti kod nas, kod vas. Torovi, oh nacionalni torovi....

Besparica je napisao:
Cekaj, jel ovo, ti kao nisi mogao vise gledati kako drobim, pa si odlucio da iskoristis svoje superiorno obrazovanje i inteligenciju (pomenuo bih i otvorenost uma) da me postavis na moje mjesto?
LOLz

Nema potrebe da te ja bilo gdje postavljam. Jako to dobro cinis i na svoju ruku.
Drago mi je da upotrebljavas frazu kao sto je "otvorenost uma", jos kad bi samo znao znacenje iste. Al', polako, mozda i od tebe bude kakvog hajra.

I da ne zaboravim.
LOLz

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 07:10 
Pripravnik
Pripravnik

_zoka je napisao:
KaoKakao je napisao:

Ma nisam uopste ni sumnjao. :wink:

Najviše volim ove što ni ne kontaju kad ih zajebavaš.....

Hvala ti na tome sto si mi dao do znanja da je to bila zajebancija. Nikad sam to ne bih skontao. :cat:

Hvala jos jednom, urednice. :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 08:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nemam na čemu,neuredniče!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 09:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
KaoKakao je napisao:
A sta je to bosnjacki nacionalizam? Ideja o cjelovitoj BiH ili BiH od Bascarsije do Cengic Vile? Postoji razlika.
U Dubiozi su ili sviraju jos uvijek muzicari razlicitih nacionalnosti. Kako si ti to povezao sa bosnjackim nacionalizmom, je beyond me, sto bi reko amer, englez ili irac. Zanima me sljedeci epitet koji ces da izvalis, vehabijski pokret?

Beyon me? :notworthy: Sta ti je sad to? Mora da je nesto zajebano...
Bosnjacki nacionalizam je ideja o dominaciji Bosnjaka na citavoj teritoriji BiH. A ono sto cini bosnjacki nacionalizam izuzetno iritirajucim je to sto se pri njegovoj promociji kace etikete nacionalizma i fasizma upravo na one protiv kojih je usmjeren.
Ja znam da ti sada mislis da si pametan i "napredan". Vidim da se savrseno uklapas u sablon, koji smo mi ovde vec sto puta vidili. Jos jedan apsurd...
Prosipas pricu o nacionalnim torovima, misleci da izlazes neki napredan stav, a nisi svjestan da samo ponavljas jednu od otrcanih nacionalistickih fraza. U stvari, demonstriras da ne znas da razmisljas i samostalno da oformis misljenje...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:53 
Pripravnik
Pripravnik

Besparica je napisao:
KaoKakao je napisao:
U Dubiozi su ili sviraju jos uvijek muzicari razlicitih nacionalnosti. Kako si ti to povezao sa bosnjackim nacionalizmom, je beyond me, sto bi reko amer, englez ili irac. Zanima me sljedeci epitet koji ces da izvalis, vehabijski pokret?

Beyon me? :notworthy: Sta ti je sad to? Mora da je nesto zajebano...
Bosnjacki nacionalizam je ideja o dominaciji Bosnjaka na citavoj teritoriji BiH. A ono sto cini bosnjacki nacionalizam izuzetno iritirajucim je to sto se pri njegovoj promociji kace etikete nacionalizma i fasizma upravo na one protiv kojih je usmjeren.
Ja znam da ti sada mislis da si pametan i "napredan". Vidim da se savrseno uklapas u sablon, koji smo mi ovde vec sto puta vidili. Jos jedan apsurd...
Prosipas pricu o nacionalnim torovima, misleci da izlazes neki napredan stav, a nisi svjestan da samo ponavljas jednu od otrcanih nacionalistickih fraza. U stvari, demonstriras da ne znas da razmisljas i samostalno da oformis misljenje...

Kako to fino sroci, isto kao po naredjenju. Po nekom ucrtanom planu. Steta sto napisa mnogo, al u sustini, nadrobi ga. Onako momacki.

Znaci. Ako nadjes i jedan stih gdje Dubioza (ipak je ovo tema o njima, zar ne :wink: ), naginje i zove na bosnjacki nacionalizam, imas masno jagnje ili krme, sta vise gotivis, od mene.

Interesantno je da mi kacis epitetu bosnjackog nacionaliste a ja ni slovom nigdje ne napisa da bih volio da Bosnjaci vladaju svijetom. To izgleda neka uvjezbana praksa, cim malo odudaras od stava da si protiv podijele BiH na milion malih, samostalnih avlija.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
E sad se ne isfuravam vise na padobrance nego na vas ostale sto hranite trolove. Nemamo MI (normalni ucesnici foruma sa svih strana) sta dokazivati NJIMA (padobrancima koji sele "politiku" na "muziku"). Molba administraciji za opomenu svih ucesnika ove teme koji su psovali, i ban provokatora ckepi, KaoKakao i Valentin_Inzko

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 15:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Incko je banovan.To je bošnjo...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nema vise politike na ovoj temi...od sad brisem bilo kakve politicke prepirke.....Dubioza Kolektiv je politicki aktivan bend, to nekome moze da se svidja ili da se ne svidja....njihova stvar....al na ovoj temi mozete raspravljat samo o muzici Dubioze....ne interesuje me ciju stranu zastupaju niti kome vire iz dupeta....znaci rasprava o muzici, tekstovima, live nastupima....necu da vidim vise raspravu o Komsicu, Dodiku i ostalim nindzama kojima nije mjesto u muzici....

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 21:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IK8fVHNk0oM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 02:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Izgleda da je nekima dzaba pricat....

Gore sam napisao i sad cu ponovit...Dubioza Kolektiv je politicki angazovan bend...ali to ne znaci da na pdf muzika mozemo raspredati o tome jel bolji Komsic ili Dodik...to nije muzika....i samim tim nije tome mjesto ovde....ako hocete otvorite na politici ili CiD temu od politickom angazovanju Dubioze pa tamo nastavite raspravu....

Od 7-8 postova koje sam obrisao jedna recenica je ipak zasluzila da se ne obrise pa cu je sad ovde citirat
nasmjeshiti luzer je napisao:
Zar je toliko teško poslušati čovjeka koji na podforumu muzika traži da se priča o muzici?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2011, 02:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Tesko smece od benda.
Mislim da nisu ni zasluzili svoju temu na ovom forumu al ajde.....
Tekstovi su im prizemni jako i uglavnom ih slusaju kvaziurbani likovi kako bi bili sto vise kul jer slusaju Dubiozu koja pjeva o travi i motanju i ostalim idiotlucima........

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 12:07 
Pripravnik
Pripravnik

Za stovaoce DK nova stvar:

http://www.youtube.com/watch?v=fRSMsthHajw&feature=related

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Meni je ovo veliki korak unazad u odnosu na prethodni album, koji je bio slušljiv. Ovo mi zvuči kao da su im konsultanti bili Ekrem Jevrić i Boban Marković.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je li se meni to čini ili oni počinju da kopiraju Kultur Shock? :confused3:

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2011, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
KaoKakao je napisao:

Kakvo smece.

Najtipicniji ska ritam, dionice sa trubama preuzete iz "sirokog" Bregovicevog asortimana a tekst je porazavajuce glup i neoriginalan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]