banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 19:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 862, 863, 864, 865, 866, 867, 868 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
asdfg je napisao:
"Razgovarali smo sa Marinovićem, ali sve je ostalo na tome, nikakav konkretan dogovor nije postignut. S njim smo obavili razgovore na preporuku sadašnjeg trenera Jagodića, ali ponavljam da će imenovanje novog trenera uslijediti tek poslije velikog slavlja na glavnom banjalučkom trgu", zaključio je predsjednik Borca.
(MONDO)

To je ta rečenica! Nisam znao da je Srđan to rekao. I on je počeo izgleda srati! Mora ću i njega boldirati na onoj listi lopova u Borcu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
asdfg je napisao:
Srđan Šuput, predsjednik Borca je "prebacio loptu" na neka druga, po njemu važnija pitanja.

"Za Borac u ovom momentu je najvažniji datum 29. maj kada ćemo sa svim građanima Banjaluke i Republike Srpske na Trgu Krajine proslaviti šampionsku titulu. To je za nas prioritet, a tek nakon tog datuma tražićemo novog trenera. Poslije toga, ćemo analiziraćemo rad Upravnog odbora, stručnog štaba i igračkog kadra, i donijeti konkretne odluke", rekao je Šuput za "Nezavisne novine".
(MONDO)

Kakva je ovo idiotska izjava?! Suput se stvarno trudi da ispadne mamlaz.
Dakle, Sup(k)utu je vaznije da se slavi i derneci nego da strucni stab i ekipa imaju kontinuitet. Umjesto toga novi trener ce navrat-nanos praviti igru.
Njemu je to vazno, a nije mu vazno to sto su se ponijeli kao djubrad prema onome koji je jedan od najzasluznijih za to slavlje?! More, majku vam j*bem bezobraznu!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rangarok je napisao:
Ви бисте свакако требали отворити неко своје удружење..
Као што и многи клубови имају...
Израдити неке мајице, још неке ствари..
Још више дићи град на ноге и свашта нешто :)
Наравно и дати свој глас управи..

Ovo je goran i ostali davnih dana uradio. Pred Lozanu "BUDI BORAC" je slogan koji potiče sa ovog foruma.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Да знам...
Пратим ја стално форум,али по мање пишем...
Било би добро поред навијачког удружења, имати још једно удружење...
Удружење ''Буди Борац'' 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Све би то било прихватљиво да је то лично Владин избор, да жели да искористи прилику да напредује у каријери, тада би једноставно морали прихватити ситуацију и тражити новог тренера. Такође, као и мрквић, мислим да не постоје неке статутарне препреке да Владо води и клуб и репрезентацију, чак мислим да је и Владо то рекао у неком од интервјуа. Уколико Владо сматра да може обављати обе функције, без да и једна од те двије испашта, Управа треба да прихвати те гаранције и у будућности његов рад оцјењује кроз резултате, као најбоље показатеље рада. У крајњем случају уколико је немогуће обављати обе функције, оставити Влади да изабере ону која је за њега боља или можда дража. Европске утакмице су награда за играче, тренера и навијаче, који су се читаве сезоне борили за то мало сунца под европским небом. Онемогућити било коме од наведених да буду дио тога је крајње нехумано и нељудски. Владо је то својим односом, али и резултатима, најмање заслужио.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Moj prijedlog za prvu akciju simpatizera.

Kupićemo 10 kg jagoda (ali onih trulih) i gađati njima stoku u loži. Ima simbolike :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
A moj prijedlog Suputu,Sipovcu i ostalima je da prestanu srati o nacinu proslave dok ne obezbijedimo titulu!

Ako bismo sutra izgubili,i odigrali nerijeseno protiv Travnika (koji ce biti deeebeeeeelo premiran),o tituli ce odlucivati mec na Grbavici!

A to su sasvim,sasvim dva moguca rezultata s obzirom na ovako "dobru" atmosferu oko kluba!
Nemoj da budemo kao neki sto su stampali majice.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
da definitivno bi trebalo razmisliti na temu osnivanja udruzenja simpatizera fk Borac. ali to je veliki posao koji odvlaci puno vremena, tako da tesko da ce se naci neki entuzijasta koji ce pokrenuti stvari sa mrtve tacke

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
subzero81 je napisao:
da definitivno bi trebalo razmisliti na temu osnivanja udruzenja simpatizera fk Borac. ali to je veliki posao koji odvlaci puno vremena, tako da tesko da ce se naci neki entuzijasta koji ce pokrenuti stvari sa mrtve tacke

pah ako stvari u Borcu budu isle ovim tokom, organizacija ce se sama od sebe nametnuti kao jedino rjesenje u borbi protiv ljudi koji rade svoj posao na ovaj nacin.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma problem je i kad ove otjeras doce isti. Svi gledaju samokako da strpaju u svoj dzep, a niko nedaje iz svog. nebi ovo bila prva uprava koja je otisla, otjerana i sl.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
subzero81 je napisao:

За почетак то не мора бити нешто формално, може бити у форми мјесечног окупљања и дружења нпр. на западној трибини. Најбитније је одредити циљеве који се желе остварити и онда на тим окупљањима осмишљавати и организовати акције у функцији остваривања тих циљева.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Vlado izdrzi, svi smo uz tebe!!!
Ne postoji bolje resenje za klupu Borca od naseg Dr Vlade, siguran sam u to. :wink:
Zato foteljasi razmislite jos jednom...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja vjerujem u ono "sve se moze kad se hoce" (to smo i mi na forumu vise puta dokazali). nije problem ako stavljaju sebi u dzep ali ako to rade na pravi nacin i da se vide rezultati, ako se vidi zelja da se zadrze pravi igrac, pravi ljudi , pravi trener, a ne ova smijurija. pa zasto se Stakicu ne produzi ugovor? zasto se Avduki ne produzi ugovor? pun mi je vise q da na ovom forumu citam tako jednostavne stvari koje su kod nas, ne teske nego neizvodljive!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dok god tu ulaze drzavne pare bice tako.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sa pravim ljudima to se lako promjeni, a Vlado je jedan od tih!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidis da je umanjini, zato su ga i otjerali

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa ako mi stanemo iza njega onda vise nece biti u manjini. zato je nekad demokratija prava stvar :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Владо имаш армију људи иза себе, чувај се!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Treba pod hitno mjenjati statut, da u upravnom odboru predstavnik navijaca dobije jedno mjesto.
POD HITNO!
Jedan glas ne moze puno da promjeni, ali taj jedan glas nece predstavljati jednu osobu vec hiljade ljudi tj. navijaca, a ostali zastupaju samo SVOJE interese, pa da vidimo ubuduce kako ce raditi UO.

Ima dosta Borcevaca u klubu, cini mi se vise nego ikada, Vlado, Darko, Suput...oni se moraju drzati zajedno...

PRAVDA ZA VLADU!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a brate volio bih da sam optimista kao i ti :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 862, 863, 864, 865, 866, 867, 868 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]