banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120115 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 861, 862, 863, 864, 865, 866, 867 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Јесам ли добро прочитао или је Куп града у понедељак од 17ч ? Против кога играмо ?
Морамо сви обавезно на стадион да пружимо подршку ВЛАДИ !

ДИО управе напоље !!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Samo da kažem teletu Šipovcu da je Blaž Slišković, istovremeno bio i trener Hajduka odnosno Zrinjskog i reprezentacije BiH, i sa tim klubovima igrao evropu!!!! Neka mi sad objasni ta budala čobanska gdje su veće obaveze u U 21 ili u A timu?

Drugo, da je sve izrežirano od strane uprave govori u prilog i činjenica da su mimo FS RS kandidovali vladu za selektora a usput i poradili na njegovom imenovanju! FSRS je kandidovao Tulića koji naravno nije prošao ali mislim da je prvi put iz RS kandidovana dva trenera! Nisam siguran.

Treće, ne znam proceduru, ali vlado nigdje nije rekao da je njgova želja da bude selektor!

Četvrto, ovo su riječi za anale " ja sam BORČEV vojnik", "ovo ovde (pokazuje na grb Borca) to je pripadnost", "uvijek ću biti uz Borac (poslije svega)", "pokazali smo da smo tim da smo jaki a ovi momci (pokazuje na lešinare) su najjači", "svi mi ovdje smo BORAC".

To nikad nijedan borčev trener nije izgovorio niti će. Vlado je original!

JA HOĆU LIGU ŠAMPIONA SA VLADOM PA MAKAR GUBILI 15-0!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Slika
nisam bas vican sa ovim kao pojedine kolege sa foruma ali.....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
zli mrkvić je napisao:
Samo da kažem teletu Šipovcu da je Blaž Slišković, istovremeno bio i trener Hajduka odnosno Zrinjskog i reprezentacije BiH, i sa tim klubovima igrao evropu!!!! Neka mi sad objasni ta budala čobanska gdje su veće obaveze u U 21 ili u A timu?

Drugo, da je sve izrežirano od strane uprave govori u prilog i činjenica da su mimo FS RS kandidovali vladu za selektora a usput i poradili na njegovom imenovanju! FSRS je kandidovao Tulića koji naravno nije prošao ali mislim da je prvi put iz RS kandidovana dva trenera! Nisam siguran.

Treće, ne znam proceduru, ali vlado nigdje nije rekao da je njgova želja da bude selektor!

Četvrto, ovo su riječi za anale " ja sam BORČEV vojnik", "ovo ovde (pokazuje na grb Borca) to je pripadnost", "uvijek ću biti uz Borac (poslije svega)", "pokazali smo da smo tim da smo jaki a ovi momci (pokazuje na lešinare) su najjači", "svi mi ovdje smo BORAC".

To nikad nijedan borčev trener nije izgovorio niti će. Vlado je original!

zli mrkvicu znao sam da treba da se fratis na forum i pises... :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
zli mrkvić je napisao:

+1

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
ILI SA VLADOM ILI NIKAKO !!!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
pa neko napisa da su lesinari uz Vladu, vidjece se to vrlo brzo, odnosno ako su oni uz njega siguran sam da se rade i stvari koje mi simpatizeri i nevidimo i necujemo. A mislim da bi svi Borcevci na sledecoj domacoj utakmici jasno trebali reci upravi sta mi mislimo o svemu

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Кад је куп града, зна ли се тачно?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Neko napisa 17h :(

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Овај потез је доказ максималне непрофесијалности појединаца из Управе, доказ да се у Управи (част изузецима) налази гомила фудбалских незналица. Јер како другачије објаснити да се пред европске утакмице мијења тренер, који ће имати само мјесец дана да се упозна са екипом и да ће му за уигравање служити историјске утакмице квалификација за ЛШ. Ни најбољи стручњак за то вријеме не би могао упознати и спремити екипу за тако важне утакмице. А такво понашање је доказ некоректности и непоштовања према човјеку који је те квалификације изборио. То бих изједначио са ситуацијом да један селектор избори пласман на свјетско првенство, а да се пред сам полазак на исто он буде смијењен и на његово мјесто доведе други човјек. Оваква ситуација која се сада дешава у Борцу, вјерујем да није забиљежена у историји фудбала.

ЈАГОДИЋ ВЛАДО, ЈЕДАН ЈЕ ЈАГОДИЋ ВЛАДО...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo i dokaza:

"Jagodića je predložio njegov klub, dok je FS RS ponovo predložio Branimira Tulića. Međutim, pošto više FS RS nema uticaja na rad Komiteta za normalitaciju, jer su kao što je poznato sami sebi uskratili tu mogućnost s obzirom da su odbli Statut što je prepoznala UEFA njihov prijedlog nije prošao.

Uz sve to u Komitetu se nalazi i sportski direktor Borca Darko Ljubojević, te Dragan Kulina koji su za Vladu Jagodića.

Prvu utakmicu u kvalifikacijama za EP mlada reprezentacija BiH imat će 1. juna u San Marinu, kada će Jagodić sa saradnicima debitovati na klupi U-21 selekcije. Naravno, ako nam FIFA i UEFA ukinu suspenziju.

"Da budem iskren sebe sam vidio i na klupi u narednoj sezoni. Nije mi se išlo iz Borca, ali očigledno je da me u klubu ne žele i ja tu ne mogu ništa".

"Nisam iz Borca otišao samovoljno, ali šta je tu je, sad moram da se pripremim za izazove na mjestu selektora. Vjerujem da ću i na klupi reprezentacije imati dosta uspjeha", rekao je Jagodić.

"Biće to na neki način pravi kuriozitet, jer ostalo je nezabilježeno u svijetu da klub koji je na pragu osvajanja titule mijenja trenera. Tačnije da pravi promociju novog stratega, a da ni stari stručnjak, u ovom slučaju Jagodić posao nije završio".

Sve rečeno!

BORAC BORČEVCIMA

Poslednji put menjao zli mrkvić dana 13 Maj 2011, 20:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2010, 01:49
ВЛАДО легендо издала те стока увијек ће те вољети раја са истока!!!Клошари показали сте ко сте и шта сте,ничија није до зоре сјала,тако да желим вам све најгоре у животу!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evo prilike da provjerimo tu tvrdnju koju mnogi iznose da ovaj forum ima uticaj na bilo sta.

Nikad jos nismo bili ovako jednoglasni u bilo cemu kao sto smo sada da Uprava ponudi ugovor Vladi Jagodicu.

Cekamo :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I da još mi nije jasno nešto:

Kaže Vlado "nemam pojma da je danas neko (Vinko) bio na razgovorima za novog trenera, bio sam u svojoj kancelariji"

Kaže uprava "Sa Vinkom Marinovićem se razgovaralo na prijedlog sadašnjeg trenera koji je istakao da ga on može kvalitetno zamjeniti i on je njegov izbor"

Ko je lud?

BORAC BORČEVCIMA!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Ali stvarno sramota. Covjek je bukvalno osvojio titulu, vodio klub cijele sezone i sad' na kraju da neko drugi podigne pehar umjeto njega...sramota

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
zli mrkvić je napisao:
BORAC BORČEVCIMA!

Slika
Неко је већ спомињао,да треба организовати удружење симпатизера, подржавам!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Iako je Borac na pragu prve titule u istoriji i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, banjalučki klub potresa afera oko trenerske funkcije.

Vlado Jagodić šef struke crveno-plavih imenovanjem na klupu mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine čini se da je automatski izgubio posao u klubu iz Platonove ulice.

Po sopstvenom priznanju, nije mu se odlazilo iz Borca.

"Očigledno je da me u klubu više ne žele i ja tu ne mogu ništa. Nisam otišao samovoljno, ali šta je tu je, sad moram da se pripremim za izazove na mjestu selektora mlade reprezentacije BiH", izjavio je Jagodić sarajevskim medijima.

U petak je u trenerci Borca odradio konferenciju za novinare pred 27. kolo Premijer lige BiH protiv Zvijezde u Gradačcu, a nakon toga banjalučkim novinarima obratio se direktor kluba Radmilo Šipovac, koji nije želio da otkrije imena kandidata za novog šefa struke.

"Ko će biti novi trener odlučiće Upravni odbor Borca. Imali smo određene razgovore, ali imena još nisu za javnost. Jagodić je već preuzeo mladu reprezentaciju i uvrstio u tim našeg igrača Srđana Grahovca", rekao je Šipovac.

Prema njegovim riječima, jedini razlog što Jagodić neće dobiti produžetak ugovora je selektorska funkcija.

"Ne može voditi u isto vrijeme i Borac i mladu reprezentaciju BiH. Nema čovjeka koji bi mogao istovremeno da radi u dvije ozbiljne priče".

Na konstataciju novinara da je u vrijeme njegovog mandata, Velimir Stojnić obavljao selektorsku funkciju u kadetima "zmajeva", ali i na klupi Banjalučana, direktor crveno-plavih je rekao da je u "kadetima mnogo manje obaveza".

Za kraj, novinari su pitali da li bi Jagodić ostao na klupi Borca da se odrekne selektorske funkcije…

"O treneru isključivo odlučuje Upravni odbor Borca", ostao je nedorečen Šipovac.

Srđan Šuput, predsjednik Borca je "prebacio loptu" na neka druga, po njemu važnija pitanja.

"Za Borac u ovom momentu je najvažniji datum 29. maj kada ćemo sa svim građanima Banjaluke i Republike Srpske na Trgu Krajine proslaviti šampionsku titulu. To je za nas prioritet, a tek nakon tog datuma tražićemo novog trenera. Poslije toga, ćemo analiziraćemo rad Upravnog odbora, stručnog štaba i igračkog kadra, i donijeti konkretne odluke", rekao je Šuput za "Nezavisne novine".

Kao nasljednik Jagodića pominjan je Vinko Marinović, trener gradiške Kozare.

"Razgovarali smo sa Marinovićem, ali sve je ostalo na tome, nikakav konkretan dogovor nije postignut. S njim smo obavili razgovore na preporuku sadašnjeg trenera Jagodića, ali ponavljam da će imenovanje novog trenera uslijediti tek poslije velikog slavlja na glavnom banjalučkom trgu", zaključio je predsjednik Borca.

(MONDO)

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

goran2909 je napisao:
zli mrkvić je napisao:
BORAC BORČEVCIMA!

Slika

Bravo majstore, sto se tice uduzenja +1!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

goran2909 je napisao:
zli mrkvić je napisao:
BORAC BORČEVCIMA!

Slika

Gorane ti si moj idol! Hvala ti na ovome, nikada ti neću zaboraviti! :D
Što se tiče prijedloga, što se mene tiče možemo odmah- krenuti u borbu za borac organizovano!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 21:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ви бисте свакако требали отворити неко своје удружење..
Као што и многи клубови имају...
Израдити неке мајице, још неке ствари..
Још више дићи град на ноге и свашта нешто :)
Наравно и дати свој глас управи..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120115 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 861, 862, 863, 864, 865, 866, 867 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]