banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 12:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2011, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Evo ga Leka http://livetv.ru/rs/showvideo/60379/ Šta reći, majstor :D
Čuo je da Pižon hoće zvati neke niželigaške napadače, pa se naljutio.
Brigate, ajde reci da neće Adi da ostane možda :)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja sam mislio da samo Lukic pise saopstenja ....
Danas i Partizan izdao saopstenje ma ludiloooo :lol: i optuzio Lukica :lol:

Za Adija se ceka prava ponuda ili ostaje.... Veceras cemo znati ostaje li Cosic jos godinu dana...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Valjda ce ostati Cosic. 1,5 gidina u klubu je vec prihvatljiva. Duze se i ne bi mogao zadrzati da je nas igrac, samo sto nema para od prodaje, ali nema veze, bolje ista nego nista

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Majko mila kakvo seljacko saopstenje za javnost glodara. Kao da ga je pisao klinac od 15 godina, kako ih nije sramota da onakvim recnikom izdaju saopstenje, a o glupostima napisanim ne treba ni pricati. Nasi indijanci su dobili jaku konkurenciju... :lol: :roll:

Stvarno nam indijanci vode klubove, racunajuci na klovnove iz vojvodine i hajduka, stvarno se treba stideti ovakvih ludaka. Samo jos Mamic i Kerum nedostaju pa da cirkus bude kompletan :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nadji razliku 8)

Prikačeni fajlovi:
penal.png
penal.png [ 116.79 KiB | Pogledano 432 puta ]
kadu penal.jpg
kadu penal.jpg [ 17.58 KiB | Pogledano 432 puta ]

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Kakvo idijotsko saopstenje glodara gospode boze . Optuzilti Lukica , stvarno su gluperde svjetske ..

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Зајебана слика, а? 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Je li to Vladan u sredini, realno njemu najviše treba pomoć natprirodnih sila :D
Eno Savija iza, pu pu pu :lol: Taj čovjek toliko sporo igra da kad udara loptu ostvari dva kontakta.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 23:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cosic ostaje jos godinu, u utorak definitnvno odluka mada je to gotovo siguro a najgora stvar sto sam tek danas saznao da je njegov menadzer famozni Steva Majami :mad:
Kufre je sve blizi potpisu, sto znaci da Adi ili Tosic idu ( vjerovatnije Adi) ....
Ninkovic jos nije otpisan :D mada su sanse realno 10 posto.
Bice ovo vruce ljeto

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 23:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Draze mi je nase nista!!! :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Reko bih da ce biti prevruce ljeto :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
"Bolt" za evropsku Zvezdu?

Brazilac iz moskovske Lokomotive, Maikon Betankur bi mogao da bude zvezda prelaznog roka u Srbiji. Na "Marakani" će fantastičnog napadača pokušati da dovedu na pozajmicu. Idealno bi se uklopio u formaciju Roberta Prosinečkog.
Maikon je pre par godina važio za jednog od najtalentovanijih brazilskih napadača, za njega su se raspitivali i veliki evropski klubovi, ali je završio u Rusiji. Lokomotiva je platila obeštenje Fluminenzeu, pa je mladi fudbaler stigao među "železničare".

Kao mlad debitovao je za Fluminenze, razvio sjajno partnerstvo sa iskusnim Fredom, a bio je vicešampion sveta sa Brazilom, u konkurenciji reprezentacija do 20 godina.

Blistao je u tandemu sa Kardecom, koji sada nastupa za Benfiku.

Potpisao je ugovor sa Lokomotivom na 4.5 godine, postiže golove i u Rusiji, ali, makar je takvo osećanje među navijačima Lokomotive, od njega se više očekivalo.

Maikona su kada je debitova za Flu zbog brzine upoređivali sa Useinom Boltom, igra po levoj strani u napadu, idealan je za formaciju 4 - 3 - 3. Takođe može da igra i iza napadača kao polušpic.

Fudbal mu u Rusiji baš ne odgovara, priča se da nikako ne uspeva da se navikne na defanzivni pristup većine ekipa. Ove godine je igrao na osam mečeva, postigao 2 gola, prošle na 18 utakmica svega tri puta je tresao protivničku mrežu.

Teško je verovati da Zvezda može da otkupi njegov ugovor, vredi oko 3 - 4 miliona evra, pa je moguća pozajmica, pošto se nije baš snašao u veoma kvalitetnom, ali i tvrdom ruskom šampionatu.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2011, 14:41
Cosa Nostra je napisao:
Fudbal mu u Rusiji baš ne odgovara, priča se da nikako ne uspeva da se navikne na defanzivni pristup većine ekipa.

Kako onda očekuju ovde da sa adaptira,kad protiv Zvezde 90% ekipa igra bunker :-?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Mile Smodlaka je napisao:
Cosa Nostra je napisao:
Fudbal mu u Rusiji baš ne odgovara, priča se da nikako ne uspeva da se navikne na defanzivni pristup većine ekipa.

Kako onda očekuju ovde da sa adaptira,kad protiv Zvezde 90% ekipa igra bunker :-?
100% ekipa,nađi mi jednu koj ne igra bunker ?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 09:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Mar 2011, 14:41
Ma nisam planirao da počinjem raspravu sa komšijama pa kažem 90% :)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 14:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Joj oni i pojacanja... Nek cute i nek dovode, sta samo seru po novinama! :x

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebale ih vise pizajmice. OKi, losa je finansijska situacija, ali dokle vise drugima uigravati igrace. Bas me zabima sta ce na kraju biti i kakav cemo tim sklopiti, licno bih voleo da igramo jedno kolo vise u kvalifikacijama za EL, cisto da se uigramo sa slabijim timovima. Imamo trenera, imamo pricu i vrhunskim pojacanjima, red bi bio da imamo ucesce u grupnoj fazi EL

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 15:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jel vi stvarno mislite da danas neko u Srbiji moze platiti milion evra za jednog igraca. U partizan su dosle pare od lige sampiona i Klea pa se neckaju i razmisljaju oko Tejga jer im je puno milion i po ...A on je htio neko priznati ili ne napravio razliku na proljece i donio im oba trofeja...
Mi mozemo igraca kvalitetnog platiti najvise 300 000 godisnje... Tu je kraj. Volio bih i ja da imamo milione ali godisnje klub trosi od sest miliona (mi) do deset /12 partizan pa vi vidite koliko je novca potrebno...

Posljednji put kad smo se isprsili pukli smo kao zvecke (pod PIksijem). Ovi mladji se ne sjecaju da su tek pred rat nasi placali tad milion maraka. Prvo je pare kod nas preko miliona dobio Mihajlovic, a zatim je trebao dobiti Bolic... Nakon toga jos je samo Darko Kovacevic imao takav ugovor

Majkon je jedan od mojih snova, gledao sam ga kako igra i za 4/3/3 je prestrasan, ima dribling sve ali se u Rusiji smrzava. Tesko je igrati posebno kad ti mafijasi svaki cas ulaze u svlacionicu on je nezadovoljan i zeli da ode. Ono sto je najbitnije 50 posto njegovog ugovora drzi agencija u kojoj je Boban Petkovic. Iskreno bih volio da dodje ali je pitanje da li cemo mi imati para jer prvo se moraju prodati neki igraci a ne nagomilavati ...DRugi san koji je takodje malo realan je Toro na poziciji zadnjeg veznog. Nadimak pit bul sve govori . Fizicki prespreman, sa odlicnom loptom naprijed. To je u nasem sistemu jako osjetljiva pozicija. Isah mi je drag jer gine ali ja imam bolji pas od njega dok MIcko jeste perspektiva kluba ali nema jos sigurnost

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 16:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Gdje su navodne silne pare od gasproma?Ko koga tu jebe i ko se docepao tih para?Stalno neka stiskavica ...a vamo gasprom ovo,gasprom ono ...a na kraju pojacanja iz crnogorske lige...Uzeli nam titulu ,kup ,Volkova a ovaj Lukic samo o zavjerama prica...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ugovor je navodno 2.7 miliona, to je 1/3 budžeta otprilike, može pokriti možda plate. Dobro da i to ima, bez toga bi bio kolaps.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]