banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 18:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 849, 850, 851, 852, 853, 854, 855 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2011, 14:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Licitacija je počela

Vlade Jagodića za selektora mlade reprezentacije BiH otvorila se velika pandorina kutija, ko će sjedjeti na Borčevoj klupi naredne sezone. Gotovo sigurno novi šampion BiH nastaviće tako tradiciju u Premijer ligi BiH, da u novu sezonu ulazi s novim trenerom. Medijska nagađanja ko bi to mogao biti već su počela. Vinko Marinović, Zoran Ćurguz, Milan Đuričić, Velimir Stojnić... U klubu iz Platonove za sada još uvijek mudro ćute, a direktor, Radmilo Šipovac, poručuje da još uvijek nije obavljen niti jedan razgovor s mogućim kandidatima.

- Sve je sada u fazi nagađanja, Borac još ni sa kim zvanično nije stupio u pregovore. Jedno je sigurno, da novinari neće imenovati trenera Borca. Kod ovakvih odluka treba dobro izvagati i vidjeti šta su nam donijeli "veliki stručnjaci" sa strane, a koliko su odnijeli. Upravni odbor razmotriće listu kandidata i, vjerujem, donijeti pravu odluku u interesu kluba - poručio je Šipovac.

Kao jedan od kandidata spominje se i Miroslav - Ćiro Blažević, harizmatični hrvatski stručnjak, koji danas radi u Kini, ali uvijek je rado viđen gost na ovim prostorima i njegovo ime se često veže za mnoge klubove, pa tako i za Borac.

- Angažman Ćire kao savjetnika za sada provijava kao ideja. Daleko je od realizacije, ali ne treba smetnuti s uma šta je sve Blažević naparavio, što kao trener, što kao selektor - ostao je zagonetan Šipovac.

Koordinator za sportska pitanja, Muhamed Ibrahimbegović Fišer, ima stav po pitanju novog trenera Borca.

- Ako me već to pitate, za domaćeg sam stručnjaka. Nikako stranac, dolazio on iz Srbije ili Hrvatske. Imali smo takve eksperimente i vidjeli kako je završilo. Takvim trenerima je potreban period adaptacije na novu sredinu, Ligu, igrače, a bodovi odlaze s Gradskog stadiona. To nije samo moj stav, već cijelog upravnog odbora, koji takođe razmišlja u tom smjeru - poručuje Ibrahimbegović.

Slijedeći tu logiku, prvi pik je sigurno Vinko Marinović, mladi stručnjak Kozare, s kojom se prošetao do Premijer lige, a iza sebe ima i zavidnu igračku karijeru. Zoran Ćurguz takođe preferira kao ozbiljan kandidat. Njegov predan rad u Modriči, Laktašima, Zvijezdi i dobojskoj Slogi nije ostao nezapažen. Mnogi navijači se prisjećaju Velimira Stojnića, ističući kako je Borac najljepše igrao za vrijeme njegovog mandata. Nije daleko ni opcija s Borisom Gavranom, koji pravi čuda s Rudar Prijedorom, kao i Draganom Jovićem, danas kormilara Zvijezde, a ranije uspješnog trenera Zrinjskog, koji je Mostarce doveo do krune. Otprilike, tu se završava lista domaćih kandidata i ako je vjerovati današnjoj strukturi u klubu da žele samo domaći kadar, jedno od gore navedenih imena vodiće Borac u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

JAGODIĆ I dalje sam sebe vidio u Borcu

Trener kome je ostalo još četiri utakmice do kraja sezone i najvećeg poslijeratnog uspjeha u istoriji kluba, Vlado Jagodić, odlazi po ko zna koji put iz Platonove nezavršenog posla.

- Već sam rekao da je biti selektor mlade reprezentacije BiH velika čast. Međutim, neka mi niko ne zamjeri, sebe sam i dalje vidio i na klupi Borca. Valjda je to moja neka prokleta sudbina. Nije mi prvi put da odlazim. Nadam se samo da će do kraja biti sve kako treba, da sada ne zabrljamo ono što smo radili tokom cijele godine - poručio je Jagodić, koji nije želio komentarisati mogućeg nasljednika na vrućoj klupi:

- Imam pik i oni koji me malo bolje znaju ko je to. Bio je veliki igrač, biće i trener. Ali, kako se ništa ne pitam, vjerovatno neću ni u tome - dodao je Jagodić.

Poznavajući Vladu Jagodića, da može, odrekao bi se mjesta selektora mlade reprezetnacije BiH u korist Borca. Ali, kako sam kaže, njega više ništa ne pitaju.

Promašaji s Karasijem i Marićem

Stručnjaci iz Srbije Stanislav Karasi i Zoran Marić nisu ostali u najljepšem sjećanju navijačima crveno-plave boje. Naime, Karasi je preuzeo klub od Mihajla Bošnjaka i uspio je za nekoliko utakmica odvesti ga u niži rang takmičenja. Nogu je dobio tek početkom sljedeće sezone, poslije sramotnih poraza u Foči i Gacku. Nešto drugačija priča jeste za Zoranom Marićem, koji je u Banju Luku donio za sada jedini trofej, Kup BiH, međutim, kada je preuzeo ekipu imao je na tacni serviranu i titulu, a na kraju prošle sezone zaostajao je za Željezničarom velikih 10 bodova. Takođe, igra je bila daleko od onoga što su navijači priželjkivali. Na to sve treba dodati i eliminaciju iz Evrope od drugoligaša iz Lozane, te premijerni poraz u Banjoj Luci od Širokog Brijega. Ime Nikole Rakojevića za sada će ostati jedino kao trenera koji je sjeo na klupu u prvom kolu i dočekao 30. Sezonu je završio na sedmom mjestu i finalom Kupa BiH, ali valjda ni tada zvaničnicima kluba nije valjao, pa je potraženo neko drugo rješenje.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
znaci vinko je i vladin pik.

ali ovaj iznad clanak tako tuzno zvuci. Vlao bukvalno govori ja bio ostao al mi nedaju. Mislim da trebq da bude zahvalan Darki, jer kako stvari stoje ubijedjen sam da bi ga otjerali na kraju sezone, a ovako ga je Darko elegantno spasio. A samo da mi je znati koji je to indijanac nezadovoljan. NIKAD, ali NIKAD mi necemo pobjeci od seoskih manira i problema manjih sredina. Uvijek ce se naci neka budala koja misli da treba selo na celo jebalo ga ono

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Kad se sjetim kako smo zeljeznicar ponistili ovdje u BL sa 2:0 kad nas je vodio Stojnic. nemogu nigdje da nadjem video, pregled te utakmice. jedino nas je sarajevo zajebalo kod kuce da budemo jesenji sampioni, al se ni sarajevo nije naigralo kod nas...tako da je mi moj glas za Stojnica.

Vinko je mozda, neiskusniji ali vjerujem da ne moze biti gori od trenerskog maga :lol: . poslije tog covjeka meni su svi treneri dobri koji insistiraju da lopta tjera prema protivnickom golu :lol: samo da se ta zbunjena faca ne pojavi....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Eno izgleda da su se u Cirihu Platini i kompanija složili sa ovima iz komiteta za normalizaciju oko svih amandmana i uslova,tako da nam ostaje da sa nestrpljenjem čekamo žrijeb za Ligu Šampiona!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Schlager je napisao:
Eno izgleda da su se u Cirihu Platini i kompanija složili sa ovima iz komiteta za normalizaciju oko svih amandmana i uslova,tako da nam ostaje da sa nestrpljenjem čekamo žrijeb za Ligu Šampiona!

Јел то провјерена инфо ?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Јесте, спремај се полако за Лигу шампиона... 8)

АЈ БОРАЦ!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Šipovac: Ćiro neće biti novi trener Borca!

Kandidati za novog trenera Borca su Stevan Mojisilović, Milan Đuričić, Dragan Jović, Zoran Smileski, Stanislav Karasi, Vinko Marinović, Muhamed Ibrahimbegović, Velimir Stojnić i Nikola Rakojević

Miroslav Ćiro Blažević neće biti novi trener Fudbalskog kluba Borac. To je dezinformacija i senzacionalizam plasiran iz jednih novina, istakao je za SCsport.ba Radmilo Šipovac, direktor Borca.

Iz Uprave lidera na premijerligaškoj tabeli i najvjerovatnije novog šampiona BiH, kažu, imaju sačinjen širi spisak kandidata za nasljednika Vlade Jagodića na klupi Borca. Kako saznaje SCsport.ba, to su: Stevan Mojisilović, Milan Đuričić, Dragan Jović, Zoran Smileski, Stanislav Karasi, Vinko Marinović, Muhamed Ibrahimbegović - Fišer, Velimir Stojnić i Nikola Rakojević.

”Da. Imena koja ste nabrojali tačna su. Jedan od njih bit će novi trener Borca. To je širi spisak kojeg ćemo suziti sutra (petak, 13. maja), te među njima izabrati najozbiljnije kandidate za novog trenera Borca. Jagodić će voditi ekipu do kraja sezone, podići šampionski pehar, a onda sa našim reprezentativcima do 21 godine ići po pobjedu u San Marino. Njegovog nasljednika izabrat ćemo najkasnije iduće sedmice”, rekao je Šipovac.

Podsjetimo, Jagodić se povlači sa klupe Borca jer će imati profi angažman u mladoj reprezentaciji, na čijoj će klupi debitovati 1. juna u prvom kolu kvalifikacija za EP protiv San Marina.

Шта Фишер ради на овом списку? :lol: :o

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Nemoj samo Karasija i Smileskog :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Фишер :lol:
не знам колико је јак уговор који Јовић има са Звијездом, али нешто контам да би нам он био најбоље ријешење, јер одлично познаје лигу, а има и искуства у европским мечевима.

Мада познавајући финансијску ситуацију у клубу, вјероватно ће се опет ићи на оне тренере које су слободни

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Vinko Marinovic je novi trener Borca !

sutra je potpis ugovora

Nek mu je sa srecom !

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
borcev_navijac je napisao:
Vinko Marinovic je novi trener Borca !

sutra je potpis ugovora

Nek mu je sa srecom !

Јел ово 100%?

Јебем ти фудбал,кад на пола провенства без тренера останемо :angry4:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ја задовољан изобром. Јел преузима на крају првенства?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Razocaran sam sa novim trenerom jeste on dobar ali neiskusan je jos i veoma mlad :(
Jos on ima puno uciti :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Боље он него старе Бата Ђорине прдоње са превазиђеним фудбалским знањем. Надам се да је уговор потписан на дуже стазе...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

vlado vodi ekipu do kraja prvenstva, a onda je preuzima vinko.

100% je samo ono sto je potpisano, ali je ovo definitivno dogovoreno koliko ja znam.

Kad je u ptainju sam izbor novog trenera moje je misljenje sljedece:

Borcu upravo treba domaci i mlad trener zeljan dokazivanja i zbog tog mislim da je ovo dobar izbor.

Afirmisani treneri, u ovoj ligi se ponasaju kao da su iznad nje i ne pristupaju ozbiljno trenerskom poslu, ne skautiraju i ne posvecuju se poslu 100 %.

U izboru malo veceg znalca i motivisanog trenera sa dovoljno znanja , biram drugu opciju

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Зна ли се на колико поптисује?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skypostman je napisao:
Зна ли се на колико поптисује?

ja ne znam

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Vladi hvala za sve, a Vinku mnogo srece, trebace mu.

Slazem se da je bolje dovesti, tako da kazem, naseg covjeka nego neki izdanak Djorine skole.

Maric nam je donio Kup, Vlado prvenstvo, a Vinko ce evropsku titulu. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A Vinko ce nam donjeti jedno veliko NISTA 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
Дај ако је неко при клубу, тј при Управи клуба, да се мало онај званични сајт клуба покрене мало, касне са извјештајима и са свиме по мјесец дана, на почетку све супер, одједном све стало, све боли она ствар и за сајтом и за извјештајима ..

АЈ БОРАЦ

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 849, 850, 851, 852, 853, 854, 855 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]