banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 07:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 848, 849, 850, 851, 852, 853, 854 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Mi u ligi šampiona realno nemamo šta da tražimo bez obzira na ime trenera, bio to Ćiro ili Vlado ili neko peti ili deseti, za rezultat u Evropi bilo kojeg kluba sa Balkana,a da nije član one velike komunističke četvorke, će trebati još puno rada , reda, discipline i ozbiljnosti...

И та велика четворка колико је уложила ништа јој се није вратило, мислим да у односу на њих имамо неке предности. Не очекује се много, успјех је проћи и једно претколо и још неке ствари, а кад је притисак мањи може се свашта десити уз још нека имена попут Стакића жељних афирмације а добрих играча. Наравно да је тешко али ако нас фортуна погледа онда може да зависи од тренера да ли ћемо и неког побједитит

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
било каква прича о Ћири је само најобичнија новинарска патка и невиђена глупост. нема од Ћире ништа и то из више разлога, али ето да споменем само онај један, а то су финансије, о осталим стварима не бих ни да причам...
нема ми логике расправљати о томе какве бенефиције са собом доноси долазак неког тренера, кад знам да не постоје шансе за његов долазак и да је то обична новинарска глупост.
исто као и кад би неко провалио да Мурињо долази у Борац и онда да пишемо о томе какав ће утицај то имати на промоцију и рекламирање Борца

Poslednji put menjao Шајин dana 12 Maj 2011, 11:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Brigate BL je napisao:
Koje komunisticke cetvorke :)
Hajduk je stariji od Borca a odskora i Dinamo :)

Hehehehehe, pa morao bi da znaš da i ja o fudbalu znam ponešto...

Za Dinamo, pa mislim i da su oni koji žive za modru boju nisu imali pojma o tome koliko im je klub star, tu sam i ja osato iznenađen...

Hajduk, e pa samo da ti kažem da je to klub koji je prvi odigrao utakmicu sa zvijezdom na grbu i to protiv italijanskih partizana još negdje čini mi se 1944, da je to bio jedini klub prema kojem je tito imao simpatije, te da je jedini klub koji je djelovao za vrijeme drugog svjetskog rata, a da nakon toga nije morao da mijenja ime... Mislim da je za njih reći da su komunistički klub ipak kompliment...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ево вам још мало занимације не знам ко је овог споменуо али њега ни по живу главу. Шајине ти мени објашњаваш отприлике што сам и ја рекао па није забрањено причати. То некоме и одговара ко форсира само једно име, да се изгура то што су наумили. Може се и тај Винко показати као право рјешење, ако је тачно да имају двије струје онда која год доведе свог друга ће га рушити и поткопавати као и Владу, то је већи проблем. А вјерујем да има и више од двије струје

Imenovanjem Vlade Jagodića za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine ostalo je upražnjeno mjesto na klupi crveno-plavih u vjerovatnom učešću u kvalifikacijama za Ligu šampiona, obzirom da Borac četiri kola prije kraja Premijer lige BiH ima veliku prednost od osam bodova ispred Željezničara.

Trofejni stručnjak iz Srbije, Ljupko Petrović, koji se sa Crvenom zvezdom popeo na krov Evrope iznenađen je medijskim tvrdnjama u Republici Srpskoj da je jedan od najozbiljnijih kandidata za šefa struke banjalučkog Borca.

"Trenutno sam u Beogradu, ne radim više u zagrebačkoj Lokomotivi i slobodan sam", izjavio je Petrović za MONDO.

"Iznenađen sam i počastvovan što sam među kandidatima. Niko me nije kontaktirao, i ne bih volio da ispadne da se sam nudim, ali ako neko želi da me kontaktira, uvijek ću rado da razgovaram sa ljudima iz Banjaluke. O Borcu sam ove godine čuo sve najbolje", naglasio je Petrović.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma kakav Ciro! on se poceo pohvalno izrazavati o Banjaluci i RS nakon sto ga je Mile primio u posjetu i rekao da ima milijardu maraka na racunu! Otad je Ciro to u intervjuima ponovio desetak puta,ali,posto je u Kini, vjerovatno nije obavjesten da tih para vise nema :cry:
Inace,pametno je neko napisao prije par dana da mi sjever i jug necemo dobiti ne zato jer nema para,vec zato sto se i to malo para sto ima rasporedjuje na idiotski nacin. Sinoc nakon duzeg vremena prebacim na SOS kad imam sta i da cujem.Jos jedan "Bokserski spektakl" u Banjaluci (naravno u Kruzer kategoriji :oops: ),boksuje Borovcanin,promoter Kusturica,spektakl godine i sve to pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske i Kancelarije Predsjednika Republike Srpske!Osim ovog ultra-mega spektakla, btw na koji u Beogradu ne bi doslo ni 50 ljudi,zanimljivo je i stalno pojavljivanje Bregovica i Kusturice na svim tim manifestacijama gdje se djeli nasa lova iz budzeta Republike Srpske.
Kako zdravom razumu objasniti samo jednu stvar. Ako je to bas toliki mega spektakl,i takva manifestacija,zasto su potrebne stotine hiljada eura budzetskih para za promociju tog dogadjaja? Zar nije taj spektakl magnet sam po sebi,da se ljudi maltene potuku za ulaznicu?Kakav je promoter i kakvo pokroviteljstvo trebalo za RK Borac-Bosna,ili Fk Borac-Sarajevo,Fk Borac-Lozana??
Banjaluci ne trebaju takve stvari,prepustite finansiranje tih "spektakala" nekim drugim pogodnim budalama ako ih ima,Banjaluci treba ulaganje u rukometni klub Borac,trening kamp za mladje kategorije i dovrsetak stadiona!!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 11:58 
Bič božji
Bič božji

Kome se da neka pogledaovaj klip, inače ja sam pogledao čitav serijal i mogu vam reći da je odličan...

http://www.youtube.com/watch?v=kDfXT36TYIw

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 12:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ајој Шлагер и ја сам то видио. Реко ови педери са СОС се коначно сјетили мало о Борцу кад они говоре о нечему што овдје никога не занима и као у фазону за БЛ као провинцију то је спектакл. Јбм им маму а поготово Петровићу само сам тражио ту вијест на сајту али је нема али послаћу им већ нешто.

А Петровића немој ко да вуче овамо јбм све по списку. Каже шта ће нама играчи из Босне овамо под једнаким условима, не могу да се развијају наши домаћи, ту се мисли на Србе из РС као да нас има ко Кинеза тамо у њиховој лиги за 100 динара да играју. Па даље каже да ће дати неки термин за неког из Бањалуке али не из Борца него из ФСРС али тек кад се заврши њихово првенство, а новинарима је сугерисао да се више не обајвљују коментари о Борцу и информације. И најкривљи је за оно у Анталији

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 12:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma i meni su se zgadili,ne gledam ih skoro uopste vise,ali sinoc me zanimalo kakve su reakcije na onu frku sa Partizan-Vojvodina i prebacim,ali bolje da nisam :cry: :cry: Cim sam vidio kakav "spektakl" se sprema ovde,znao sam koliko to umanjuje sanse za finansiranje nekih vaznijih stvari kojima se svi radujemo !

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 12:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Joj sta bih dao za sjever i jug,i eto jos pomocni teren,al da bude tepih...Ma joj nek crknem odmah.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 12:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
tatamata je napisao:
Joj sta bih dao za sjever i jug,i eto jos pomocni teren,al da bude tepih...Ma joj nek crknem odmah.

Ja sam ipak za rafting,ili mozda prvenstvo evrope u gadjanju glinenih golubova, odlicna promocija za grad...

Inace SOS redovno u svojim emisijama pominje i rezultate naseg kluba tako da kritike ne stoje, igraci iz Republike Srpske jesu stranci u prvenstvu Srbije i zauzimaju mjesto domacim igracima (osim ako ne odluce da igraju za Srbiju), kao sto bi vi tretirali njihove igrace kod nas ili trenere :x npr...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Типично Ћирино шлихтање:

Citiraj:
- Uvijek sam otvoren za razgovor, a pogotovo s mojim Banjalučanima. Borcu i Banjaluci uvijek sam na usluzi. Postoji više objektivnih razloga zbog kojih bi teško mogao sjesti na klupu, ali ako mogu pomoći na bilo koji drugi način, zašto da ne. Trenutno su mi najvažnije naredne dvije utakmice sa olimpijskom reprezentacijom Kine. Tek kada odradim kvalifikacioni ciklus, vidjećemo šta će biti dalje - ostao je zagonetan Blažević.

U slučaju da ne naslijedi Vladu Jagodića, Blažević je preporučio da na klupu Borca sjednu najbolji treneri u BiH Borče Sredojević ili Vlatko Glavaš.

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/C ... 89242.html

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ако је Ћиро њих препоручио, онда не знам шта ћемо, него да га послушамо.
аууу докле све ово иде!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма какав Ћиро, немамо ми пара за њега. Потписати са Винком на дужи период и готово, без ризика нема профита.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Naročito Glavaš :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:47 
Bič božji
Bič božji

Vidim da ste svi zaprepašteni onim dokumentarcem :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ма било је то безброј пута на тв-у...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 13:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
Ja sam za Baju. A za Lesinare i njihovo palamudjenje me zaboli k. Ali koliko vidim Vinko ce biti taj...

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Laughing Man je napisao:
Ja sam za Baju. A za Lesinare i njihovo palamudjenje me zaboli k. Ali koliko vidim Vinko ce biti taj...

Објасни... :angry3:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Laughing Man je napisao:

А да сад мало ти не "паламудаш" ?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
imali smo mnogo bolju igru nego danas, danas smo cvrsti to stoji, ne primamo golove, ali niti ih nesto dajemo, a ponekad je bas problem da ga uguramo... ali eto, ljudima Baja nije bio dobar...

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120129 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 848, 849, 850, 851, 852, 853, 854 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]