banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 08:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 840, 841, 842, 843, 844, 845, 846 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Maj 2011, 19:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
IMali smo mi i gorih od Marica hehe :) Alkosan, Ziva he he uzas kjo sve moze biti trener

Inace bez obzira kad ja dizem obe ruke da Vinko bude trener Borca uskoro. Gledao sam treninge KOzare , kako objasnjava i radi i mogu reci da je mnogo dobar. JBG u toj Kozari ima oko 12 njihovih klinaca

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Bogami slabo je nesto Robi krenuo sa Zvezdom ako ne dovedu pojacanja provjerena i sljedece godine ce Partizan biti najveci kandidat za titulu naravno tu je i Vosa :D

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 19:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Matori on je od kloceva napravio fudbalere, gurnuo nekoliko mladih igraca i planira ih jos uvesti.
Zvezdina igra prije njega i sad je nebo i zemlja i bice jos bolja, ne brinem ja ima i on svojih gresaka sigurno ali radi posteno svoj posao

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Razumijem te :D
Ali kako god daje najbolji svjetski trener ti od majmuna ne mozes napraviti nista jedino je dobro uradio to sa mladim igracima i u tome je buducnost a Koroman i oni penzionere za sjesti i plakati :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
skypostman je napisao:
http://www.boracbl.net/intervju/f_marinovicvinko.html

Мало старији интервју са Мариновићем, свиђа ми се његово мишљење о стратегији клуба. :wink:

Јеси сконтао у интервјуу да Винко каже су он и Љубојевић прешли у Звезду у пакету (а тражио их Партизан) јер су обојица навијачи Звезде? 8)

Винка знам приватно, небитно како. Скроз културан дечко, мислим да је прије две или три године (још док је завршавао каријеру играјући у Лакташима) завршио ту Вишу тренерску у Београду. Увијек га је форсирао Вељо Сомболац, а добар је и са Борчетом.

Козара игра добар фудбал, али реално нису они толико бољи од осталих (13 бодова више од другопласираног тренутно) колико је остатак те лиге у к...у! Е сад, зависи шта би било интересантно Борцу.
Ако оде Авдукић, тај мали Козић је добар (већ је неко написао да је поставио рекорд по времену колико није примио гол у првенству), али не знам каква је клупа Борца или омладински погон Борца по питању голмана.

Мени се на једној утакмици Козаре коју сам гледао допао Спасојевић од нападача. Сад, он није домаћи, из Краљева је и има и 30 година. А опет има и искуства играња у Мађарској плус годинама за Вождовац и Чукарички.

Не знам баш да ли вам је Винко добро рјешење ако вас занима да оставите неки утисак у квалификацијама за Лигу шампиона. То је за пар мјесеци, а Винко не познаје играче а реално нема искуства ни неког тренерског ауторитета да би могао да ту брзо повеже конце. Као неко рјешење на дуге стазе, то има логике. Јер је млад, јер хоће да ради у учи.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 19:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I nek povede malog Gnjatica sa sobom

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Е да, Гњатић је добар изданак те Козарине школе, али око њега се већ врте менаџери и причају о цифрама и селе га ван БиХ.

Али не знам, Бригате, да Борцу баш треба везњака у овом тренутку?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 20:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Iz preventive :)
da nam se ne ponovi Zakaric sad ce vrijediti milion :)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
refreshbl1926 je napisao:
na sportsport.ba forumu se pominje Ljupko Petrovic

Kakav Ljupko, pa on je u ozbiljnoj silaznoj putanji godinama, bolje neka dođe mlađi čovjek koji će ostati duže vrijeme i gurati moderniji sistem, po mogućnosti neko ko je vidio svijeta.
Ne znam kakav je Vinko trener, ali on ipak ima neku igračku biografiju.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 20:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Baja je odlican i slazem se sa kolegom BuS da smo igrali atomski fudbal sa njim,cak i kad smo gubili ovdje od Sarajeva trebali smo im uvaliti 5-6 komada! Nisam bas siguran da je onaj tim bio slabiji od ovoga,a pogotovo da je bio mnogo slabiji sto neko napisa,jer Starcevic,Stupar,Petric,Coric,Zaric,Maksimovic,Ljubojevic,Vranjes,Jandric,Kajkut i Bilbija su sve samo ne slab tim,cak mislim da je vezni red i napad i mnogo bolji nego sadasnji!. Baju poznajem i licno,tako da ne bih imao nista protiv da bude trener,cak naprotiv.

Ali....sta ce nam trener koga Lesinari ne prihvataju? Na sta bi licila atmosfera na utakmicama?
Htio to neko da prihvati ili ne,na prostoru ex-yu ta navijacka subkultura igra veoma vaznu ulogu. Sta Dinamo ima od toga sto je 6 puta prvak kad titulu slavi pred 500 gledalaca?
Jedan forumas kojeg cijenim i znam da stalno ide na Zvdezdine utakmice mi je rekao da su iz rukovodstva Zvezde zvali na razgovor Saviju i ostale vodje da se vidi imaju li oni ista protiv da se Zuti angazuje za trenera!! Znaci,ako rukovodstvo Borca stvarno ima namjeru vratiti Baju,onda nek pozovu vodje Lesinara da se vidi postoji li jos problem izmedju njih i Baje (koliko se sjecam problem je bio dovodjenje ona 4 mlada Hrvata) i tek ako se tu vidi da su te stvari iza njih i da nema problema,onda ga angazovati.

Znam da ce mnogi reci da u ozbiljnim klubovima ulica ne vodi politiku,ali ovo je moje misljenje i zaista mislim da moramo svi biti na istoj strani,i uprava,i igraci,i simpatizeri,i trener i Lesinari. Ako je samo jedna strana kontra,nema tu srece i napretka!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 20:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Што се циганонији расписаше о Борцу :D

Шалу на страну, јебеш све друге, ја хоћу да Довла остане, не занимају ме ни Винко, ни Љупко ни било ко други...
Ако управа има мало слуха, требала би некако то да одради, јер овако мијењање тренера је стварно смијешно ако хоћемо нешто да направимо...

Не знам, слаб сам некако на Владу, иако сам свјестан да и он има одређених пропуста...

Али видјети онај његов осмјех - НЕПРОЦЈЕЊИВО!! 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шлагер, а пази ово... Винко је Хрват! Је ли то компликује причу? Наш, био у рату овдје, сад живи овдје, жена му је Клаудија, Српкиња, али је Хрват.

Је ли то битно Лешинарима (мислим на ту аналогију са Циганима и Жутим)? Ако Бају не готиве, да ли би заготивили Винка?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 20:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ne znam,nisam u Lesinarima pa ne mogu govoriti u njihovo ime,ali meni licno Vinko ne bi smetao,iako znam da je Hrvat.

Smetao bi mi recimo Ciro Blazevic i slicni.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 21:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Можда би тренутно боље рјешење био Гавран из Рудара, има много више искуства у тренерском послу а и доказао је се на неки начин.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 21:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Realno zašto bi nekome smetao Vinko ??
Ako ne smeta Avdukić ne bi triba ni on

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 21:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
najnovija informacija,veljovic ide definitivno,bilo je i vrijeme da levat ide !!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 21:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Гдје иде? Па нисмо га ни мислили задржавати... :lol:

Кад је Љути куп сутра???

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 21:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Čađo je napisao:
najnovija informacija,veljovic ide definitivno,bilo je i vrijeme da levat ide !!!!

Па добро, њему и истиче ускоро позајмица, а прескуп је да га задржимо....
То је и очекивано..

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 21:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
jednom levat uvek levat...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 21:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Nece on jos nigdje...Nadam se da ce 'rubovi' biti presudni u njegovom ostanku u Banjaluci :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 840, 841, 842, 843, 844, 845, 846 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]