banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 77 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Apr 2011, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
http://www.youtube.com/watch?v=TtrpbHE4BMY

8)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 23:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Viši sud u Beogradu usvojio je danas sporazum o priznanju krivice između folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, njene sestre Lidije Veličković Ocokoljić i Višeg tužilaštva u Beogradu.

Prema tom sporazumu, Ražnatovićeva je priznala da je protivpravno prisvajala novac od transfera 10 fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove i bez dozvole držala 11 pištolja, u zamjenu za godinu dana kućnog zatvora i milion i po evra novčane kazne.

Pošto rješenje o nagodbi sestara i Tužilaštva postane pravosnažno, sud će im izreći presudu, a one će novčanu kaznu plaćati na tri rate.

Lidija Veličković Ocokoljić nagodila se sa tužilaštvom da prizna da je pomagala sestri u malverazacijma sa transferom fudbalera, u zamjenu za šest mjeseci kućnog zatvora.

http://www.banjalukalive.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7650:prihvaena-nagodba-tuilatva-i-cece&catid=94:globus&Itemid=92

Rijedak primjer kada su svi zadovoljni.

Država će inkasirati 1,5 miliona evra, Ceca je dobro prošla, a za to vrijeme kućnog pritova će vjerovatno snimiti novi CD i svi zadovoljni.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Najbolje je što su naveli olakšavajuće okolnosti za Cecu: majka dvoje maloljetne djece, do sada nije osuđivana i što nije sklona kriminalu :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nove pjesme Cece Ražnatović završene su i pojaviće se 30. maja. Aleksandar Milić Mili, kompozitor i producent, kaže da je uprkos sudskom procesu koji je bio u toku, Ceca stigla da otpjeva novih devet pjesama kojima će obradovati svoju publiku.

Album u izdanju “Miligrama”, za koji autor tvrdi da je najbolji u karijeri folk zvijezde, rađen je u tajnosti i uspješno je završen prije nekoliko dana, piše "Blic".

- Radilo se punom parom, bez pauze. U stvari, pravili smo pauzu svaki put kada igra Novak Đoković. I Ceca i ja smo njegovi vatreni navijači i samo za vreme teniskih mečeva nismo svirali i pjevali, već navijali iz sve snage - kroz smeh priča Mili otkrivši jednu od najbolje čuvanih estradnih tajni o tome da je Ceca već otpjevala svoje pesme koje će se pojaviti za tri nedjelje.

- Ona iz poznatih razloga neće promovisati ovaj album kao prethodne. Neće javno istupati, gostovati na televiziji niti održavati koncerte. Umjesto nje o njoj govoriće njene pesme - ističe Aleksandar Milić Mili i najavljuje pionirski poduhvat kada je riječ o izdavaštvu u Srbiji.

Naime, od 30. maja jedna po jedna nova Cecina pjesma može se preuzeti (uz novčanu nadoknadu) sa sajta www.miligrammusic.com. Cijeli album sa svih devet pjesama moći će da se skine 17. juna, kada će se na kioscima u Srbiji pojaviti njen novi CD.

(BLLIVE)

Kada je ubijen Arkan ona nije promovisala svoj album, ali je tiraž vrtoglavo rastao.

Za očekivati je da se ponovi.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 23:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Nove pjesme Cece Ražnatović završene su i pojaviće se 30. maja. Aleksandar Milić Mili, kompozitor i producent, kaže da je uprkos sudskom procesu koji je bio u toku, Ceca stigla da otpjeva novih devet pjesama kojima će obradovati svoju publiku.

Album u izdanju “Miligrama”, za koji autor tvrdi da je najbolji u karijeri folk zvijezde, rađen je u tajnosti i uspješno je završen prije nekoliko dana, piše "Blic".

- Radilo se punom parom, bez pauze. U stvari, pravili smo pauzu svaki put kada igra Novak Đoković. I Ceca i ja smo njegovi vatreni navijači i samo za vreme teniskih mečeva nismo svirali i pjevali, već navijali iz sve snage - kroz smeh priča Mili otkrivši jednu od najbolje čuvanih estradnih tajni o tome da je Ceca već otpjevala svoje pesme koje će se pojaviti za tri nedjelje.

- Ona iz poznatih razloga neće promovisati ovaj album kao prethodne. Neće javno istupati, gostovati na televiziji niti održavati koncerte. Umjesto nje o njoj govoriće njene pesme - ističe Aleksandar Milić Mili i najavljuje pionirski poduhvat kada je riječ o izdavaštvu u Srbiji.

Naime, od 30. maja jedna po jedna nova Cecina pjesma može se preuzeti (uz novčanu nadoknadu) sa sajta http://www.miligrammusic.com. Cijeli album sa svih devet pjesama moći će da se skine 17. juna, kada će se na kioscima u Srbiji pojaviti njen novi CD.

(BLLIVE)

Kada je ubijen Arkan ona nije promovisala svoj album, ali je tiraž vrtoglavo rastao.

Za očekivati je da se ponovi.

Pauza zbog Đokovića povećala tiraž za 20 000. Kako bi bilo lijepo viditi je u nekom kazneno-popravnom domu kako guli krompir...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 23:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
COCO je napisao:
Najbolje je što su naveli olakšavajuće okolnosti za Cecu: majka dvoje maloljetne djece, do sada nije osuđivana i što nije sklona kriminalu :lol:

jos samo da su rekli:"komsije kazu da je uzoran susjed,uvijek pozdravi u ulazu :P

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 00:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Mene samo nervira što ljudi insistiraju na tome da je ona neke pare ukrala i time profitirala. Prvo, krala je vjerovatno zbog toga što su joj trebale pare, a drugo, morala je dići kredit da bi vratila dug. To dovoljno govori o njenom finansijskom stanju. Volio bi' da neko od vas koji je napadate mora da se po cijeli dan kiseli u jakuzzi-ju, smara teretanom, gubi vid u kućnom kinu, i sve to jedva na 2000 kvadrata.

I plus to što stvarno jeste pozdravljala stalno komšije.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
mrzim ove player hatere :angry4: :angry4:
ajd sto je komsije pozdravljala,sto je bila predsednik kucnog savjeta,skupljala pare za vodu!zimi cistila stubiste od leda,da se stariji stanari ne bi nedaj boze poskliznuli...i ko joj je rekao hvala?niko!

a da je krala,krala je(malo da i ja forsiram vujakliju) :P
p.s. al pjesma stvarno nije losa!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SzYEhPlPkXQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 00:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.banjalukalive.com/globus/ceca-opet-pred-sudom.html

Mala je stvarno problematična.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 06:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Citiraj:
Za ovo djelo predviđena je kazna od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Ceci kad se sudi treba umjesto trajanja kazne staviti cjenovnik pa nek' sebi odabere šta joj je najpovoljnije. Ma trebali su kuju strpati u zatvor kao što je i zaslužila i uzeti joj te pare i još više!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 21:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Pravo veliš :thumbright: potpisujem :evil3:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Цеци одузимају дио куће због дуга
Datum: 21.10.2011 18:00
Autor: Глас Српске
Светлана Ражнатовић ускоро ће остати без дијела куће у улици Љутице Богдана. Одлуком Првог основног суда, како незванично сазнају поједини медији, донесено је рјешење о продаји прве етаже од око 140 квадрата, којом ће пјевачица намирити дуг према Војиславу Ђурковићу, познанику њеног покојног супруга Жељка Ражнатовића Aркана.

- Пресуду којом је утврђено да је Цеца дужна да Ђурковићу врати позајмицу коју јој је својевремено дао и која је сада са каматама достигла 116.063 евра, донио је Други општински суд. Предмет је после тога стигао у Први основни суд, који је надлежан за извршење и који је донео одлуку да јој буде одузет део куће - каже извор из правосуђа и додаје да датум извршења још није заказан:
- Чека се вештачење којим ће се утврдити вредност стана у коме се тренутно налази њен фитнес центар.
У првом захтјеву који је у јануару доставио суду Ђурковић је тражио да Цеци буде одузет џип "форд екскуржн". Тај захтјев је у међувремену промијенио, јер аутомобил нема потребну вриједност, па се коначна одлука ипак односи на дио куће. Цеца ће морати да плати и судске трошкове од 500.000 динара.

Nije dovoljno što su je zatvorili, sada će joj još sustanara da uvale. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2011, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jaaaadnaa

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 06:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Nek joj uvale Sašu Popovića ili Karleušu ja ću da im platim :evil3: 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 19:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Nisam fan dotične, ali nije mi jasno šta više ženu ne ostave na miru. Dok Razni miškovići, palme i ostali lopovi i dalje bjesomučno kradu oni se uhvatili RažNJatovićke.. I onda se čude što je narod doživljava kao sveticu, mučenicu, srpsku kraljicu. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
O, tebe :lol: Pa ko drži stranke ako ne razni miškovići i ostali...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2011, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Rivaldinho je napisao:
O, tebe :lol: Pa ko drži stranke ako ne razni miškovići i ostali...

Pa eto - konstatujem! ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2011, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Ako treba izvagati izmedju toga da je Ceca par godina u zatvoru na teret drzave, i godinu dana u kucnom pritvoru uz to da plati odredjenu sumu drzavi, ja glasam za ovo drugo.
Sad, da li je 1.5m dovoljno ne znam, ali nisu to ni male pare, pogotovo u ovo vrijeme kad drzavi treba svaki euro-cent.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
KOJOT POPIZDIO NA CECU JER MU ODVODI BUBNJARA NA TURNEJU: 'Dragi ćelavi Mili, sisata kravetina Ceca i Aleksandar Petrović, nek su blagosloveni. Iskreno vaš, Nemanja Narkoman i Pijanac Kojić'

Ponedjeljak | 20.02.2012.

Frontmen grupe "Eyesburn" - Nemanja Kojić, poznatiji kao Kojot se nedavno oglasio na svom Facebook profilu i izvrijeđao Cecu jer je njegov bubnjar ide sa njom na turneju.

Poznato je da Svetlana Ceca Ražnatović već duže vreme ima problem sa koleginicom Jelenom Karleušom.

Međutim, izgleda da Karleuša nije jedina koja sa Cecom ima problem.

Frontmen grupe "Eyesburn" - Nemanja Kojić, poznatiji kao Kojot se nedavno oglasio na svom Facebook profilu i izvrijeđao Cecu jer je njegov bubnjar ide sa njom na turneju.

Kojot je, vidno izrevoltiran, vjerovatno činjenicom da mu je bubnjar Aleksandar Petrović Alek fleksibilan po pitanju muzičkog pravca koji će svirati, na Facebook stranici svog benda, ostavio sljedeći status:

- S velikim ponosom objavljujemo da se naš bubnjar sprema za veliku svetsku turneju u pratnji najveće srpske majke Svetlane Ražnatović. Bog ih blagoslovio i neka im progleda kroz prste na sudnji dan. Dragi ćelavi Mili, sisata kravetina Ceca i Aleksandar Petrović, nek su blagosloveni. Iskreno vaš, Nemanja Narkoman i Pijanac Kojić.

I to mu nije bilo dovoljno, pa je nešto kasnije na svom profilu ostavio i sljedeće:

- Ceca Ražnatović je moj najgori neprijatelj. Iako se ne poznajemo, ona i "Miligram" mi, možda nesvesno, indirektno uništavaju život i bend. Prvo Brena, pa sad Ceca. Uraaa!

Trojka.rs, BL!N-DEPO/đk

Ceca uskoro izlazi na slobodu, pa će nečije mame otići na pazar. Vidjećete vi povratak Cece u velikom stilu zlobnici.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 01:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
a sta je sa Igorom Malesevicem? Bubnjar Vasil Hadzimanova koji je na isti nacin presao kod Cece prije nekoliko godina?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 77 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]