banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 834, 835, 836, 837, 838, 839, 840 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2011, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
kod kuće i na strani je napisao:
Srijeda 11.05.2011 u 17:00, revanš utakmica polufinala kupa Republike Srpske. U prvoj utakmici bilo je 0:0.
FK Borac Banja Luka - FK Kozara Gradiška. Ulaz je BESPLATAN.

Hoceli biti prenosa na RTRS ili oni smao finale prenose?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 15:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
BOSS66 je napisao:
Hoce li biti prenosa na RTRS ili oni samo finale prenose?

Mislim da će RTRS prenositi finalnu utakmicu, ali sa njima se nikad ne zna :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 15:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ako se ukaže prilika treba to završiti u Gradačcu...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 15:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
I šta ćemo onda? Praviti novog selektora ili :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 15:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
kod kuće i na strani je napisao:
I šta ćemo onda? Praviti novog selektora ili :D :D :D

Hahahahah, više je razloga zašto to treba završiti čim prije... Selektoru duboki naklon za sve što je uradio ove sezone, sledeće će biti još bolje...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 16:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Што се тиче тренера и играча не бих ја рекао да је ико незамјењив и да може да нас уцјењује. Мислим да смо сви свјесни да Малетић, Авдука незадрживи у одласку биће добро ако се бар Стакић задржи а остали више мање. Са свима обавити разговор и понудити што се може испунити и што је реално, коме год не одговара нек иде... Тренер по мени Баја Стојнић је непревазиђен евентуално неко квалитетно рјешење из Хрватске а ни по живу главу из Србије, много су лоши.

Спонзори, мислим да треба постојати неки договор и координација између Града, Владе, фудбалског и рукометног клуба. Дакле ФК треба највише и он је приоритет у тражењу издашног генералног спонзора по могућности Руси :D и + паре од Европе и титуле и знатно би се растеретио буџет Града и Владе за спорт тако да би могао преусмјерити средства од фудбала прије свега на мушки рукометни клуб а нешто и на ЖРК ЖКК И КК.

Поноваљам без бар двојице чамуга којима набијеш лопту у простор а он трчи ко поманитао стигне центрира, забије, претрчи одбрамбеног играча... нема нама добробити у Европи, што каже Станојевић наши домаћи играчи су преспори и мора се у складу са финнасијама наћи неки чамуга а Србија их је пуна готово сваки клуб има по 1,2 па можда се може нешто пробрати и тамо.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Полако људи није још прелазни рок,није ни провенство завршено,опустите се,можда нико и не оде :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 18:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Premijerligaši pišu rezoluciju za spas našeg fudbala!
Razgovarat ćemo sa čelnicima svih klubova u Premijer ligi BiH. Udruženje je neophodno kako pojedinci ne bi manipulirali sa igračima, trenerima, navijačima, kaže Radmilo Šipovac, direktor FK Borac
I Rudi Zavrl (lijevo) podržao formiranje Udruženja premijerligaša Od delegata u Skupštini N/FS BiH traže usvajanje Statuta
Piše: Bakir Tiro
09.05.2011 u 19:22 sati.

Uprava Fudbalskog kluba Borac, lidera na tabeli Premijer lige, najvjerovatnijeg, novog šampiona Bosne i Hercegovine pokrenula je inicijativu za što skorije formiranje Udruženja premijerligaša u našoj zemlji.

«Razgovarat ćemo sa čelnicima svih klubova u Premijer ligi BiH. Udruženje je neophodno kako pojedinci ne bi manipulirali sa igračima, trenerima, navijačima i zaposlenima u klubovima», rekao je Radmilo Šipovac, direktor FK Borac, te za Sport Centar, naglasio:

«U narednim danima pokušat ćemo okupiti sve predstavnike klubova na sastanku u Banja Luci ili Sarajevu. Zaista, želimo biti pokretači ove akcije. Prije nekoliko dana bio sam u Sarajevu i već samo ostvario određene kontakte sa pojedinim predstavnicima naših velikih klubova. Ne vjerujem da ćemo do Skupštine N/FS BiH 26. maja stići formirati Udruženje, ali mi u Borcu zagovarat ćemo da klubovi do tada potpišu zajedničku deklaracija u kojoj će od članova Skupštine tražiti da glasaju za usvajanje Statuta, kako nam suspenzija od strane FIFA i UEFA ne bi bila produžena. Bilo bi to pogubno za sve u fudbalu BiH».

Rudi Zavrl, «visoki predstavnik» FIFA i UEFA za fudbalske reforme u BiH podržao je inicijativu FK Borac o formiranju Udruženja premijerligaša.

«Sastali smo se sa Zavrlom. Bio je oduševljen našom idejom. Rekao je da je to ispravan put. Vjeruje da ćemo što prije formirati Udruženje. Istakao je i da će pomoći u cijelom poslu, od usvajanje rezolucije do formiranja Udruženja», kazao je Šipovac za SC.

Ivica Osim: Dobra stvar

Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju N/FS BiH istakao je kako odobrava inicijativu FK Borac o budućem eventualnom formiranju Udruženja premijerligaša.

«To je dobra stvar. Gotovo svugdje u svijetu Udruženja vode takmičenja. Zašto tako ne bi bilo uskoro i kod nas? Radujem se što su ljudi u klubovima shvatili da stvar trebaju preuzeti u svoje ruke, a tako i odgovornost», naglasio je Osim.

Sipovac se razgoropadio! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Шиле доминира 8) :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
БањалукаСРБ je napisao:
Баш нам недостају Борчеве пјесме, бар десетак фино укомпонованих, данас ми читав дан то вртио, а овако пуштам само ове 4 што имамо (Борац, КК, РК, министар).........хоћемо БОРЧЕВ ЦД, у овој шампионској години!!!

Материјала има... Ево у мп3 формату неколико пјесама са свирки Источног стајања и Групне терапије, па док се не сниме студијске верзије да мало појачамо те 4 пјесме које засад имамо 8)

http://www.megaupload.com/?d=VTLYTQ6Q

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 20:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Бањалука чека титулу

Фудбалерима Борца потребно је још пет бодова у посљедња четири кола првенства БиХ да освоје шампионску круну и изборе историјски пласман у квалификације за Лигу шампиона.

Побједом (2:1) против сарајевског Олимпика изабраници тренера Владе Јагодића дошли су до осам бодова предности у односу на првог пратиоца сарајевски Жељезничар који је ремизирао (0:0) на "Кошеву" против Сарајева.
- Послије утакмице у Приједору сам рекао да нам нико не може одузети титулу, а побједом против Олимпика смо направили још један корак ка трону. Честитам мојим играчима на тријумфу против "вукова" иако смо примили гол у 17. минуту послије несмотреног кикса - истакао је шеф стручног штаба Борца Владо Јагодић.
Најбољи појединац сусрета који је одигран у суботу под свјетлошћу рефлектора био је штопер Бањалучана Драгослав Стакић.
- Побједом над Олимпиком и ремијем Жељезничара против "бордо" тима обје руке смо ставили на шампионски пехар и потребно је још само да га подигнемо изнад главе. Потребне су нам још двије домаће побједе против Травника и Леотара, али и у гостима ћемо показати шта знамо, поготово на "Грбавици" - рекао је Стакић.
Дугокоси дефанзивац "црвено-плавих" је био непрелазан за "вукове".
- Немамо много времена за радовање јер већ у сриједу од 17 часова на свом терену играмо против Козаре реванш сусрет полуфинала Купа Републике Српске. Побједа нам треба за пласман у финале и надам се нови пехар који такође желимо у свом посједу као и трофеј који се додјељује за најбољи тим у Купу Бањалуке - јасан је Стакић.
Треба истаћи да је Борац у суботу против Олимпика промашио једанаестерац у 44. минуту. Тачније, Стево Николић је шутирао преко гола.

1. Ето, и Басара каже да је Стакић био најбољи :) Прејак је Стака!
2. А ово за Стевин пенал. Након што је промашио, `ладно се окрен`о као да ништа није било, као да је пуцао на тренингу. У фазону, боли ме туки...
Тај пенал је могао одлучити утакмицу, и срећа да је Крунић дао гол, јер бисмо сад жалили за овим пеналом.
Макар да се ухватио за главу, да је показао да му је криво, него је поштено искулирао ....
Мислим да се Стево превише осилио...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 20:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
А што се тиче појачања, с обзиром да Авдука вјероватно оде, могли би узети овог голмана Козаре, Далибора Козића.
Лик није примио гол 1156 минута. То је за респект 8)

Имаћемо прилику да га видимо у сриједу на дјелу...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 20:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

А сад да напишем нешто о Борцу и једном проблему. Већ смо причали о томе, а ради се о играчима који након завршене каријере у јуниорском саставу не успију да уђу у први тим.
Ти момци скоро да немају никакве будућности. Ево вечерас на слави ми је баш један човјек причао о томе, како му је син након јуниора отишао у Напријед чини ми се, па му тамо они старији од тридесетак година рекли, као још си ти млад има времена за тебе, ај негдје другдје. Па онда пређе у неки клуб из Рамића, а тамо све аматери који цркну након пола сата. И шта ће момак на крају батали то скроз. Е таквих је примјера многооо. Добро је познато да је и у БСК-у Шпица гурао своје играче...

По мени потребно је да Борац направи свој Б тим, који би играо у некој нижој лиги, и да се ту искристалише има ли још неки добар појединац. Ето нека се угледају на КК Борац који су направили Б тим састављен од млађих играча и они ће уколико се не варам играти 2. кошаркашку лигу РС.

И уопште омладинска школа. Ту је будућност. Само клуб који има јаку омладинску школу може нешто постићи, без великих новчаних улагања. Али јака омладинска школа подразумјева много тога и о томе би се могло пуно писати. Треба обезбједити услове, квалитетне тренере, опрему и слично, а не као код нас да клинци све морају сами куповати опрему и да се дешавају оне сцене да родитељи Ћели дају паре да му дијете игра и слично

Ја да имам неке силне милионе које хоћу да уложим у Борац, не бих их улагао у играчки кадар, него бих направио јаку омладинску школу, јер би то дефинитивно била одлична дугорочна инвестиција

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Uradili su nasi nesto po tom pitanju kad su potpisali one ugovore za 6 juniora :wink:
A prvo ako hocemo neku omladinsku skolu prvo treba se napraviti pomocni teren nemogu klinci igrati na onom pjesku koji nije ni za bocanje :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 20:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sve to zavisi od toga da li ce Mile Referendum odrijesiti kesu i uloziti nase pare u Borac. Zasad je dobar,ali ne svidja mi se sto toliko moramo zavisiti o njegovom raspolozenju,vise bih volio da je finansiranje Borca sistemski rijeseno,i da imamo generalnog sponzora.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Sljedeca podrska od Mile i guzonja ce biti tek negdje u junu pred kvalifikacije kad se budu slikali i pricali kako su oni to sve napravili i ostvarili :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Шајине, Б тим, по мени идеална опција је Омладинац из Лазарева... Људи имају терен добар односно услове, са трибинама, велико је насеље и питомо насеље и заслужује клуб у 1. лиги РС. А да су се етаблирали неки лопови доле вјероватно би играли виши ранг такмичења и били сваки дан у новинама а не 3. или 4. лигу. С тим клубом треба сарађивати доста више и Џаје и БСК, а Напријед има услове за 5. лигу, и 10 пута су потписивали неке меморандуме и будалештине прије свега са БСК, па на крају сами проблеми и судске тужбе и све преко леђа Борца. Омладинца увести у 1. лигу РС и ту га одржавати као филијалу.

Улагање искључиво у младе ту се не слажем баш, дакле може одређени проценат од прихода клуба по угледу на неке успјешне и нама сличне средине али ово што рече ја би све паре дао у Омладинску школу а не у 1. тим... Каква је то економија и политика клуба? Не може тако. Шта смо ми? Приватна омладинска школа којој је једини циљ производња играча за тржиште и профит од тога, тако испаде из оног што си рекао.

По мени кораци су сљедећи, финансијска стабилизација тима, укључујући јаког генералног спонзора и бољи маркатинг.
2. Изградња инфраструктуре за тренинг 1. и млађих категорија
3. Е потом и улагања већа у омладинце али не заборави да ми нисмо репа без корјена и сада имамо доста наших играча у 1. тиму и млађе категорије годинама су у самом врху својих лига

Јбг годинама се у Борац није улагало ни у инфраструктуру ни у играчки кадар ни у младе ни у маркетинг и сад све хоћемо одједном да се посложи.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Добро нисам ни ја буквално мислио да све паре иду само у омладинску школу :) само сам то мало штуро објаснио у жељи да будем краћи, ионако су ми дугачки постови :D

ево како ја замишљам једну јаку омладинску школу, јест да је то више утопијска идеја, али мени се допада :)

значи прво квалитетни услови за тренинг, да се изгради сва инфраструктура(дакле услови за тренинг у свим временским условима), затим опрема за тренинг да не фали ничега, тј, да буду обезбјеђени сви могући услови за квалитетан тренинг.
затим набавити квалитетан тенерски кадар. тренери који раде са дијецом морају бити и педагози, морају знати како са њима. такође, те тренере стално слати на семинаре и разне додатне обуке у иностранство и околину.
направити читав тренинг камп и основати спортску гимназију, тако да се могу скупљати и млади таленти са свих страна, и да ту живе, тренирају и иду у школу која је прилагођена њиховим обавезама.
обавезно набавити неколико скаута да иду и траже младе таленте у читавом региону.
сваке године организовати неки љетни камп и довести огроман број екипа. на тај начин промовисати, спорт, клуб, и успут тражити младе таленте.
убјеђен сам да би се на овај начин сваке године избацила 3-4 баш квалитетна играча који би могли одмах у први тим, и још исто толико, а можда и више играча који су мало слабији.

ах што волим маштати :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 22:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Гдје то има? у Амстердаму :D

Коју би ту кинту требало уложити, једино да се повежемо са неким моћним клубом и да он то све направи а ми спроводимо у дијело... С обзиром да је ово регион огромних талената ја и не сумњам да ће неко реализовати ту идеју и то баш у сарадњи са великим клубом неким јер сви они имају пик на овај регион. Толико мало становника а толико много талената за спорт, још да им се направе услове за рад па гдје би тек онда били.

Ипак тешко је повјеровати да би у тако нечему ми били претходници, некако ми логичније да то буде неко село из Херцеговине, њихове гузоње имају више смисла за бизнис уопште а ово је јако велики бизнис

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 834, 835, 836, 837, 838, 839, 840 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]