Ево покушаћу ја. Почели смо у саставу Авдукић, Петрић, Стакић, Беновић, Ступар, Граховац, Крунић, Човјек дух који је и данас био дух, Малетић, Вељовић и Николић. На почетку испитивање снага, таман кад смо их почели мало стискати они из наизглед безопасне ситуације долазе у вођство. Неки "јаран" одапе силовито са тридесет метара и лопта ни мање ни више прође Авдуки кроз ноге чини ми се, хладан туш на Градском. Мало више нам је требало да се консолидујемо, али успјели смо и почели стискати. Након једног прекршаја на средини њихов капитен добија због приговора прво жути а затим и црвени јер је почео псовати судији и било је физичког контакта чини ми се. Након тога ми нападамо још више, Олимпик се затавара и из једне акције са стране центрира Ступар на првој стативи Стево удара главом и пребацује на другу гдје Раде уклизује и даје гол за 1:1. Након тога пенал за нас, по мени није требао судити, Вељовић је чини ми се био у контакту са једним играчем Олимпика, Стево изводи пенал и пуца небу под облаке. Полувријеме завршава 1:1. Излази Граховац, непримјетан до тад, мјења га Микић. Олимпик се сад жестоко брани, покушавају преко контри које су ријетке. Било је прилика за нас, Малета крља по страни, али наша стара бољка лоша реализација је опет на дјелу. Беновић се поново повређује(човјек је баксуз), мјења га Џо(што би Авдука рекао Ђо

). Умјесто Стеве улази Медо који опет није показао ништа. Опсада гола Олимпика се наставља све док Крунић ударцем са неких 15-ак метара доводи нас у вођство. Након тога успаванка...
Авдукић - гол иде њему на душу
Петрић - солидан, имао један погибељан старт али није добио ни жути, оно је за затвора иначе
Стакић - стандардно одличан
Ступар - такође
Беновић - солидан, штета што се повриједио
Граха - слаб, зато је и замјењен
Крунић - по мени играч утакмице, доста добрих пасова, на крају дао и побједнички гол, тргнуо се након оних лоших партија
Малетић - Стандардно добар, али добро су га и чували
Срећо - човјек дух, шта рећи
Николић - данас је доста више трчао, асистирао је за тај први гол, можда и за други нисам видио баш најбоље
Вељовић - ако је Срећо човјек дух онда је Веља човјек тенк

може петорицу носити на леђима, коначно је забио.
Медо - опет слабо
Микић - није имао пуно посла
Ђо - /