banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 826, 827, 828, 829, 830, 831, 832 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
DANIJEL BL je napisao:
koliko su karte i kad se mogu kupiti ,zna li se
znam da je protiv sarajeva bila gužva ,očekuje li se sutra isto ,kad je pametno otići

3km istok
5km zapad
8km VIP
Ne ocekuje se sutra velika guzva tako da dodji pola sata prije pocetka meca i kupices ulaznicu bez nekog veceg cekanja :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
hvala,znam da sam protiv sarajeva išao odmah iza 13 :00 po karte

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Зар није 6 км запад?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

FIFA I UEFA UKIDAJU SANKCIJE
Evropska i svjetska kuća fudbala ukinuće sankcije Nogometnom/ Fudbaklskom savezu BiH krajem ovog mjeseca, tačnije to bi trebalo da se dogodi 30. maja na sjednicama izvršnih odbora FIFA i UEFA.

Ovu informaciju potvrdio nam je jedan od uposlenika iz sjedišta UEFA u Nionu.

"Eva Paskije i Marsel Benc su se vratili sa povoljnim vijestima iz Sarajeva i zadovoljni su radom Komiteta za normalizaciju. Sve bi trebalo da se konkretizuje u naredni četvrtak 12. maja kad će Sep Blater i Mišel Platini da prime sve članove Komiteta za normalizaciju. Ono što je najvažnije je da će predsjedništvo biti ukinuto", rekao je naš izvor blizak UEFA.

Članovi Komiteta za normalizaciju će Blateru i Platiniju obrazložiti razloge zbog kojih strane u BiH traže da se vrati tročetvrtinski sistem odlučivanja, ali u Nionu su već spremni da naprave ustupak cijeneći trud ljudi koji su u Komitetu za normalizacijuj odrdaili lavovski dio posla.

"Sve ide svojim tokom i svi smo optimisti da će sankcije biti ukinute", rekao je potpredsjednik Komiteta za normalizaciju Darko Ljubojević.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:24 
Majstor
Majstor

dakle borac u evropu sigurno

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Racunica je jednostavna od 15 bodova koji su u opticaju 13 dolazi na gradski, ako ne i svih 15!!!!!!
Sto se tice marketinga za sutrasnju utakmicu, mislim da su ga Vlado i momci odradili borbrenoscu i srcem na terenu u Prijedoru, i ako poslije svega sutra ne bude na gradskom bar 5 hiljada ja kao banjalucani cu se ruzno osjecati!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:30 
Majstor
Majstor

pa mogao je onaj drekavac malo bar obići po gradu

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
asdfg je napisao:
Racunica je jednostavna od 15 bodova koji su u opticaju 13 dolazi na gradski, ako ne i svih 15!!!!!!
Sto se tice marketinga za sutrasnju utakmicu, mislim da su ga Vlado i momci odradili borbrenoscu i srcem na terenu u Prijedoru, i ako poslije svega sutra ne bude na gradskom bar 5 hiljada ja kao banjalucani cu se ruzno osjecati!!!!!!!!!!

за 5000 морамо добро сви да се потрудимо. заборављаш и да велики број људи слави данас и сутра.
није немогуће, али морамо сви да дамо све од себе и изрекламирамо ову утакмицу код пријатеља!

нисам баш тако оптимистичан као ти, задовољан би био и са 10 бодова.
пуно ће значити и сутрашња утакмица између Сарајева и Жељезничара.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako Zeljo sutra izgubi od Jalijasa po meni je sve gotovo :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ne ocekujte vise od 3-4000, mozda i navucemo tih 5 zbog termina.
Sto se tice potrebnih bodova, 3 domace pobjede su dovoljne ako Zeljeznicar ne pobijedi u subotu. Ako kojim slucajem pobijede, za miran kraj sezone bice nam potreban i bod iz Gradacca.

Inace, sjetih se da bacim pogled na to kakve rezultate postizu mladji narastaji i ima se sta za vidjeti.

Kadeti su prvi iako su u prethodnom kolu izgubili 2-1 u Gradaccu.

Vidim da i juniori dobro guraju, izgubili su u tom istom Gradaccu samo 6-0!
Iako smatram da rezultat u mladjim uzrastima nije toliko bitan koliko je bitno izbacivanje 1-2 igraca godisnje u prvi tim, ova sramota ne bi smjela proci nekaznjeno. Ej, popiti 6 komada od jedne Zvijezde je za anale!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 09:20 
Majstor
Majstor

evo ide drekavac kroz grad

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 09:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
DANIJEL BL je napisao:
evo ide drekavac kroz grad

Izgledas u te poslusali :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 09:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Да се оставимо свих калкулација. Сутра ћемо све знати (бар 98%). Оно што је по мени јако битно је што боље попунити стадион и вршити притисак. Побједа мора бити сутра. А том истом побједом сутра исписујемо нове странице у историји нашег великана и то на страни 85. Три су још утакмице на градском. Великан заслужује нашу подршку. Пуним трибинама му се морамо одужити за сву радост коју нам је пружио током ове сезоне.

Citiraj:
Црвено-плави аларм ради! Утакмица против добре екипе Олимпика је пресудна! Великан је показао зашто је ту гдје јесте, зашто прво мјесто припада управо њему, како срцем лава може да побједи све и оправдао је своје славно име – Борац! Лешинари, вјеровали смо и побједе су дошле. У суботу сви морамо бити као један, пружити свој максимум, јер само уз нашу пјесму побједа је сигурна. Пјевајмо вољеном клубу из срца, помозимо великану, уживајмо у игри побједника…ИГРАЈ БОРЧЕ!

Субота, 20ч – Градски стадион!

СА СВИХ СТРАНА ГРАДА ДОЛАЗЕ!

http://www.lesinari1987.net

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 10:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 12:12
Evo da se i ja pohvalim, prvo gostovanje sam odradio u srijedu, ja i drug isli undercover, bili smo na C tribini. Lesinari postavili standard za gostovanja, alkoholni se nisu ni culi. Mi smo sjedili na rukama do gola Borca, tad nas je 10ak skocilo na tribini, ali je proslo sve bez incidenata :)

Najjaca psovka koju sam cuo od jednog starijeg gospodina: "Sudija, sta sviras dabogda dobio rak na njoj (pistaljci)..." Sve u svemu 3 boda su nasa, jos sutra da ovjerimo to na Gradskom i tresce se musema... Aj Borac!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 10:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovaj put smo definitivno trebali igrati u nedjelju. Em slava,em bi igraci dobili dan vise da se odmore od Prijedora,em smo mogli uz kokice ispratiti sarajevski derbi i novo prosipanje bodova Zeljeznicara.Velika greska,kako god okrenes,ali sta je tu je.

Srecan Djurdjevdan svima koji slave,a bogami i nama koji cemo "noge pod sto"!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Живковић Анто - Орашје
какав је судија, јел нам кад судио?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 10:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
d.a. je napisao:
Живковић Анто - Орашје
какав је судија, јел нам кад судио?

Нисам сигуран,али мислим да је тај судио на Кошеву кад смо изгубили 2-1,био је регуларан и судио је овдје против Вележа кад је било 1-1 ове сезоне,тако бар ја мислим,али нисам 100% сигуран!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ajoj boli me glava...A veceras opet,iznova. :D

Ma ljudi ja sam presrecan,ova pobjeda nam je prakticno rijesila sve dileme,hocemo li osvojiti titulu ili ne,ukoliko je tih dilema i bilo. :wink: Doduse i rezultati glavnog sandzackog konkurenta su nam isli koliko toliko na ruku,tacnije Celik nam je u mnogome pomogao odigravsi nerjeseno,tako da su nam pobjeda i poraz sasvim dovoljni bili.Medjutim ne treba se opustati,dok god postoje teoretske sanse da ispustimo titulu,Ligu Sampiona i mnooogoooo para,ne treba trcati pred rudu.

Meni ovo sve nekako nestvarno izgleda,jos kao neki san.Borac,sampion.Ko bi rekao da cemo to docekati.

Volio bih jos kada bi se izgradili sjever i jug,to bi bilo super,a stadion bi izgledao velicanstveno,o atmosferi da ne govorim.

Ali dobro polako,sve dolazi na svoje.

Sto se tice sutrasnje utakmice sa OlimpiCom, :D (Joj vidio sam plakat u gradu,pise OlimpiC cirilicom. :D ) nece biti nimalo laka utakmica.Prosle sezone smo izgubili mjesto vicesampiona zbog tog Olimpika,pobjedili su nas na Gradskom,i ne samo da su nas pobijedili,vec ponizili.Stoga im trebamo vratiti.
Ono sto me cini zadovoljnim je da imamo super odbranu,i pored ne igranja Lea,dobro se nadopunjavaju rezervni stoperi sa Stakicem,koji je,sigurno Bog,otac,i batina.Znaci Vule mu nije do koljena.Od igre,do ponasanja na terenu.Bas je ispao covjek kada je nakon utakmice dosao medju Lesinare,grlio se sa svima,super momak.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
jesam se sad zbunio! dodjem na forum kad ono svaki post avatar Boke lava....kad sam toliko ispisao postova :lol:

Schlageru, za onu ulaznicu sto si ih izradio alal vera majstore! :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 826, 827, 828, 829, 830, 831, 832 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]