banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 19:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 825, 826, 827, 828, 829, 830, 831 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Maj 2011, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Да ли ће бити пренос у суботу на ТВ-у ?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 21:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
nece Borac je u 20
prenose sarajevski derbi

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
I bolje!

Kad je trening sutra?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
ЕПП 8)
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Laktašanin je napisao:
FS BiH je suspendovan, da li se to odnosi i na Borac, tj ako osvojimo titulu igramo li kvalifikacije za Evropu ?

Ако остане суспендован не играмо, прати мало дешавања... Борац наступа у лиги БиХ гдје је онда резон да се суспензија не односи на њега...

Трибине се не праве из буџета колико ја знам, него ће то бити кредитно задужење Града што је Влада и одобрила ако се не варам, да се могу задужити тим поводом. И раније сам говорио а и сад мислим да ће трибине бити готове отприлике пред Европу ал сљедеће године, мада сам се потајно надао ако крену у априлу када су и најавили да би могли завршити барем једну ал ништа од тога.

За улазнице си вјероватно у праву, мислим да ће за почетак и бити тако, узмеш сектор а добијеш која ти западне, можда евентуално ред да могнеш бирати.

У сваком случају биће интересантно кад људи крену сједати гдје им више одговара као и до сад, како ће то рјешавати

Шупут: Близу смо циља

На трибинама градског стадиона у Приједору у сриједу је био и предсједник ФК Борац Срђан Шупут који је послије утакмице био видно расположен.

- Утакмица је била тешка. Изборили смо минималну, али сасвим заслужену побједу с којом смо дошли близу циља који гласи освајање шампионске круне. Честитам играчима и вјерујем да у посљедњих пет кола првенства титула не може да нам умакне - нагласио је Шупут.
Ко с ким до краја

26. коло (7. и 8. мај)

Борац - Олимпик

Сарајево - Жељезничар

27. коло (14. и 15. мај)

Звијезда - Борац

Жељезничар - Зрињски

28. коло (22. мај)

Борац - Травник

Будућност - Жељезничар

29. коло (25. мај)

Жељезничар - Борац

30. коло (29. мај)

Борац - Леотар

Рудар Приједор - Жељезничар

Извор: Глас Српске

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 22:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

По мени Жељезничар до краја узима од 6-9 бодова, све побједе кући нам доносе титулу сигуран сам. Није им баш ни толико лак распоред

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 22:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Neko je pitao koliko je u Prijedoru karta. Ja sam platio kartu 7 maraka,a onda pred ulazom sreo 5-6 kolega forumasa i otisao sa njima na tribinu od 5 maraka.

Uopste me nisu provalili kako sam ih zajebao! :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Neko je pitao koliko je u Prijedoru karta. Ja sam platio kartu 7 maraka,a onda pred ulazom sreo 5-6 kolega forumasa i otisao sa njima na tribinu od 5 maraka.

Uopste me nisu provalili kako sam ih zajebao! :-? :-?

баш си их зајебао нема шта :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Eво и ја да ставим Боку, заслужио је а сљедеће мијењање аватар ће бити у заставу Лиге шампиона, за 10-ак дана

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

придружујем се акцији :)
извуче нас човјек у Приједору 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 23:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

БуС je napisao:
Eво и ја да ставим Боку, заслужио је а сљедеће мијењање аватар ће бити у заставу Лиге шампиона, за 10-ак дана

Ja imam malo drugaciju taktiku. Poslije svake utakmice odsad sam odredjujem igraca utakmice (novinarima ne vjerujem!) i do sledece mi je u avataru. A na kraju polusezone odredjujem igraca polusezone i taj ce imati cast da 3-4 mjeseca bude u avataru :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ахахаахах пази задњих десетак пostova све Бока на аватарима :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 23:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Neka...i zasluzio je momcina,na svu onu srcanost i borbenost,juce ga jos zavuce glavom rutinski kao da je Darko Pancev! Onaj se Tripic nije ni pomjerio,a kamoli pokusao odbraniti!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Кад у Интер оде Бока... 8)

доста губљења, одох спавати ваља сутра опасно поранити 8)

И да, нека је срећна слава свима који славе, а и нама који идемо некоме :D

сви се лијепо проведите и прославите у изобиљу, срећи и весељу!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 00:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kad u Inter ode Boka vuci ce se samo koka,Starcevica le,Save Ljuboje.

PJAN SAM LJUDI SLAVIM,SRECAN DJURDJEVDAN SVIMA.

ZIVIO BORAC,ZIVJELA BANJALUKA,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 01:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
tatamata je napisao:
Kad u Inter ode Boka vuci ce se samo koka,Starcevica le,Save Ljuboje.

PJAN SAM LJUDI SLAVIM,SRECAN DJURDJEVDAN SVIMA.

ZIVIO BORAC,ZIVJELA BANJALUKA,ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA!

Нека си ти нама жив и здрав .. :))

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 01:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Ма Раде је сила! Сад сам примјетио неколико занимљивих детаља :D Треба почети од прве против Олимпика и заслужио је гол а послије гола биће свега, мислим да се све више прилагођава на средину и погледајте само радост послије гола као и на крају сусрета... Има квалитет, расчистио је у глави неке ствари и само му један гол треба учиниће чуда до краја првенства. Волио бих да га видим у првој против Олимпика.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 05:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Колумна: Дођох,видјех стрњиште,одох са три бода :D

петак, 06 мај 2011 02:10

Побједа у Приједору! Можда је довољно само то написати и да нам све буде јасно, али ипак да опишемо посљедњу утакмицу у пар редова. Сви смо прије ове утакмице знали да неће бити лако, прибојавали се евентуалних нерегуларности, а знамо и како је тамо Борац дочекиван свих ових година…

Ипак, почетак утакмице је свима показао да је Борац дошао по три бода и да ове године ништа неће моћи да нас зауставити. У првом полувремену се видјело да наша игра има главу и реп, играли смо колико нам је терен дозвољавао, долазиле су шансе, пролазили су поред гола шутеви Међедовића, Стакића… напетост је расла, и тако се отишло на паузу.

У другом дијелу смо почели са још офанзивнијом игром, наша крила су пробијала, убацивала, али нападачи опет нису радили свој посао. На нашу срећу двије прилике Рудара нису претворене у голове, Џафић је био непрецизан. Ближио се крај утакмице и онда је дошао и 79. минут - комбинација за уџбенике, Стајић-Вељовић-Стајић-Распудић - ГООООЛ! Ерупција на стадиону! Ерупција коју су покренули Бањалучани а било их је много у Приједору тог дана, заиста много, и сви су почели лагано да славе. Јер наш ЛАВ нам је поклонио побједу, заједно са другим играчима. Приједор је био "овјерен", толико жељена три бода су освојена, и то на поштен начин, уз фер суђење, без пенала јер ипак ми смо Борац, и увијек смо побјеђивали и побјеђиваћемо на зеленом терену!

Читав град прича о Борцу, о гостовању у Приједору, возу, стотинама Бањалучана који су дошли у град на Сани да бодре Борац до побједе! Наша предност над ривалима остаје иста, али то не треба да нас брине, ако будемо наставили срцем да играмо, неће моћи да нас зауставе ни много већи тимови од неког Олимпика, Жељезничара, Звијезде...

Тај исти Олимпик нам долази у госте у суботу, и на нама је да одиграмо још једну јаку утакмицу, да освојимо три бода. То неће бити лако, знајући да Олимпик одлично игра у гостима, али овај пут има једна разлика - играју против Борца, а тад више ништа није исто...

Са три бода против Олимпика на корак смо до титуле, која нам треба за Лигу шампиона коју смо некад сањали, а сад је ту, само још пар кола. Посјета на стадиону не смије да изостане, морамо да дођемо у што већем броју, да погурамо фудбалере, да разбијемо Олимпик јер ми немамо "стручњака за извођења пенала" Зајка Зебу, немамо разне Мухареме, Осиме, делегате, судије, и не требају нам јер, поновићу, ми смо БОРАЦ и играли смо увијек поштено, а тако ћемо да освојимо и овај "ћуп", па нек плови...

Субота, Градски стадион, игра Борац! Бањалучанину доста!

Сви на стадион!

(аутор: срцеБорца)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
5 кола до краја рачуница је јасна.
морамо да побједимо све 3 утакмице кући, а прва је већ сутра у 20ч!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 08:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
koliko su karte i kad se mogu kupiti ,zna li se
znam da je protiv sarajeva bila gužva ,očekuje li se sutra isto ,kad je pametno otići

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 825, 826, 827, 828, 829, 830, 831 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]