banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 19:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Maj 2011, 16:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Е овако, да и ја прозборим коју у вези нумеризације. То је моје мишљење, а остали могу да се слажу или не слажу :D

најбоље да сад свако тражи карту коју он хоће и гдје год хоће, колико би то само времена одузело, нешто не вјерујем да је оствариво. једино да тражите који сектор хоћете.

По мом мишљењу ово су предности нумеризације:

1. карте треба продавати од горњих редова ка доле, ко купи први сједиће на бољем мјесту са бољим погледом. добра ствар кад је нека дерби утакмица са великом посјетом

2. од наредне сезоне да се уведу сезонске, тј. годишње карте. е у том случају, ко купи сезонске карте нека изабере себи најбоља мјеста, а остали да добију шта остане...

и ту сад долазимо до онога што сам ја давно предложио, а ради се о маркетингу. Направити лијепо чланску карту(иглед као од кредитне картице, обични комад пластике дакле није скупо), написати на њој нпр БУДИ БОРАЦ, или неки други слоган којим би се водио остатак рекламне кампање.
ко купиу чланску карту, има разне погодности попут могућности да купи сезонске карте(осталима то онемогућити), могућност куповине у фан шопу са одређеним попустима, бесплатан улаз на неке куп утакмице и слично...
цијену направити да буде приступачна, нпр, одрасли 20 КМ, дјеца и пензионери 10 КМ. то би био додатни приход за клуб, а и добра реклама.
а да не причам што то одавно псотоји у већини организованих клубова. та картица омогућава својим власницима и учешће на скупштини клуба и слично.
па ево нпр. чланску карту ЦЗ можете купити и у БЛ

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Šajin je napisao:
Е овако, да и ја прозборим коју у вези нумеризације. То је моје мишљење, а остали могу да се слажу или не слажу :D

најбоље да сад свако тражи карту коју он хоће и гдје год хоће, колико би то само времена одузело, нешто не вјерујем да је оствариво. једино да тражите који сектор хоћете.

По мом мишљењу ово су предности нумеризације:

1. карте треба продавати од горњих редова ка доле, ко купи први сједиће на бољем мјесту са бољим погледом. добра ствар кад је нека дерби утакмица са великом посјетом

2. од наредне сезоне да се уведу сезонске, тј. годишње карте. е у том случају, ко купи сезонске карте нека изабере себи најбоља мјеста, а остали да добију шта остане...

и ту сад долазимо до онога што сам ја давно предложио, а ради се о маркетингу. Направити лијепо чланску карту(иглед као од кредитне картице, обични комад пластике дакле није скупо), написати на њој нпр БУДИ БОРАЦ, или неки други слоган којим би се водио остатак рекламне кампање.
ко купиу чланску карту, има разне погодности попут могућности да купи сезонске карте(осталима то онемогућити), могућност куповине у фан шопу са одређеним попустима, бесплатан улаз на неке куп утакмице и слично...
цијену направити да буде приступачна, нпр, одрасли 20 КМ, дјеца и пензионери 10 КМ. то би био додатни приход за клуб, а и добра реклама.
а да не причам што то одавно псотоји у већини организованих клубова. та картица омогућава својим власницима и учешће на скупштини клуба и слично.
па ево нпр. чланску карту ЦЗ можете купити и у БЛ

Апсолутно се слажем у вези свега што си рекао.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 16:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Читам да би се суспензија требала ускоро укинути...
дакле неће више бити изговора за сјевер и југ...

То се мора некако предочити онима који су чврсто обећали... Јер не може се нека европска утакмица играти на стадиону од 8 000 мјеста...
Са тим новим трибинама , дошло би се до неких 13 000 што је оптимално...

Што се тиче наредне утакмице, очекујем тешку борбу са Олимпиком, јер нас мучи неефикасност... Сад је Бока дао гол, а нападачи опет спавају... Поштујем и прилике и борбеност и ово и оно, али хоћемо оно због чега примате плату - ГОЛОВЕ!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ма и да се почну градити трибине чисто сумњам да би биле готове тако брзо, тако да реално нове трибине уколико се буду градиле не треба их очекивати прије краја ове године или почетком наредне.

на стрњишту ( :D ) наши нападачи опет нису успјели да постигну погодак, надам се да ће прорадити сад против Олимпика који није уопште наивна екипа

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Od tribina nece biti nista u skorije vrijeme... Nemam neki info vec cist rezon posto u gradskoj kasi a bogme i entitetskoj nema para...
Sto se tice ovih prozivki za sudjenje, citiracu jednog prijedorcanina / Sta ces navikli da imaju domacinsko pa im sad cudno kad je ok

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
био сам на мноооого утакмица борца,али ова ми иде у топ5 дефинитивно...
овакве утакмице дају смисао свакој проведеној минути уз клуб и људе око њега... нису само бодови у питању које смо узели јуче,него цијели дан,вибрације од жељезничке па до повратка назад коју су ме дрмале говоре да смо сви заједно урадили нешто изузетно!
екипа је кидала на терену,колико сам видио и како сам чуо,приступ је био шампионски! не бих издвајао никога,нема смисла након јучерашњег дана.
о људима са "трибине" све најбоље,нема те ријечи која може да опише однос и понашање од прве до задње минуте овог гостовања. свака част момцима који су испоштовали групу,клуб и град до самог краја. кад погледате слике и видео,осјетићете мали дио позитиве која нас је носила цијели дан.

о овим клошарима из приједора не треба трошити ријечи...показали су ко су и шта су....
коментаришу суђење,дигли су фрку око свега...мсм,ко им је крив што приједор нема честит хотел да се може преноћити тамо 8) :lol:
само ме интересује какав ће бити њихов приступ задње коло у пд...живи били па видјели...

сад ријешити олимпик и спремати се за титулу.бањалука мора у суботу бити уз будуће шампионе,посјета мора бити знатно боља него иначе. свако да уради колико може,з апочетак,доста је само спомињати клуб на кафи и у необавезној причи са пријатељима...више ништа није потребно.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Приједорчани тачно ишу такве глупости на нету, и да нисам био јуче у ПД, можда бих им и повјеровао, колико људи добро лажу...
Страшно... :o

Али ко их је*е, нек` једу го*на, ми се окрећемо Олимпику... :)

П.С. Штета за Леа, он нам је баш потребан... :-?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

е да, стварно штета за Леа, надам се да ће се што прије опоравити да макар буде спреман за квалификације

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
А знате ли зашто су почели са нумеризацијом ? Зато што су видјели да је код сељака из Приједора колико толико нумерисано па да се не би почели хвалити како је њихов "стадион" бољи од наше светиње ето им сад на! :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
ovi Prijedorcani i dalje pisu nebuloze po netu tipa kupljena utakmica, Dodikov projekat mora da osvoji prvenstvo :roll: tacno su pukli, ko im kriv

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jul 2010, 14:58
Vlado CARE,svaka čast.
Ljudi mene zanima koliko je koštala karta za zapad juče u Prijedoru pošto vidim da vas je dosta bilo.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
mene jako nerviraju ove price o kartama
razumijem da je kriza i da je narodu bitna svaka marka, ali kad se krene kukati za tri marke za istok....stvarno bljak,,,
U Sarajevu je najjeftinija sest maraka, u srbiji 8 10, u Hrvatskoj 15 20 i to za domace utakmice. O Evropi necu ni da pisem....
Numerisanje je dobar potez da ljudi koji kupe karte ne stoje iako imaju ulaznicu dok pojedinci zauzimaju njihova mjesta hehe kao protiv Sarajeva

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Realno, trbine sutra da se krenu graditi, ne bi bile gotove do Evrope. I s obzirom koliko je drzava u dubiozi (danas izasla obavijest, izdaju trezorske zapise da pokriju neuskladjenost prihoda i rashoda, uglavnom, nemaju para, i pokusavaju skrpiti neke pare prodajom obicnog papira koji je upitno da li cete moci naplatiti za pola godine), pitanje trbina vjerujem da vlasti nije u nekom visokom vrhu.

Ono sto bi realnije bilo, sto se moze srediti za dva dana, je pravljenje jos jednog ulaza na istok. Ona naguravanja pred utakmicu, i cekanje na ulazu po 20 min na ne treba. A kad bude Evropa, stadion ce biti prepun, i bice guzve. Dole prema daljem dijelu istoka, srusiti koji metar zida, iscupati ono trave, i staviti kapiju, i dobili bi dosta vecu propusnost na istok.

ps
Neko napisa da Stakic umalo glavom da da gol. Pa taj covjek je bedem kod nas, a i jak skakac. Tom covjeku, po 10ti put pisem (postacu gori o Schlagera za Grahovca), treba dati jaci ugovor sad na ljeto, i produziti ga, koliko mi se cini, on je potpisao na godinu i po, znaci jos na zimu bi mogli uzeti neke pare za njega. Jest da postoji rizik povrede, pada forme i sl., ali za ovo koliko je kod nas, pokazao je mnogo.

Poslednji put menjao Tommy Vercetti dana 05 Maj 2011, 18:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Licno svidja mi se ovo numerisanje i onda naprave godisnje bar za zapad prvo udju ljudi sa godisnjim a sto ostane mjesta puste ove sa obicnim ulaznicama dok na istoku bi to islo malo teze :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Feb 2010, 19:50
FS BiH je suspendovan, da li se to odnosi i na Borac, tj ako osvojimo titulu igramo li kvalifikacije za Evropu ?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Laktašanin je napisao:
FS BiH je suspendovan, da li se to odnosi i na Borac, tj ako osvojimo titulu igramo li kvalifikacije za Evropu ?

S neba pa u rebra.

Ukratko, ne.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Fighter je napisao:
Ljudi mene zanima koliko je koštala karta za zapad juče u Prijedoru pošto vidim da vas je dosta bilo.

5 KM.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Laktašanin je napisao:

A sve te ne jeb'lo :roll:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Cosa Nostra je napisao:
Slika
Slika
Slika
Slika

Svaka cast! Ovo zasluzuje da se quotuje i da bude na svakoj stranici! :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
scsport.ba

Citiraj:
Prvostepena Komisija za licenciranje N/FS BiH razmotrila je danas zahtjeve bh. premijerligaša za dobijanje licence za evropske nastupe u sezoni 2011/2012.

Borac, Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg, Olimpic i Zrinjski su dobili pozitivan odgovor, dok su Budućnost, Travnik, Čelik, Leotar, Rudar, Zvijezda, Velež, Slavija, Drina i Sloboda dobili - odbijenicu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120142 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]