banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 14:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2011, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mislim da ima.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 18:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ima pravo da igra za bilo koju reprezentaciju dok ne odigra bar jedan meč za A tim. Kad odigra, onda može da igra samo za tu reprezentaciju.
Inače pročitao sam da je i naš golman veoma dobra branio, iako je primio tri gola. Valjda ćemo se i tu popuniti u budućnosti.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja sam gledao prvo poluvrijeme, za golove nije kriv, a imao je par dobrih intervencija. A kontam, ako je ovaj klinac napadač odlučio da igra za U-17 Srbiju, ne bi trebalo da promijeni mišljenje ni za koju godinu. Mada se slažem, treba to što prije gurati u vatru, makar protiv Farskih Ostrva i tako tih ekipa, te u prijateljskim mečevima.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 18:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Treba to odmah riješiti da ne bi Švabe uletile tu. Znaju oni tako pokupiti dobre igrače.
A drago mi je zbog golmana, pogotovo što mislim da je iz Zvezde. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Други гол за Србију дао је Ожеговић. Писао сам о њему прије пар мјесеци: viewtopic.php?p=1245581#p1245581

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Evandro kaže da bi igrao za Srbiju :?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Alal nam banana, koja god budala iz inostranstva sutne loptu na nasim pasnjacima treba igrati za reprezentaciju... Mada to za Evandra je supljak, to je bio intervju gde je on odgovarao na pitanja navijaca, pa je rekao da bi igrao, malo da se dodvorava navijacima, kako voli Srbiju, a i zbog realnog odgovora koji je dao: Da nema sta da trazi u maticnoj zemlji jer je svetlosnim godinama daleko od A selekcije...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2011, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.mondo.rs/s205611/Sport/Sport ... rnost.html

Dokle brate ovakvi debili da nam unistavaju fudbal, jbt hoce li iko stati u kraj ovim lopovima u FSS

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Daleko mu lepa kuca...
Citiraj:
Đoriću, vreme je za šah i domine!

Milovan Đorić, na radost svih koji vole fudbal u ovoj zemlji, konačno neće više biti selektor. Ali, pre penzije morao je da upropasti i generaciju U17.

Milovan Đorić je decenijama u srpskom fudbalu. Nekadašnji bek Crvene zvezde uspeo je svih ovih godina da preživi, bude u raznoraznim fudbalskim forumima u kojima se donese odluke, bio je selektor raznih selekcija - i gotovo po pravilu bio je neuspešan.

Neuspeh izuzetno talentovane generacije srpskih fudbalera, odnosno kadetske selekcije (igrači do 17 godina) na Evropskom prvenstvu čiji smo domaćin, postavlja logično pitanje: kome je uopšte palo na pamet da čoveka koji je u ozbiljnim godinama postavi da bude selektor igračima čiji može da bude deda!?

Nije samo stvaru shvatanju fudfbalske igre, već i psihologije tih momaka. Teško da bi jedan Đorić sa svojih 66 godina mogao uopšte da razume rečnik koji koji koriste tinejdžeri koji imaju po 15, 16 godina.

Posle debakla od Engleza (0:3), Đorić je izjavio: "Ja sam odgovoran, dečaci nisu ništa krivi, nemojte njih da žigošete. Neki su dali maksimum, neki ne mogu više...".

Verujemo da nijednom sportskom novinaru u Srbiji nije palo na pamet da žigoše i okrivljuje igrače. Naprotiv. Zna se ko je kriv.

Nije stvar ni u rezultatima. Normalno je u sportu i izgubiti. Ali, od ovih momaka bi trebalo napraviti nove Vidiće, Ivanoviće...A već na početku svojih karijera "ubijeni su u pojam", jer su ih isprašili vršnjaci iz Engleske, Danske...

Naravno da je kriv selektor, ali i onaj ko je odlučio da ga postavi na to mesto.

Pojedini naslovi u današnjoj beogradskoj sportskoj štampi glase: "Đoriću, idi igraj šah!" (list "Sport"),
"Mr. Neuspeh" ("Kurir").

"Blic" je preneo Đorićevu izjavu da mu je ugovor sa FSS istekao i da "sigurno više neće biti selektor".

"Do sada sam imao ugovor o delu, međutim sada više neću biti na platnom spisku. Ostaću uz ljude iz Saveza, više neću imati nikakvu funkciju, ali tu sam, u našem fudbalu. Žao mi je sebe što završavam na ovakav način, ali žao mi je i momaka koji počinju karijere na ovakav način", rekao je Đorić.

"Kurir" podseća da su pripreme kadetske selekcije za EP bile najskuplje i najduže u istoriji FSS!

Tu je i lista najvećih Đorićevih neuspeha: kvalifikacije za EP mladih 2000. godine (eliminacija u baraž meču od Engleza), potom kvalifikacije za SP u Japanu i Južnoj Koreji 2002. - poraz od Rusije u Beogradu (0:1) i ostavka posle trećeg meča na klupi reprezentacije SR Jugoslavije, neuspeh kadeta na EP 2011. godine.

List "Sport" decidirano traži od Đorića da se više ne meša u fudbal. Ima i drugih razonoda, poput šaha, recimo.

"Doveli smo Evropu u svoju kuću, a onda se posuli pepelomzbog jednog čoveka. Da li smo iznenađeni? Nismo! Da li smo razočarani? Jesmo! Milovanom Đorićem! I nije prvi put", piše u uvodnom delu članka u "Sportu" i konstatuje: "Ima li neka nova igračka kojom bi se bavio Milovan Đorić? Ne, trener koji iza sebe ostavlja pustoš, najavio je kraj trenerske karijere. Okreće se Kalemegdanu i šahu. Dosta mu je 'izazova'".

Đorić na mestu selekora kadetske reprezentacije je bio izbor direktora Trenerske škole FSS Dušana Savića.

I on je shvatio da se zeznuo.

"Ostvarili smo rezultat koji nismo očekivali. Moramo izvući pouke iz svega ovoga", rekao je Savić za "Sport".

Upitan kolika je odgovornost selektora u celoj priči, Savić je odgovorio kontrapitanjem: "A šta vi mislite?".

Novinar mu je odgovorio: "Nema dileme, velika je odgovornost selektora. Ali, kakvo je vaše mišljenje?".

"Slažem se sa vašim odgovorom...Samo, pitanje je malo lično", rekao je Dušan Savić, koji je inače veliki prijatelj sa Đorićem.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Davno sam rekao da necu vise nista pisati o nasem fudbalu i reprezentaciji RS, ali nisam mogao da odolim a da ne prenesem ovo:

Spoiler:
Дачић: Фудбал не заслужује дату пажњу

НОВИ САД – Заменик премијера и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас у Новом Саду да се домаћем фудбалу даје већи значај од оног који заслужује и подсетио да је распад Југославије почео управо на фудбалским утакмицама.

„Фудбал је, по мом мишљењу, један од најнеуспешнијих спортова у Србији, супротно медијској пажњи и популарности код грађана. Предлажем свим тим функционерима из клубова и савеза, па и самим играчима и судијама да се понашају сходно својим међународним успесима”, истакао је Дачић у изјави новинарима након преузимања кључева будуће полицијске станице.

Према његовим речима, ако је мерило успеха наших клубова да изгубе с мање од три гола разлике од неке нижеразредне екипе у Европи онда је наш фудбал заиста на ниским гранима, а на том нивоу су и односи међу клубовима и у самом Фудбалском савезу Србије.

„Када на неким утакмицама рушимо државу и потпирујемо мржњу између Новог Сада и Београда, као што је то својевремено било између Београда и Загреба, онда заиста не знам чему служи тај спорт”, рекао је министар и подсетио на почетак распада некада заједничке државе.

„Није добро да се политика меша у све ово, нити је добро да то има политичке реперкусије. Откако сам постао министар унутрашњих послова не занима ме ко ће да победи, већ само да се очува јавни ред и мир”, наставио је високи функционер.

Дачић је истакао да полиција није крива за кашњење почетка финалне утакмице Купа Србије између Војводине и Партизана, већ навијачи из Новог Сада нису кренули на време.

„Свеједно ми је одакле се долази на утакмицу, битно је само да се поштује јавни ред и мир у Београду. Знам да политичари морају да се понашају као навијачи, али то су тако неважне ствари. Ако од тога зависи читаво наше друштво, онда треба да нас је срамота”, предочио је министар.

Дачић је указао на низ других спортова у којима смо знатно успешнији, а о њима мање говоримо него о фудбалу, као што су одбојка, кошарка, ватерполо и тенис.

„Када би сада формирали репрезентацију у пикаду она би била успешнија од наших фудбалера”, иронично је закључио Дачић.

Premda g-dina ministra ne volem ni u najmanjem obliku, ironicno ali ovde se apsolutno slazem sa svakom njegovom tvrdnjom.. Davno rekoh: Ligaski fudbal RS treba ukinuti i sve finansijske malverzacije i presipanje iz supljeg u prazno zaustaviti (i u dzepove najgore vrste ljudi). Koliko je samo energije prethodnih decenija potroseno u nista..

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Ко би реко да свињолики може тако паметно да збори!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Добар је мали Слоба.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
E vala da neko konacno da realnu ocjenu o nasem fudbalu.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... -u-Djironi

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Баш нешто размишљам шта ти је живот, онај несрећник Стојковић док је гријао европске клупе био је стандардан на голу репрезентације а сада кад је голман српског шампиона не добија позив у национални тим.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gocias je napisao:
Баш нешто размишљам шта ти је живот, онај несрећник Стојковић док је гријао европске клупе био је стандардан на голу репрезентације а сада кад је голман српског шампиона не добија позив у национални тим.

Bas mu se nesto podrepilo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 17:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
danas slucajno prebacim i vidim igra fiorentina,korner izvodi ljajic i ponovo kao u partizanu lopta ne dodje ni do sesnaest(izvizdali ga posteno).pa jebem mu jede li mali sta?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Jede čokoladu i igrice. Treba Miha klinca išamarati.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2011, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Na zalost propasce nam jedina nada za desetku u reprezentaciji :cry: ....Velika je steta sto nije otisao u MU, bar bi ga napucali snagom i ne bi se zajebavao kod fergusona sigurno...

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pa imao je Fergi sigurno razlog što ga nije uzeo. Ne znači da stari lisac ne može pogriješiti, ali ne radi to baš često.
Što se reprezentacije tiče ne brinem, nadolazi Filip Đuričić.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]