Nocas slabo da ce se spavati,sutra nas ocekuje mec,koji,po meni,moze,a i ne mora odluciti mnogo toga.3 boda su nam prijeko potrebna,ali vise od svega nam je potrebna igra,potreban nam je mozak,potrebna nam je realizacija.Ako to ne izostane,nece izostati ni toliko zeljena pobjeda.
Vec znamo da ce seljoberi biti izuzetno motivisani protiv nas,sutra je u Prijedoru neradni dan,ma praznik.

Zbog toga nasi igraci trebaju da pokazu zube,i da uz nasu podrsku,koja ce vjerujte biti ogromna,dakle da im mi damo krila,oni nama srce,i da uz nase bodrenje dodju do novog trijumfa.
Nema vise izgovora,ispucali smo svoj kredit protiv Slobode,i momci to znaju.Imaju sve preduslove da pobjede,bolji smo,kvalitetniji,lideri na tabeli,borba za titulu,motiva nam ne nedostaje,ogroman broj navijaca da im daje vjetar u ledja,i to je to.Nadam se da nas nece razocarati.
Sto se taktike tice,ni slucajno ulaziti sa jednim napadacem u utakmicu,znaci 2 napadaca,i tacka.Najbitnije je znaci odmah uhvatiti ritam,nametnuti svoju igru,i loptu drzati sto vise u svom posjedu,jer posjed je dominacija.Probijati po krilima,tu imamo brzinu,znaci skroz ofanzivno da se i Stupar ukljuci kao sto zna,on i Maleta desno,lijevo vjerovatno Staja,u vrhu napada Vidakovic i Nikolic,to mora da proradi jebem mu.Nadam se i da ce proraditi taj nas "plejmejker" ko god on bio.Ima vise opcija.
Sastav:
........................Avdukic.............................
...Stupar....Stakic...........Leo...........Zaric......
........................Boka.................................
....Maleta....................................Stajic.......
........................Krunic................................
..............................Vidakovic......................
.............Nikolic............................................
Mada bi ja ovdje izbacio Nikolica ubacio ili Stajica,ili Veljovica,ali to je malo vjerovatno.Prije nego me Schlager napadne sto nema Grahovca

,da kazem da je razlog jer mislim da je ovo jako bitna utakmica,i da nam je potrebno iskustvo i smirenost,kakvu Krunic ima.A i Graha neka bude dzoker s klupe,kao u Sirokom,meni super.