banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2011, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
batica je napisao:

Čarobno. :love5:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 20:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
MonaLisa je napisao:
Slika

Fantastično! :D Ne mogu da vjerujem koliko dobri filmovi su snimani u to doba. Kabinet Dr Kaligarija je takvo jedno savršeno bolesno i maštovito djelo, zaista ga treba pogledati.

Super je Kaligari. Ja sam glumio u silent predstavi po ovom scriptu, nakon sto sam odgledao film, odlicno. :)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
MonaLisa je napisao:
batica je napisao:

Čarobno. :love5:

jesam rek'o!
sad plati pivo :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ш'а је то? :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Ш'а је то? :D

bojim se da bi tebi trebala gajba dok utvrdis sta je to :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Je l' Jelena? :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Je l' Jelena? :D

ipak ti je poznato... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 01:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ceddo - Ko me natjera da pogledam film koji ima samo 179 votes na IMDB-u. :/
http://www.imdb.com/title/tt0077309/

Third World cinema je super zbog neklasicne narativnosti... i tu sve staje. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
The Way Back- ok drama, prva polovina puno interesantnija od druge koja postaje previše monotona.sami likovi su nekako stavljeni u drugi plan ,tj akcent je na samom ''putovanju'' i preživljavanju..s obzirom da je film navodno baziran na istinitim događajima očekivala sam ,kao kod većine takvih filmova, epilog-šta se kasnije desilo sa likovima koji su sve to preživjeli...šta je tu je
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 20:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Slika

Dorian Gray - Ja vece skrnavljenje knjige nisam vidio (i to, jedne od omiljenih mi)...
Toliko je sve preforsirano, od boja, glume, scena, pa do kraja. Umjesto dobrog filma, sa pristojnom produkcijom, film je trash horror B kategorije.

3/10

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 20:53 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
mi@86 je napisao:
The Way Back- ok drama, prva polovina puno interesantnija od druge koja postaje previše monotona.sami likovi su nekako stavljeni u drugi plan ,tj akcent je na samom ''putovanju'' i preživljavanju..s obzirom da je film navodno baziran na istinitim događajima očekivala sam ,kao kod većine takvih filmova, epilog-šta se kasnije desilo sa likovima koji su sve to preživjeli...šta je tu je
Slika

epilog--kasnije su likovi pokusavali da unovce svoje putovanje kroz laz il istinu..http://www.bbc.co.uk/news/world-11900920

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 00:49 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Kill The Irishman - 1976, 36 bombi je eksplodiralo u Cleveland gradicu. Danny Green,Irac protiv italijanske mafije.

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lord of War
Slika
odlican film temeljen na istinitim dogadajima. po meni preniska ocjena na imdb ja bi mu dao o' srca bar 8,5. moja preporuka, ko nije gledao.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BXY_JvOK63c[/youtube]

napokon sam gledo vrlo dobar film. i to aflek reziro, kolko god to zvuci nelogicno :oops:

ajde halpert, pisi rivju :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2011, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Šta drugo da kažem osim da je The Town fenomenalan, Assfleck se iskupio za Giglija i ostale katastrofe (iako priznajem da ću se radije radovati njegovim rediteljskim nego glumačkim podvizima).

Inače, sinoć pogledah...

Slika

Millions (2004.)
(8 / 10)

Odličan porodični film u režiji Dannyja Boylea kojeg je perspektivni reditelj prije svega shvatio kao intimni projekat, pa bez obzira na podršku kritičara i nezavisnih festivala dosad ipak bio u debeloj sjeni Trainspottinga i Slumdog Millionairea.
Radnja se odvija negdje u budućnosti kada Velika Britanija odluči u dogledno vrijeme zamijeniti svoju valutu funtu moćnijim eurom, što kriminalcima daje povoda da krenu pljačkati državni kapital, pa se tako jedna pljačka odvije u blizini skromnog i bogojaznog dječaka Damiena. On ujutru u svom dvorištu pronađe slučajno zalutalu torbu prepunu svežanja funti, i zajedno sa svojim bratom krene razmišljati šta bi sve mogao učiniti sa novcem prije nego što se dogodi razmjena valuta.
U biti ovo je ostvarenje ipak namijenjeno odraslima jer se u svojoj pozadini bavi nekim temama koje klinci teško mogu shvatiti, a što se može pretpostaviti i iz sinopsisa, ali u svakom slučaju radi se o podcjenjenom, iako ponegdje brutalno ''heartwarming'' filmu koji se da pogledati.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 02:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Slika
Interview with the Vampire - Neko mi je davno preporucio ovo... dosadnjikav je jako. Zaspao sam na pola sata i opet nista nisam propustio.

5.5/10

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čekaj me ja sigurno neću doći
Slika
nisam bas nazadovoljniji prikazanim. razlog toga je u jednu ruku i sama tema filma, a ponajvise zato sto je prikazana kao da se radi o petnaestogodisnjacima. malo mi je glupo da se ljudi u onim godinama onako ponasaju kad su zaljubljeni ili sta vec. medjutim, kao i svaki domaci film ima par dobrih fazona pa tako i ovaj...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9Vv8VjDaH6E[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Halpert je napisao:
Šta drugo da kažem osim da je The Town fenomenalan, Assfleck se iskupio za Giglija i ostale katastrofe (iako priznajem da ću se radije radovati njegovim rediteljskim nego glumačkim podvizima).

scena kad je muzika off i imamo kao neki brisani prostor gdje cujemo samo metke je prajsles.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
A Single Man (2009) - sjetio sam se da je par stranica ranije Halpert napisao preporuku za ovaj film. Meni se nije posebno svidio, ne volim priče o tugaljivim i kilavim ljudima, dosadnjikav je, nisam siguran ni o čemu se zaista radi, o tome kako se samo jednom ljubi pa bude tužan kad se izgubi to što se ljubi, o samoći, ili nečem trećem. Ubuduće, kad budem želio gledati dosadan film, bar ću uzeti neki klasik poput Građanina Kejna ili Kuma, kad je već dosadno, da se bar kulturno obrazujem.

Carriers (2009) - filmić o četvoro mladih ljudi koji pokušavaju izbjeći zarazu virusom koji je pobio sve živo. Tema nimalo originalna, ali sam film i nije loš, za niskobudžetno ostvarenje. Solidna postava (Piper Perabo - djevojka iz Kojoti bara, Chris Pine - rebootovani kapetan James T. Kirk) i traje taman toliko da ne postane dosadan.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
White Ribbon(2009)
Oduglovacio sam bas s ovim filmom stoji na kompu poduze,volim Hanekeove filmove,al od ovog sam ocekivao malo vise,vise u smislu nasilja,sokantnih scena ,malo vise perverzija ...sve u svemu film traje skoro 2 i po sata radnja je spora sa dugim scenama tako bi mnoge film smorio al u biti ja sam film progutao bez problema,gluma je na nivou klinci su veoma uvjerljivi od mene jaka 8-ica.
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]