banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 22:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 806, 807, 808, 809, 810, 811, 812 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Apr 2011, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hMW64rOSGyE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
prvo momcima sa Borac-sport portala svaka cast...za sve!

drugo, evo dr Vlado najavljuje ofanzivnu igru i 3 boda i ja je stvarno ocekujem. samo me zanima kakve probleme Vlado spominje ako mi moze neko na pp opstiti.

kako kazu ... sreca prati hrabre!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Лијепо би било кад би неко из клуба иницирао а нека ТВ пристала да се на гостовања води камерман и снима утакмица па да гледамо снимак а тренеру може послужити за анализу утакмице...

Хоћемо ли и у чему око тих пратећих ствари показати да напредујемо и да смо најбољи

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 20:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Tacno ce Borac biti diskvalifikovan ako Dodik ne prestane srati!

Gledam ga sad na dnevniku RTRS,raspricao se sve u sesnaest pod kojim uslovima ce on prihvatiti statut uefa a pod kojima nece!!

Ne mogu vjerovati da ga niko od savjetnika nije upozorio kako uefa reaguje na mijesanje politicara u sport!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 20:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
Tacno ce Borac biti diskvalifikovan ako Dodik ne prestane srati!

Gledam ga sad na dnevniku RTRS,raspricao se sve u sesnaest pod kojim uslovima ce on prihvatiti statut uefa a pod kojima nece!!

Ne mogu vjerovati da ga niko od savjetnika nije upozorio kako uefa reaguje na mijesanje politicara u sport!

Nije UEFA baš toliko apolitična kako se to možda pokušava predstaviti, sjetimo se samo kako je Nikolas Sarkozi saslušavao reprezentativce i selektora svoje nacionalne selekcije nakon zadnjeg svjetskog prvenstva... Mišel Platini je francuz pa su samo zbog toga aršini isti za sve, ili ipak nisu...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 21:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Вијести са официјелног клупског сајта :)

Citiraj:
Са „Тушња“ ка титули

Пред фудаблерима Борца су два узастопна гостовања, у Тузли и Приједору у којима желе да освоје најмање четири бода, а сакупљање цијелог плијена значило би и корак до прве титуле у првенству БиХ.
Пред гостовање на стадиону „Тушањ“ против старог спортског пријатеља и ривала, Слободе оптимизам влада у табору лидера премијерлигашког каравана. Иако Бањалучани на посљедња три гостовања (Вележ, Славија, Зрињски) нису ни постигли ни примили гол тренер Владо Јагодић вјерује да ће у „граду соли“ остварити успјех и срушити неугодну традицију.

- Побједа је једино што нас интересује у овом тренутку и даћемо све од себе да тријумфујемо у Тузли. Пре свега надам се да ћемо имати боље издање него на претходним гостовањима, пре свега у Мостару против Зрињског. Верујем да ћемо у Тузли поправити и тај сегмент игре, постићи резултат који нас води ка титули. Имамо одређени проблем с реализацијом, али је крајње врјеме да и ми прорадимо. Надам се да ће то бити управо на „Тушњу“ – јасан је Јагодић.

http://www.fkborac.net/sajt/novosti/sa- ... 9/04/2011/

Побједу хоће сви, побједу у Тузли!!! :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 21:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Борац мора у Европу

ПРИЈЕДОР - Aко Фудбалски клуб Борац буде шампион БиХ, по свим резонима му се мора омогућити наступ у квалификацијама за Лигу шампиона.

Истакао је ово предсједник Подручног фудбалског савеза Приједор и члан Скупштине Фудбалског савеза БиХ Станко Вујковић. Он је потом истакао и ово:
- Мора се пронаћи компромисно рјешење у интересу фудбала и клубова. Недопустиво је да клубови испаштају због одређених хирова јер је игра и укидање суспензије од стране UEFA и FIFA интерес свих. Бар би тако требало да буде.
Вујковић је истакао да треба заштитити интересе Фудбалског савеза Републике Српске, али да, у првом реду, Борац не смије да испашта и да се "црвено-плавима" мора омогућити наступ на међународној сцени.
- Борац је у посљедње двије године урадио много на пољу инфраструктуре, организационе структуре и такмичарског погона. То треба да се цијени и поштује. Колико год је ФСРС институција, исто је и Фудбалски клуб Борац. Он је наш највећи спортски амбасадор и много више ће нам користити Борчеви наступи у Европи него било шта друго - јасан је Вујковић.
Санкције које су увеле UEFA и FIFA 1. априла биће укинуте ако Скупштина ФС БиХ 26. маја изгласа нови статут по којем се укида трочлано Предсједништво и уводи један предсједник заједничког савеза.
- Санкције би биле погубне за фудбал на простору Републике Српске и БиХ, доживјели бисмо такву деградацију да се једноставно не бисмо могли опоравити пет година. И овако смо сиромашни и беспомоћни, још када би се то десило... нећу ни да помислим шта би било. Мислим да би дефинитивно то била смрт фудбала на овим просторима. Потребно је наћи разумно рјешење, којим би биле задовољне све стране у разговорима - казао је Вујковић.
ФК Сарајево

Управа Фудбалског клуба Сарајево, чији је члан и Бакир Хаџиомеровић, уредник емисије "60 минута" на ФТВ-у, оптужила је Ивицу Осима да "није смио да иде на ноге Милораду Додику у Бањалуку".
- Очито је да из тих кругова изјаве нису у складу са тражењем заједничког рјешења, које се мора пронаћи како бисмо спасили фудбал. Много је нелогичних ствари, а људи сумњивог морала опет покушавају да се, на мала врата, врате у фудбалску организацију БиХ - казао је Вујковић.

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... vropu.html

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2011, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ovaj clanak djeluje ohrabrujuce, dobro je da ljudi polako dizu glas.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Надам се доброј игри и позитивном резултату на Тушњу. Само да нас судије не унаказе и ја вјерујем да ова екипа може пуно тога.
Очекујем данас двије побједе Борца па да се полако почнемо надати титулама и у фудбалу и у рукомету :)
Нека је са срећом момцима!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 11:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Ljudi imam takav osjećaj za pobjedu, malo je reći :D :D :D A po meni akteri današnje pobjede (bar što se tiče prvih 11) su :

--------------Avdukić(država)----------------

Stupar-------Stakić---------Petrić------Žarić

------------------Raspudić---------------------

Maletić----------------------------------Stajić

--------------------Krunić----------------------

-------------------------Vidaković-------------

---------------Brankin--------------------------

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 11:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
хахахахаха, чуј Бранкин, прејакооооо :D :D :D баш би волио да видим Бранку, али никако да ми се та жеља оствари.......е, баш нам недостају Борчеве пјесме, бар десетак фино укомпонованих, данас ми читав дан то вртио, а овако пуштам само ове 4 што имамо (Борац, КК, РК, министар).........хоћемо БОРЧЕВ ЦД, у овој шампионској години!!!

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Čađo je napisao:
Ljudi imam takav osjećaj za pobjedu, malo je reći :D :D :D A po meni akteri današnje pobjede (bar što se tiče prvih 11) su :

--------------Avdukić(država)----------------

Stupar-------Stakić---------Petrić------Žarić

------------------Raspudić---------------------

Maletić----------------------------------Stajić

--------------------Krunić----------------------

-------------------------Vidaković-------------

---------------Brankin--------------------------

Кад бисмо овако започели утакмицу ушутили бисмо тузлу једно 2-3 пута ;)

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 12:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
A još upravo ispratih Lešinare za TZ.....Nećemo o brojkama i prevoznim sredstvima,ali imaćemo jako dobru podršku danas na Tušnju,vjerovatno bolju i glasniju nego domaćin :D :D :D

PS jedino fali Grahovac u tom timu!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Hoćemo pobjedu i na rukometu i u Tuzli,bez obe pobjede danas je dan katastrofa,aj dobro može i X u Tuzli,ako seljo izgubi u Zenici 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 13:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Schlager je napisao:
PS jedino fali Grahovac u tom timu!

Ma on je igrač odluke, ulazi poslednjih 25 minuta da dokrajči protivnika :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Hoćemo pobjedu i na rukometu i u Tuzli,bez obe pobjede danas je dan katastrofa,aj dobro može i X u Tuzli,ako seljo izgubi u Zenici 8)

Кад си то рекао може и х, подсјети ме на "Тесну кожу"... биће данас ко оде у дворану запиткивање - како завршило у Тузли, како завршило у Тузли... само се надам да неће бити пенал у посљедњој минути па да погоди стативу :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 13:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
A sta ako u dvorani isjeku struju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 13:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ево им к...ц што ће је исјећи :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Borac u srcu je napisao:
Ево им к...ц што ће је исјећи :lol: :lol:

Kupicemo sopstveni agregator ako ga Rade zavalja u Tuzli :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2011, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:

А разглас у дворани гори него онај радио, једноставно човјек прича а нечујеш га ништа само мумља...

Биће ово веома занимњиво послијеподне, не могу дочекати утакмице

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 806, 807, 808, 809, 810, 811, 812 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]