banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 22:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 804, 805, 806, 807, 808, 809, 810 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
A meni se cini da Vlado prije bio puno smjeliji,i hrabriji...Da li je sad u pitanju strah za posao,ili sta vec,ali preoprezan mi je totalno.Valjda zna sta radi...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
tatamata je napisao:
A meni se cini da Vlado prije bio puno smjeliji,i hrabriji...Da li je sad u pitanju strah za posao,ili sta vec,ali preoprezan mi je totalno.Valjda zna sta radi...

Biće da je to...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
tatamata je napisao:

Biće da je to...

j.bes onda i fudbal i evropu ako se Vlado plasi otkaza!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:42 
Bič božji
Bič božji

batica je napisao:
tatamata je napisao:

Biće da je to...

j.bes onda i fudbal i evropu ako se Vlado plasi otkaza!

Ne otkaza, on ima ugovor do šestog ove godine...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
jebiga kad je igrao za gol vise dobio je nogu, kad igra pametno i donosi bodove, ljudi opet nisu zadovoljni. Kako svima udovoljiti....

Ma jebes Vladu, ziceras, ja mislim da je Djimi za njega izmislio fudbal. Nigad gotivniji fudbal nisam gledao nego prosle godine. Jos smo i kup uzeli. Znaci upravo ako ovo citas vratite nam Djimija. Da malo uzivamo u 6-4-0 formaciji

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
mah svega cu se nagledati i naslusati...pa kad je Stojnic podnio ostavku iz neshvatljivih razloga, a Borac bio drugi jesenjem dijelu . nista me ne moze iznenaditi ali mi zato moze biti uzasno krivo ako ovaj covjek ode sa klupe.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:49 
Bič božji
Bič božji

subzero81 je napisao:
jebiga kad je igrao za gol vise dobio je nogu, kad igra pametno i donosi bodove, ljudi opet nisu zadovoljni. Kako svima udovoljiti....

Ma jebes Vladu, ziceras, ja mislim da je Djimi za njega izmislio fudbal. Nigad gotivniji fudbal nisam gledao nego prosle godine. Jos smo i kup uzeli. Znaci upravo ako ovo citas vratite nam Djimija. Da malo uzivamo u 6-4-0 formaciji

Od Vlade se traži titula, sve ostalo bi bio neuspjeh, valjda sam ja to tako shvatio... Ove sezone imamo rezultat, ali igru nemamo to je činjenica, ali dok god je to tako ja sam zadovoljan, tako da mu treba ponuditi novi i duži ugovor...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
стево николић показује знакове ароганције и ноншаланције, то је највећи проблем.не труди се на терену,сјетите се када је имао на утакмици 3-4 шансе? вељовић улази у шансе,као и видаковић,крећу се на терену,конкретнији су доста.а на утакмици у тузли ако се нападачи фиксирају,нема од бодова ништа.
вељовићева реакција јуче на гол је показала колико му то значи,као и код шансе прије гола.очигледно да момак нема проблем у глави што игра против тамо неког нектара,битно му је да га крене,па како год....
крунић је мени другачији од николића јер није показао скоро па ништа од како је дошао. стево је макар дао све те голове,али крунић ми је у везном реду последње рјешење,иза сакана,меде,боке,грахе......
нема човјека нигдје,тотално незаинтересован,не знам шта се дешава.
на крају крајева,све више људи то препознаје и мислим да је и то јако битно....

е да,без лемија нема ништа....оставио је бехахаха репрезентацију у игри....шта би тек било да навија за њих :D ....отишли би на еуро....

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:57 
Bič božji
Bič božji

vlakanje je napisao:
стево николић показује знакове ароганције и ноншаланције, то је највећи проблем.не труди се на терену,сјетите се када је имао на утакмици 3-4 шансе? вељовић улази у шансе,као и видаковић,крећу се на терену,конкретнији су доста.а на утакмици у тузли ако се нападачи фиксирају,нема од бодова ништа.
вељовићева реакција јуче на гол је показала колико му то значи,као и код шансе прије гола.очигледно да момак нема проблем у глави што игра против тамо неког нектара,битно му је да га крене,па како год....
крунић је мени другачији од николића јер није показао скоро па ништа од како је дошао. стево је макар дао све те голове,али крунић ми је у везном реду последње рјешење,иза сакана,меде,боке,грахе......
нема човјека нигдје,тотално незаинтересован,не знам шта се дешава.
на крају крајева,све више људи то препознаје и мислим да је и то јако битно....

е да,без лемија нема ништа....оставио је бехахаха репрезентацију у игри....шта би тек било да навија за њих :D ....отишли би на еуро....

Ipak bi oni radije na prvenstvo nekog drugog kontinenta...

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
главоња је морао и у овој ситуацији да испадне главни и џаба.
не може се ништа без њега. додик и партија по угледу на нека стара времена

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Schlager je napisao:
Citiraj:
Krunic out,Grahovac in.Stevo out,Rade in

Imam osjećaj da je Grahovac juče bio odličan,čim ga niko ne spominje,za razliku kad pogriješi neki pas :D

Jbt,postao sam pravi internet huligan,Borac igra dve utakmice na Gradskom u 4 dana,a ja ni na jednoj :( :(

Ма јок мало пред сами крај ушао :D Ко о чему ти о Граховцу, да ти није рођак :D Шалу на страну кад уђе са клупе бољи је много него као стартер.

Ма ја бих почео са Медом, није одавно почео, вјерујем да је жељан игре и Вељовић обавезно. Ајмо урачунати посљедње ако ме памћење добро служи 3 у гостима по бод то је 3, значи да их није било данас би били на +4.

Друга ствар је да Жељезничар игра добро па онда мораш ићи на побједу и ризиковати а овако лаганица само да се не изгуби, јбш љепоту ако је нисмо гледали цијеле сезоне не морају је ни тузлаци сад гледати кад се ломи. Нити има ТВ пренос, нити играју на градском, нити има снимак, што мора бити љепо нек буде корисно и негледљиво.

Владо ОГАДИ фудбал тузлацима и донеси 3 бодића а може и 1 наравно :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ево није лоше ни ово ко не може отићи

http://rtrs.tv/radio/najav%D0%B02.php

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Od Vlade se traži titula, sve ostalo bi bio neuspjeh, valjda sam ja to tako shvatio... Ove sezone imamo rezultat, ali igru nemamo to je činjenica, ali dok god je to tako ja sam zadovoljan, tako da mu treba ponuditi novi i duži ugovor...

To je to...Sva sustina u jednoj recenici.

Dok je rezultata,ja cutim od sad.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Vidim da se Schlagerov klan opasno siri. :D
I ja bih volio da Graha moze bolje od Krunica, ali on to jos nije pokazao. Pisite vi sta hocete, ali tuzlanski mesari itekako prave razliku izmedju omladinca i iskusnog igraca. Graha je jos uvijek balavac, a Kruna ipak zna kako se igra sa drvosjecama. Valjda i on razumije da se u ove 2 utakmice rjesava prvenstvo i zato ocekujem najbolju igru bas sad.

I ovo sto kaze skypostman...sto ste se naklatili na Stevu? Nije sto je sky urednik :D , ali slazem se s njim u potpunosti. Rade jeste bolji napadac ali onakav idiotluk protiv Drine tesko se moze oprati! To sto on zabija ovim rekreativcima je jedno, a sasvim drugo su ove krkan-ekipe tipa Slobode. Da treba dobiti neke minute u Tuzli-treba, ali uopste nisam za to da pocne od 1. minute. Ako neko treba da pocne umjesto Steve to je Vidak, posto svi znamo da nema teorije da Vlado pocne sa 2 spica.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Simpatizer je napisao:
Vidim da se Schlagerov klan opasno siri. :D
I ja bih volio da Graha moze bolje od Krunica, ali on to jos nije pokazao. Pisite vi sta hocete, ali tuzlanski mesari itekako prave razliku izmedju omladinca i iskusnog igraca. Graha je jos uvijek balavac, a Kruna ipak zna kako se igra sa drvosjecama. Valjda i on razumije da se u ove 2 utakmice rjesava prvenstvo i zato ocekujem najbolju igru bas sad.

I ovo sto kaze skypostman...sto ste se naklatili na Stevu? Nije sto je sky urednik :D , ali slazem se s njim u potpunosti. Rade jeste bolji napadac ali onakav idiotluk protiv Drine tesko se moze oprati! To sto on zabija ovim rekreativcima je jedno, a sasvim drugo su ove krkan-ekipe tipa Slobode. Da treba dobiti neke minute u Tuzli-treba, ali uopste nisam za to da pocne od 1. minute. Ako neko treba da pocne umjesto Steve to je Vidak, posto svi znamo da nema teorije da Vlado pocne sa 2 spica.

немој мислити да сам некакав адвокат од вељовића или било којег другог играча,али за мене су промашене шансе вељовића,стајића,николића,видаковића или било ког другог играча исте!
промашио је тај пенал,и то на који начин!слажем се д аје било беззе,био сам међу оним који су га осудили,али та "тврдоглавост" ће нас довести у ситуацију да не искористимо ни најмање његов потенцијал.
а сјећају се сви задњих пар кола прошле полусезоне када вељовић није био ту?!
а рећи ћу вам још један податак:до пенала против челика наши нападачи нису дали гол јако јако дуго!последњи пут је то било против Слободе из Тузле управо,када смо кући узели 2-0 и тада су голове дали Стајић и Николић! то је било 9 коло јесенас,а гдје смо сада?од тад,па до стевиног гола сарајеву(ако не рачунамо пенал) је прошло 12 кола и у том периоду НИКО од нападача није постигао гол,а ту су били,сви осим вељовића,уз вукељу.у том периоду су голове давали пузигаћа,малетић,тривуновић.....до душе и минутажу треба узети у обзир,јер видаковић је мало тада играо.
мислим да су тренутно у глави најспремнији и најмотивисанији управо вељовић и видаковић да играју у тузли.

ми још увијек нисмо толико "увезана" екипа па да можемо амнестирати николића или било кога другог одговорности,јер је давао голове некад раније....ако не иде,ако је лоша ситуација унутар екипе,ако атмосфера није како треба,дај да видимо ко је тај,или ко су ти који "сметају".
а о крунићу да и не говорим....стево је дао те голове и то на почетку свог мандата,овај није урадио ништа!

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 16:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma sve je to super,i ja sam za to,nije mi cak ni bitno koji ce napadaci igrati,ali zelja mi je da ih bude-DVOJICA!

A naravno,jos veca mi je zelja da ih Graha filuje majstorskim proigravanjima :D

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
vlakanje je napisao:
немој мислити да сам некакав адвокат од вељовића или било којег другог играча,али за мене су промашене шансе вељовића,стајића,николића,видаковића или било ког другог играча исте!

Slazem se. Uopste ne mislim da si neciji advokat ako nam misljenja nisu identicna.

Citiraj:
промашио је тај пенал,и то на који начин!слажем се д аје било беззе,био сам међу оним који су га осудили,али та "тврдоглавост" ће нас довести у ситуацију да не искористимо ни најмање његов потенцијал.

Mozda sam malo pretjerao, ali i dalje sam misljenja da ne bi trebao da igra od prve. I to ne samo zbog tvrdoglavosti, vec uglavnom zbog toga sto smatram da bi na ovakvim gostovanjima imao veci uticaj ako bi usao zadnjih 25-30 minuta. Kad ona telad malo izgubi na svjezini mi ubacujemo Velju i to je to...

Citiraj:
а сјећају се сви задњих пар кола прошле полусезоне када вељовић није био ту?!
а рећи ћу вам још један податак:до пенала против челика наши нападачи нису дали гол јако јако дуго!последњи пут је то било против Слободе из Тузле управо,када смо кући узели 2-0 и тада су голове дали Стајић и Николић! то је било 9 коло јесенас,а гдје смо сада?од тад,па до стевиног гола сарајеву(ако не рачунамо пенал) је прошло 12 кола и у том периоду НИКО од нападача није постигао гол,а ту су били,сви осим вељовића,уз вукељу.у том периоду су голове давали пузигаћа,малетић,тривуновић.....до душе и минутажу треба узети у обзир,јер видаковић је мало тада играо.
мислим да су тренутно у глави најспремнији и најмотивисанији управо вељовић и видаковић да играју у тузли.

Tacno je da nasi napadaci imaju poprilicno losu sezonu, ali tu ne bi trebalo da se zaboravi sta je i Rade fulao za ovo malo vremena provedenog na terenu. Ono protiv Drine je bilo nemoguce sta je radio, pa onda i onaj zicer protiv Slavije. Na stranu sve to....nas najveci problem je sto i dalje nemamo kreativnog veznjaka. Medo se jos nije prilagodio i jasno je da smo tu promasili, mada od njega ocekujem vise nakon ljetnih priprema.

Citiraj:
ми још увијек нисмо толико "увезана" екипа па да можемо амнестирати николића или било кога другог одговорности,јер је давао голове некад раније....ако не иде,ако је лоша ситуација унутар екипе,ако атмосфера није како треба,дај да видимо ко је тај,или ко су ти који "сметају".
а о крунићу да и не говорим....стево је дао те голове и то на почетку свог мандата,овај није урадио ништа!

Ako neko od vas zna ko remeti atmosferu u ekipi zamolio bih ga neka mi posalje na pp, pa da znam ko je taj junak ili junaci. Sigurno necu o tome "a" napisati na javnom dijelu foruma.
Zna se iz mog pisanija :D da ne podnosim nikakve remetilacke faktore, upravo zato mi je Rade izvukao zivac onim sabanisanjem.

I da, Krunic je zabio za pobjedu protiv Banovica, tako da je to ipak nesto. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 19:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
У тузли нам суде Русмир и Емир...

Хммм :-?

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 21:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
О осталим клубовима пишите на теми Премијер лиге...

viewtopic.php?f=9&t=54077

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2011, 22:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Али скај, ово је био куп...

Захтијевамо посебну тему за Куп, вољене нам земље :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 804, 805, 806, 807, 808, 809, 810 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]