RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Juče odlična atmosfera, posebno u zadnjih 20 minuta, kada je i igra podignuta na jedan viši nivo, a sve nakon ulaska u igru Stupara i Rade Veljivića, juče smo skoro svi čekali da ga Rade zabije i uspio je, znamo koliko mu znači ovaj gol, za desetak minuta je pokazao ljepotu fudbalske igre i evidentno je da je on sa loptom na "ti"... Nadam se da će Vlado početi više da ga koristi i da mu daje šanse pogotovo da se u korijenu sasiječe nonšalantno ponašanje Steve (Brankinog) Nikolića

, te da mu se stavi do znanja da se ovdje ne trpi takvo ponašanje, Vida i Rade, tandem je kojeg bi ja baš rado volio da vidim na terenu, mislim da bi imali šta da pokažu... Vladi savjet da sa nekim igračima obavi razgovore i ako ne znaju kako da se ponašaju na terenu, onda neka im pokaže kako se ponaša Maleta, Boka, Stupar ili Staja, jer manjak kvaliteta mogu da razumijem, ali nedostatak volje nikako...
моје мишљење је да вељовић сада није онај исти као када је дошао у борац.и даље вјерујем у владу,али мислим да је вељовић јуче за пола сата показао више жеље и трке него круна или стево у последњих неколико утакмица.сад може неко да каже да ј епротивник био лош,али то није битно.битно је да играч хоће да трчи,да се труди.
играо вељовић или не,ово у вези крунића и николића стоји:немам повјерења у њих 2,залагање на терену 0 бодова.није ми јасно како је могуће да то не види онај који би требао....ал' доће све на своје.
знамо шта екипу чека у тузли,од суђења,оштре игре и сл....не бих волио да се деси као у мостару да немамо шут на гол,и уз то,за разлику од мостара да фасујемо картоне и батине....одиграти са 2 шпица,раде и видак да буду опција у нападу,микић,малета,стаја и бока у средини,па шта буде....довољна су нам 3 бода у ове 2 текме да на грбу одемо са +4,од два неријешена резултата у тз и пд,немамо ништа.