nece se ovo bas naivno zavrsiti. lik je ociti toliko retardiran da nije svestan kakve posledice moze imati.
svi vi koji ste na vizuelnoj kacili svoje fotke:
te fotke nam je infoARS fakticki ukrao!!!
nase fotke su ilegalno objavljene na forum.banjaluka.com, bez naseg dopustenja.
u bih postoji agencija za zastitu autorskih prava, ali nisam sigurna koliko je ucinkovita. zato sam nasla lika iz srbije koji se bavi time. citiram sa drugog foruma gde sam postavila pitanje i objasnila nas problem:
Citiraj:
advokat Dušan Stojković ima veliko iskustvo u zastupanju fotografa. Kazu da nije izgubio dosad nijedan slučaj i sve lopuže je pošteno ''odrao''.
U slučaju veštačenja u Srbiji to radi ULUPUDS, fotografska sekcija i nema šanse da se izvuku.
Telefon advokata Dušana Stojkovića je: 063 / 347 560.
malo sam i clanove zakona proucila, pa vam prenosim. u svakom slucaju, zakon je na nasoj strani

Citiraj:
Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima u BiH summa summarum:
Član 6.
(2) Autorskim djelom smatraju se, naročito:
i) fotografska djela i djela proizvedena postupkom sličnim fotografskom.
Član 12.
(1) Autor djela je fizičko lice koje je stvorilo djelo.
(2) Autorska prava pripadaju autoru od trenutka stvaranja autorskog djela i nisu uvjetovana ispunjenjem bilo kakvih formalnosti.
Član 30.
(2) Autorsko djelo može da iskorištava drugo lice samo po odobrenu autora, ako ovim zakonom nije drugačije navedeno.
ja sam vec napravila screenshot svih svojih fotografija na forum.banjaluka.com koje su objavljene bez moje dozvole. sto je sigurno je sigurno, jer je lako moguce da infoARS sve to izbrise. njegova moralnost i covecnost je jako upitna sto smo uspeli i videti.
naravno sve originale imam.