banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 17:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Apr 2011, 18:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2011, 16:24
најбоље да ће Видак, најбољи играч прошлог кола, играти ову данашњу утакмицу.....али зато имамо Раду, човјек даде го, на стадиону лудница права настаде, ал озбиљно!! Рунић заби за 2:0 и поквари Ради још веће славље, да буде наслов "Вељовић донио побједу" :D

- орлови не живе и не лете у јату са вранама -

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
crna zemlja je napisao:
Mile i Osim se dogovorili: Mile ce podrzati statut, a Osim referendum :lol: :lol: :lol:

:lol:

Ma svi u klubu neka se skoncentrisu na igru, a Dodo ce po obicaju ispasti spasilac. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Znaci mozda bi i nesto bilo od sjevera i juga.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Citiraj:
Sastanak sa Dodikom: Zeleno svjetlo za jednog predsjednika N/FS BiH
Vladimir Grbić, Goran Karać - 27.04.2011 19:59
Ima pomaka i rješenja se naziru. Sastanak je bio prijatan i moram zahvaliti Miloradu Dodiku, jer ovo je za mene bilo iznenađenje. Mnogo toga smo ispričali i dosta lijepih stvari je rekao koje se daju okrenuti na pozitivno i mislim, kada bismi to uspjeli, da bi sve moglo da funkcioniše mnogo bolje. Možda bi i FIFA onda razmišljala malo drugačije i ozbiljnije pristupala svemu, kazao je juče Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, nakon sastanka sa predsjednikom Republike Srpske u Banjaluci.

Povod dolaska Komiteta za normalizaciju kod prvog čovjeka RS bio je potraga za rješenjem izlaska iz teške situacije u koju je zapao bh. fudbal nakon što su Svjetska i Evropska fudbalska federcija (FIFA i UEFA) 1. aprila uvele sankcije.

Razlog za sankcije je bilo neusvajanje novog statuta koji, između ostalog, i donosi ukidanje tročlanog predsjedništva i uvođenje jednog predsjednika. Novi ljudi na čelu bh. fudbala koje su FIFA i UEFA ovlastile da uvedu reda proteklih dana su aktivni u iznalaženju rješenja koje će biti po mjeri svih koji su uveli sankcije, ali i onih koji su zbog neslaganja doveli do toga da fudbal s ovih prostora bude odsječen od svijeta.

Osim je i ranije govorio da će razgovarati sa svakim ko može i želi da pomogne da sankcija više ne bude.

"Razmišljao sam da bi bilo dobro da popričamo sa relevantnim ljudima u našoj zemlji koji mogu da pomognu i mislim da nisam pogriješio. Spreman sam da sa svima razgovaram. To bi trebalo da nam bude put da ne izbjegavamo ljude koji vole fudbal i sport i žele da pomognu. Mislim da je ovaj razgovor pomogao i da smo riješili neke stvari, te da sve ide u pozitivnom pravcu", kazao je Osim.

Do 26. maja, kada će bit održana sjednica Skupštine N/FS BiH, mora biti pronađeno rješenje, jer ako na glasanju novi statut opet ne dobije većinu, uslijediće nova jednogodišnja suspenzija, što znači i totalni krah, jer će N/FS BiH bankrotirati, a reprezentacija BiH i klubovi će se oprostiti od međunarodne scene.

"Ima dovoljno vremena da to izbjegnemo", dodao je Osim.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici FS RS.

"Svi naši potezi koje smo do sada vukli kao današnji potez Komiteta idu ka tome da pronađemo rješenje. Ovaj današnji susret nam daje za pravo da budemo optimisti i da do 26. maja iznađemo rješenje kako izaći iz krize. Ima vremena i mjesta da se nađu najrealnija rješenja, da budu zadovoljeni FIFA, UEFA, N/FS BiH, FS RS i FS FBiH i da to funkcioniše kako svi želimo za dobrobit fudbala u BiH", kazao je Kovačević i dodao:

"Nije pitanje jednog predsjednika Saveza jedini problem, jer ima mnogo stvari koje su problem, koje smo danas iznijeli i koje bi kroz promjenu određenih statutarnih pitanja koja se odnose na unutrašnju organizaciju i odlučivanje dovele do rješenja problema. Može se reći da smo danas približili stavove o izboru jednog predsjednika. Možemo se nadati i jednom predsjedniku i jednom rješenju na nivou N/FS BiH."

Kovačević kaže da je "pitanje svih pitanja" sistem glasanja.

"Do sada su kandidate iz RS birali delegati iz Federacije, 31 delegat tajnim glasanje je mogao izabrati sve predstavnike RS. To je suština problema. Tražimo da mi iz RS barem djelimično učestvujemo u glasanju i odlučivanju na nivou BiH, jer do sada nismo mogli. Ako i dalje bude ista priča i ne budemo imali novog 'materijala', nemamo razlog da zakazujemo novu sjednicu Skupštine FS RS, jer sumnjam da će ona prihvatiti nešto što ranije nije", završio je Kovačević.

Sastanku u Banjaluci, osim članova Komiteta za normalizaciju i predstavniaka FS RS, prisustvovao je i Dušan Bajević.

Ilić: Ne u izolaciju, nikako!
Draško Ilić, predsjednik Područnog fudbalskog saveza Banjaluka kaže da bi ostanak bh. fudbala pod sankcijama UEFA i FIFA značio konačno uništenje ovog sporta u Republici Srpskoj i da se mora iznaći rješenje da ono bude izbjegnuto.

"Naš fudbal i klubovi su ionako u teškoj situaciji i ostanak u izlolaciji bio bi završni udarac, a njega moramo da izbjegnemo. Mislim da je Borac preblizu šampionske krune i kvalifikacija za Ligu šampiona da bi sebi neko mogao da dopusti da mu to onemogući. Mislim da nije u redu da se uskrati Borcu da zabilježi istorijski uspjeh na koji ćemo svi biti ponosni, jer nije mala stvar imati predstavnika u kvalifikacijama za elitno takmičenje", kazao je Ilić.

Fudbalska Banjaluka želi da Fudbalski savez RS i Nogometni savez Federacije BiH kako znaju i umiju riješe problem kako bi klubovi koji su izborili pravo nastupa u Evropi nesmetano mogli da igraju.

"Treba konačno da se sredi stanje u fudbalu na svim nivoima, kako na nivou entiteta tako i na nivou zajedničkog saveza. Ohrabreni smo što se u cijelu priču uključuju ljudi kojima je stalo do fudbala, a pozitivno je što se predsjednik RS Milorad Dodik sastao s Komitetom za normalizaciju, jer to je znak da želi da pomogne u prevazilaženu krize", dodao je Ilić.

Kulina: FS RS mora da stane iza Borca
Dragan Kulina, član Komiteta za normalizaciju odnosa u N/FS BiH kaže da bi bilo sramotno da klubovi koji su na terenu izborili međunarodnu scenu zbog tuđe krivice ostanu bez učešća u Evropi.

Kulina, koji je predsjednik Područnog FS Sarajevsko-romanijske regije, smatra da Fudbalski savez Republike Srpske treba da stane iza Borca, kao što je to uradio kada su Modriča, Slavija i Leotar izborili i igrali međunarodne mečeve.

"Banjalučani su napravili pravi pozitivni bum u svakom pogledu. Renesansa je očigledna, kako u pogledu fudbaslke igre tako i kada je u pitanju organizacija i infrastruktura. Sve to nagraditi katancem na evropska vrata je neoprostiva greška, a ako u tome zatvaranju vrata ka Evropi udjela ima i FS RS, bio bi to šamar čije bi posljedice Banjalučani i fudbal u RS osjećali dugo.

"Po mojoj procjeni, klub koji ne izađe u Evropu ostao bi bez oko 2,5 miliona KM. Ukoliko ne bude usvojen statut, idemo u ambis iz kojeg povratka nema. Moramo da vodimo brigu o fudbalu, igračima i klubovima koji su u izuzetno teškoj situaciji. Možemo da preživimo samo ako budemo radili, igrali u Evropi, stvarali igrače i prodavali ih na evropskom tržištu. U protivnom svi klubovi će izgubiti sponzore i smisao za rad, a fudbal će biti uništen. Niko u takvoj situaciji neće htjeti da ulaže u rekreaciju i takmičenje koje je izgubilo svaki smisao i igra se za diplomu i limeni pehar. Tada ni Borac, ali nijedan drugi klub, neće moći sačuvati ekipu u koju su uložili mnogo sredstava", rekao je Kulina i dodao da je jučerašnji sastanak Komiteta s predsjednikom RS od velikog značaja.

Kulina mozda malo pretjeruje sa ovih 2,5 miliona, ali da su velike pare u pitanju to je sigurno.
Imamo priliku da se otisnemo iz ove zabokrecine i da gazimo boraniju u ligi, bolje je ovim klimoglavcima da ne zajebu nesto.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 20:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Борац – Будућност 2:1 (1:1)
Жути картони: Распудић, Међедовић (Борац)
8)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Malo da kazem o danasnjoj utakmici,ko nije bio svasta je propustio,posjeta odlicna. :D Inace igrali su vecinom nasi malenci,jedino sto je od ovih poznatijih igrao Dujakovic Cina na beku,Dzo stoper i Sakan veznog.Od mladjih mi je za oko zapao broj 12,mladi Runic stoper,koji je dao drugi gol,i stvarno na njega treba racunati u buducnosti,bolji je od Dzo-a sigurno.

Kasnije usli Stupar na beka,Cina presao na srednjeg veznog,najbolji igrac ubljedljivo danas,prvo roling malo,pa onda preckica,pa zatim sut lijevom sa 18 metara,golman idealnu paradu pravi,svaka mu cast.

Sto se tice Veljovica usao je pred sam kraj,pokazao zavidno fudbalsko umjece,bez zajebancije,uzasno je skolovan i zna,ali je u grcu,napravio par dobrih poteza,imao sut kada mu je igrac izbacio loptu sa gol linije,vec je krenuo kipiti na sve strane,smrsao je takodje,da se zna. :) I onda Grahovac ulazi u igru,probija se,sutira pogadja stativu,Rade natrcava i daje gol,na opste odusevljenje citavog zapada,jebes ti sta su Stevine makazice. :D Rade skida dres,trci,radosti nema kraja,svi mu cestitaju,napokon ga je zabio.Inace,dobija zuti karton zbog skidanja dresa. :D

Uglavnom fino poslijepodne,imalo se sta za vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Све супер,али или сам ја превидио (а мислим да нисам) или нико није споменуо нашег противника данас :lol:
Смије ли се знати ко је то био ?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Слога Поткозарје, ма није то ни битно.

За Вељовића, момак је данас био изузетно пристојан, без икаквог глупирања а види и да га публика подржава и стало му је до тог гола. Јесте скинуо дрес, отпоздравио публици и момцима из прве поставе који су се иза гола загријавали али све коректно. Мислим да је скинуо огроман терет.
А имао је 3-4 дуге лопте у простор, боли глава какве мајсторије, лажњак, шут... и играо је једно 25 мин., очекујем да крене давати голове, мислим да је и у глави расчистио неке ствари

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 27 Apr 2011, 22:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da,Sloga Potkozarje,ali moram priznati da je sloga imala dvije odlicne prilike,dobro su se drzali. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Gdje se djele karte za rukomet u subotu?da uzmem jedno - dvije :D

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Сад гледам зеленбаће како коментаришу дешавања око савеза, ма јбш ти и репрезентацију и клубове и статут, они би уз то и 2 литре крви дали само да Инцко смијени Додика. Какви комплексаши пардон мултиетнићари.

Још нешто да кажем распитао сам се мало око овог Купа Бањалуке ваљда имају неке групе А и Б и колико схватам требамо још 2 утакмице одиграти и онда финале. Чисто да се зна и то кога занима а ако нисам у праву нек неко напише ко је упућенији

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nova Varos, otidji sutra u prostorije kluba, izmedju 9-12. Nemoj me drzati za rijec, ali mislim da je ovaj termin. Taman malo prosetas od Nove, pored crkve i eto te :)
Ja cu oticu izmedju 9 i 12 u dvoranu po karte. U subotu ce biti mrtva glava.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:

Код Ђоге тамо у Господској у просторијама клуба, само назови да видиш кад је неко присутан

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
a sto napadaju Osima ovi federalci, tacno nisu normalni :)

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Borac u srcu je napisao:
Нова Варош je napisao:

Код Ђоге тамо у Господској у просторијама клуба, само назови да видиш кад је неко присутан

На који број да назовем,гдје у господској,тчно сам хазплано ничег се не сјећам :-?

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...

Poslednji put menjao tatamata dana 27 Apr 2011, 22:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

пп

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne igra se svako sa svakim. Bar je tako bilo do sad. Već se igra kup sistem, jedna utakmica i pobijednik ide dalje. A te grupe zanče da se npr. ne mogu sastati Borac i BSK do finala.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Сад гледам зеленбаће како коментаришу дешавања око савеза, ма јбш ти и репрезентацију и клубове и статут, они би уз то и 2 литре крви дали само да Инцко смијени Додика. Какви комплексаши пардон мултиетнићари.

Још нешто да кажем распитао сам се мало око овог Купа Бањалуке ваљда имају неке групе А и Б и колико схватам требамо још 2 утакмице одиграти и онда финале. Чисто да се зна и то кога занима а ако нисам у праву нек неко напише ко је упућенији

Da,imaju dvije grupe:

Grupa A
Borac
Sloga Nektar Potkozarje
Krupa
Mladost iz Zaluzana
Naprijed

Grupa B
OFK Laus
Buducnost Srpski Milanovac
FK Dzaja
Gomionica
BSK

Koliko sam shvatio igra se po jedna utakmica,pobjednici idu dalje i drugi krug,a pobjednici grupa idu direkt u finale.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2011, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Аха 5 клубова у групи сад након овог кола 3, можда је један слободан и иде директ у полуфинале а преостала два играју за полуфинале

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]