banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 04:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 794, 795, 796, 797, 798, 799, 800 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2011, 16:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
Mogu li se neki protesti organizovati da se spasava sto se spasiti moze, da ne ispadne da smo telad koja bleji poslusno. Dosta mi je i Dodika i njegovih nebuloza, da se ogradi sport od politike. Mozemo li mi sta napraviti da se sacuva klub i ono sto se gradilo godinama :(

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 16:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
vlakanje je napisao:
сви који желе да "разговарају" са родољубом и милом ковачевићем,можда ће имати ускоро прилику....финале купа РС,аБд ће се играти у БЛ,тако да.....

а изјаве у којима се борац ставља у други план од стране ковачевића су тачне.

Čovjek očigledno ima problem sa Borcem... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 16:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Не вјерујем да ће смјети доћи на то финале купа.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ja sam za suspenziju. Sta cemo u Evropi?! Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu. :D

SMRT MILETU I RODOLJUBU!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Можда је ово што се дешава са нашом игром донекле и нормално, наиђу ти падови у игри, а послије ових падова очекујем нови успон. Врло је важно да иако смо имали пад разлику нам нису истопили.
Штавише гледам синоћ онај прилог СОС са утакмице звезда - Борац па се присјети да је разлика била 5,5,8 а сада је 7, 13, 14

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 17:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Kada se nedokaznim ljudima pruzi prilika da ih se za nesto pita, dobijes seljacinu u odijelu i kravati koja jedinu oblast u kojoj se za njegovo ime cuje koristi da se postavi i prikaze kao branilac srpskih interesa , jer tamo gdje se on zaista cuva i brani taj isti ne moze da dodje do izrazaja, ne moze da dodje u priliku da ga sa za nesto pita, i zato takav lik tu svoju poziciju cuva po cijenu svega, jer je sam sebi najbitniji.
U politikom opterecenom drustvu koje politiku prati navijacki (nekriticki) kao fudbalsku utakmicu, dovoljno je da kazes da se necim ugrozava interes naroda i da ti to hoces da sprijecis, i da navijaci to nekriticki prihavate kao gotovu stvar kao istinu, a da onaj ko to izgovara dobije epitet zastitnika, cak i kad to sto govori nema veze s pamecu.

Nit ce bih postati niti nestati, niti ojacati nit oslabiti zbog ove situacije sa savezom. Potpuno je suludo takav znacaj davati desavanjima oko saveza, jer kako god se zavrsi ovo sa savezom, to politicki nema bas nikakvo znacenje i nece nista promjeniti u politickim desavanjima u bih.

Na kraju krajeva, nisi u prilici da se bodes sa uefom i fifom jer oni su rogati a ti za tu bitku rogove nemas.
Oni bez nas mogu a mi bez njih u fudbalu Jok!

Inat je los drug u ovoj situaciji, ali da je samo inat ovo bi se lako prevazislo, vise je od inata, moc i pare su u pitanju, a ta moc i pare su u raznoraznim organima i komisijama koje se delegiraju od entiteskih saveza sustinski.
Ako ne delegiras ljude koji te slusaju, onda nemas moc da utices, a ako nemas moc da utices nemozes da naplatis uticaj, ne mozes da budes vazan.

Nije problem u ravnopravnosti, ona je obezbjedjena zastitnim mehanizmima u tom istom statutu, predsjednik saveza je ko engleska kraljica moc je u izvrsnom odboru a tu se bez predstavnika rs nista ne moze odluciti, problem je u sistemu koji oduzima moc onima koji je trenutno imaju a moc niko ne da dobrovoljno, nisu problem propisi, problem su ugrozene pozicije ljudi, koji onda borbu za vlastite pozicije prikazuju kao borbu za nacionalni interes i onome ko ne prati puno desavanja u fudbalu bih je ta teza uvijek lako prijemciva na prvu , jer je u skladu sa opstom politickom situacijom, pa taman dosla samo kao dobar politicki marketing.

Uvijek se treba pitati ko od tako neceg ima koristi a ko stete, cak ni fsrs nema koristi, al imaju pojedinci koji su privatizovali fsrs i koriste ga u svrhu licne promocije, i tu je osnovni problem ma kako apsurdno bilo. Igrati sa tako velikim ulogom za tako mali cilj je ono sto frapira, a jos gore je od toga sto je tako malo negativne reakcije na ovo, jer ovo eventualno neigranje borca u evropi mnoge nece dotaknuti jer zvezda i partizan nemaju tih problema i oni ce igrati , pogodice samo one navijace borca koji ce u ovoj prici biti zrtveno jare sitnih licnih interesa pojedinaca.

Jadan ja ako moj nacionalni interes brani mile kovacevic i rodoljub petkovic, da su bili prepoznati kao nekakvi branioci tog interesa , valjda bi bili u politickim organima u kojima se taj interes brani, al tamo opet ne mozes tek tako mora da te izabere malo siri krug ljudi od onih koje mozes da potkupis sitnim uslugama i obecanjima, i moraju da te prepoznaju kao nekoga ko je u stanju da taj interes brani.

A ja se nesto ne sjecam da im je narod dao legitimitet da oni brane srpski nacionalni interes

Poslednji put menjao borcev_navijac dana 26 Apr 2011, 17:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 17:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ja ne znam ko od Vlade trazi da igramo kao Barselone, to je nemoguce :)
Ali trazimo da se neke stvari u igri poprave zarad buducnosti jer koliko sam bio optimista sad me polako hvata neka jeza...
Dva gostovanja, plus Olimpic. Sloboda i Rudar ce probati da nas pobjede a ovi nemaju vjetar u ledja od sudije, vec orkan .. Ono sto je Skakic svirao na GRbavici ja ne bih svojoj Zvezdi

P.S. Jeste im narod dao legitimitet jer oni slusaju velikog vozda

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 17:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
I ja sam za proteste. Ali prvo treba pricekati da vidimo kako ce se stvari odvijati. Ko zna, mozda ovi iz FSRS i popuste pa prihvate statut. Ali ne treba cekati 5 do 12. Ako uvidimo da do usvajanja statuta nece doci onda organizovati proteste uz obaveznu podrsku Lesinara. Mada sto se njih tice tu sam nekako skeptican, jer mislim da ako bilo ko pokrene bilo kakve rasprave na njihovom forumu u vezi protesta da ce se naci na meti onih VELIKIH Srba, na nerazumjevanje ili nesto drugo....

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 17:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
borcev_navijac je napisao:
Kada se nedokaznim ljudima pruzi prilika da ih se za nesto pita, dobijes seljacinu u odijelu i kravati koja jedinu oblast u kojoj se za njegovo ime cuje koristi da se postavi i prikaze kao branilac srpskih interesa , jer tamo gdje se on zaista cuva i brani taj isti ne moze da dodje do izrazaja, ne moze da dodje u priliku da ga sa za nesto pita, i zato takav lik tu svoju poziciju cuva po cijenu svega, jer je sam sebi najbitniji.
U politikom opterecenom drustvu koje politiku prati navijacki (nekriticki) kao fudbalsku utakmicu, dovoljno je da kazes da se necim ugrozava interes naroda i da ti to hoces da sprijecis, i da navijaci to nekriticki prihavate kao gotovu stvar kao istinu, a da onaj ko to izgovara dobije epitet zastitnika, cak i kad to sto govori nema veze s pamecu.

Nit ce bih postati niti nestati, niti ojacati nit oslabiti zbog ove situacije sa savezom. Potpuno je suludo takav znacaj davati desavanjima oko saveza, jer kako god se zavrsi ovo sa savezom, to politicki nema bas nikakvo znacenje i nece nista promjeniti u politickim desavanjima u bih.

Na kraju krajeva, nisi u prilici da se bodes sa uefom i fifom jer oni su rogati a ti za tu bitku rogove nemas.
Oni bez nas mogu a mi bez njih u fudbalu Jok!

Inat je los drug u ovoj situaciji, ali da je samo inat ovo bi se lako prevazislo, vise je od inata, moc i pare su u pitanju, a ta moc i pare su u raznoraznim organima i komisijama koje se delegiraju od entiteskih saveza sustinski.
Ako ne delegiras ljude koji te slusaju, onda nemas moc da utices, a ako nemas moc da utices nemozes da naplatis uticaj, ne mozes da budes vazan.

Nije problem u ravnopravnosti, ona je obezbjedjena zastitnim mehanizmima u tom istom statutu, predsjednik saveza je ko engleska kraljica moc je u izvrsnom odboru a tu se bez predstavnika rs nista ne moze odluciti, problem je u sistemu koji oduzima moc onima koji je trenutno imaju a moc niko ne da dobrovoljno, nisu problem propisi, problem su ugrozene pozicije ljudi, koji onda borbu za vlastite pozicije prikazuju kao borbu za nacionalni interes i onome ko ne prati puno desavanja u fudbalu bih je ta teza uvijek lako prijemciva na prvu , jer je u skladu sa opstom politickom situacijom, pa taman dosla samo kao dobar politicki marketing.

Uvijek se treba pitati ko od tako neceg ima koristi a ko stete, cak ni fsrs nema koristi, al imaju pojedinci koji su privatizovali fsrs i koriste ga u svrhu licne promocije, i tu je osnovni problem ma kako apsurdno bilo. Igrati sa tako velikim ulogom za tako mali cilj je ono sto frapira, a jos gore je od toga sto je tako malo negativne reakcije na ovo, jer ovo eventualno neigranje borca u evropi mnoge nece dotaknuti jer zvezda i partizan nemaju tih problema i oni ce igrati , pogodice samo one navijace borca koji ce u ovoj prici biti zrtveno jare sitnih licnih interesa pojedinaca.

Jadan ja ako moj nacionalni interes brani mile kovacevic i rodoljub petkovic, da su bili prepoznati kao nekakvi branioci tog interesa , valjda bi bili u politickim organima u kojima se taj interes brani, al tamo opet ne mozes tek tako mora da te izabere malo siri krug ljudi od onih koje mozes da potkupis sitnim uslugama i obecanjima, i moraju da te prepoznaju kao nekoga ko je u stanju da taj interes brani.

A ja se nesto ne sjecam da im je narod dao legitimitet da oni brane srpski nacionalni interes

Odlican post i pogadja tacno u sustinu,a najveca istina od svega je da ce veoma mali postotak ljudi u ovom gradu biti uopste pogodjen Borcevom suspenzijom,mozda mi forumasi i jos par stotina ljudi.Na tu kartu gamad upravo i igra,da ce sve proci bezbolno!Ali neka budu sigurni da nece!

Za pocetak ne bi bilo lose sarnuti neki upozoravajuci grafit na sjedistu FSRS (ne znam da li je jos u Jevrejskoj),cisto da vide da se nece osjecati komotno u Banjaluci ako nas sjebu!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 18:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Drustvo Vi kao da zivite u Zanzibaru (sala mala) a ne u BIH. Pa kod nas je i odlazak u WC nacionalno pitanje :)

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Slika

Slika

Ne znam sta ostali forumasi misle, ali ovima se na facama vidi lopovluk. Ajde da su to lopovi na nivou pa da kradu gospodski, ali ovi imaju takve telece njuske tako da mislim da ce krasti i kada ne bude nicega...bagra ne zna kad treba da stane!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 18:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ovaj lijevi ima facu potencijalnog ubice :D :D ,gornji toliko lici na Krstana Simica kao da mu je klon,a ovom donjem cu ja letvom prebiti nogu ako nas suspenduju a on se nakon toga ipak usudi doci na Gradski!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 18:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
naravno protesti nego sta bagru nauciti pameti skim se igraju dosta ih je 15 god u fsrs treba ih opkoliti na finalu kupa pa onda da vidimo .mislim da sa lesinarima treba neko iz kluba da porazgovara a za nas je lako mi smo tu kad zatreba.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 18:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

da ne odemo u politiku, al tacno se vidi da su Dodikovi klonovi ....prodane duse mogu da nam puse ! Aj Borac !

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
a ti sunce al ste vi ovde zahuvali :D :D

pravi problem je u tome sto sve ovo sto mi ovde napisemo ipak ostaje samo slovo na papiru(u ovom slucaju netu) :D :D

a sto se tice lesinara mislim da oni nemaju ili nesmiju da imaju isto misljenje kao simpatizeri. i ovo nije napisano zlonamjerno

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 19:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Пишите медијима о овим главама, реците им свој став, односно став већине нас...

Миле и Родољуб.. јаооооооооо

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 19:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

http://banjalukain.com/sport/mi-zelimo- ... u-sampiona

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ja sto vise razmisljam o suspenziji i prihvatanju muda pod bubrege sve sam vise da se taj famozni statut i ne prihvati. znam da ce te sad svi na mene, ali ja iznad svega zelim da vidim BORAC u ligi sampiona.

ALI zar mi uvijek moramo da budemo ti koji ce se sageti i cekati da ih neko naguzi. Zar uvijek treba da igramo salalala ligu u kojoj seljacki klubovi stimaju rezultate kako im sta odgovara. Sa preokretima nevjerovatnim u amaterskoj ligi a kamoli "premijer". Zar treba da trpimo da nas seljacki klubovi izbacuju iz lige i da nam kradu titule. Zar treba da pristanemo na to da nam Mujo,Suljo,Iljo i kompanija bacaju mrvice. Sta je sa sefom koji je odnesen, sta je sa potpisivanjem duplih ugovora, sta je sa milion drugih nepravilnosti u ovoj jebenoj ligi.
Samo je predsjednistvo problem. a mafija vlada. Jebo ih njihov statut i oni njega.

Razmisljao sam i o opciji Ivice Osima kao predsjednika. I skontao sam moze ali malo sutra. Covjek koji kaze da sve treba gurati u selju jer je on institucija nece i ne moze da bude na vrhu.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Овако гледано са стране, изгледа као да бирате између два зла и да треба да одаберете оно мање. Можда немам довољно информација, али то је неки мој утисак.

Са једне стране је та "српска" страна. Ма колико ви разликовали Петковића или овог малог Кошарца (које боли уво за Борцем) од рецимо Копање, све је то једна страна. Са друге стране је прича "ајмо усвојити захтјеве УЕФА, важно је да Борац игра у Европи".

Ако кажете "хоћемо да играмо у Европи", Борац игра у Европи и узима рецимо милион КМ. Али ако изаберете тај пут и контрирате тој "српској" страни, ризикујете да паднете у немилост. Ризикујете да неко каже "нећемо правити Југ и Сјевер на Градском". Ризикујете да власт одустане од улагања у Борац, да се повуку спонзори или да се лова из буџета града која је долазила у Борац преусмјери у нешто друго. Спомињали су се Руси из Нестро групе као неки потенцијални велики спонзор, али тог спонзорства нема без подршке власти.

Не желим да схватите ово као агитовање против новог Статута. Не познајем ја довољно ни Фудбалски савез РС ни Фудбалски савез БиХ нити сам читао предложени Статут. Само износим оно што мислим да би могле бити посљедице ако Борац иступи самостално са ставом контра званичног става ФС РС.

Зајебана ситуација. Али то ће се завршити неком компромисом, највјероватније трулим.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 21:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Управо то...
Не смијем ни да помислим шта губимо...

Сјеверну и јужну трибину и наткривање истока + сређивање простора испод трибина и околине стадиона....
Квалификације у ЛШ и неки атрактиван противник...
Стабилан спонзор(ето спомињете те Русе, али није битно ко)

Па ако неки Миле или Родољуб или Кошарац зајебе све то, ајој....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 794, 795, 796, 797, 798, 799, 800 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]