banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 01:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2011, 22:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
bravo gorane,nema sta.s nekim ponosom sam gledao slajdove,a opet s nostalgijom slusao pjesmu koju smo kao osnovci pjevali u autobusu vraćajući se sa izleta ili ekskurzija...
a ovim orkestrom kao da diriguje Marko Popović :P

Poslednji put menjao blus dana 25 Apr 2011, 22:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Кад смо код те пјесме Носим те у срцу, сјетих се ове верзије коју је одрадио Мирослав Јањанин и мени је баш екстра и спот и пјесма. Па ето ако неко није погледао ево прилике :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fgk1-3i8BAM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 22:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Мени се више свиђа када хор пјева :)
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 06:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Brigate BL je napisao:
Bez zelje da mracim , sirim pesimizam cinjenica je da Borac u zadnje vrijeme igra losije ....
Vlado treba na to da se skoncentrise a ne da on mraci jer je on sam najavljivao igru na gol vise...
Sad je imperativ rezultat i to je jasno ali je pad u igri prevelik i treba traziti razloge za slabije partije

чињеница је да од почетка полусезоне нема игре!
нити икакве идеје, али док нас резултат прати то се може и отрпити.

што се тиче прогноза, мислим да ћемо Леотар дочекати са 1 или 2 бода више, и онда напунимо Градски и прославимо титулу!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 10:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ја мислим да ће нам та игра(тврда, неатрактивна) донијети резултат прије свега у Приједору.
Они ће навалити ко луди, јер за њих је то утакмица сезоне, а ми имао добру одбрану која би то требала зауставити...
А онда би могла сјевнути контра...

За Слободу не знам, нисам их нешто превише пратио ове сезоне, али побјеђивали смо ми у Тузли, па зашто не би и сада?
Углавном, имам неки осјећај да доносимо 4 бодаиз ове двије утакмице...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 12:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ma samo treba igrati stalno na pobjedu,kakva igra na bod,za mene su to pizdarije,pogotovo otkad je uvedeno ovo bodovanje tri boda za pobjedu a 1 bod za nerijeseno! Otad mi nerijeseno dodje skoro kao poraz.Ranije sam mogao i ukapirati da neko bude zadovoljan bodom,dok se za nerijeseno dobijalo 1 a za pobjedu 2 boda.

Obe utakmice trebamo ici na pobjedu,i siguran sam da cemo bar jednom uspjeti,i to su 3 boda,a iduci na bod,cak i da oba puta uspijemo,to su samo 2 boda. Ofanzivna igra se uvijek isplati.

Uzmimo recimo nasa zadnja tri gostovanja,Slavija,Velez i Zrinjski. Da smo samo jednu uspjeli pobjediti,imali bismo isti bodovni ucinak kao i sada,tj 3 boda,taman da smo obe preostale izgubili!!

Ajmo,ajde,svi u napad!!!! :D

PS Koja je osnovna razlika izmedju Borca sa jedne strane i Raal Madrida,Lyona,Crvene Zvezde,Bayerna,Intera,Chelsea sa druge strane?

Pa Borac ce biti sampion,a navedeni klubovi nece :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Bez obzira sto nam igra nije na najvisem nivou, krupnim koracima koracamo kao tituli. Svi su protiv nas, velik je pritisak, bio sam u Mostaru par dana pred utakmicu sa Zrnjskim, Zrnjski je sve cinio da nebude Tv-prenosa, da bih nas lagano pokrali, cak su pokusali da otkazu ogovor sa BHT, ali nisu uspjeli. Da nespominjem one sibicare, koji kupuju svaku tekmu na kojoj nema kamera, i postali su toliko mizreni da nisu vrijedni pomena. Uglvnom ubjeden sam da titulu ovjeramo na Grbavici :D :D :D :D :D

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Po mom misljenju,nama je dovoljno na Grbavicu otici sa 4 boda,to je onaj minimum,a opet da smo koliko toliko sigurni,pa i ako u najgorem slucaju izgubimo,zadnje kolo mi docekujemo Leotar,kojeg trebamo demolirati i nabiti tako,da ne znaju gdje se nalaze,i to je onda to.A rezultat Zeljeznicara nas ne interesuje.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Problem sa tuzlom najveci ce biti Rusmir Mrkovic, glavni sudija covjek koji otovreno govori za zelju se ne navija zeljo se voli , usput neformalni clan uprave zeljeznicara.

Ali sta je tu je, tamo moramo dati makar jedan go, jer ako ga ne damo svirace nam penal protiv nas 1/1 , toliko moye da se doyvoli a nace vec neki kontakt u 16 za to

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A nema TV prijenosa,sto je dodatna otezavajuca okolnost...Ma vidjeli smo sve sta se desilo protiv Veleza sad na Grbavici,pobjeda putem nepostojeceg penala,i autogol.Mislim,mogli su bar malo manje providan scenarijo ubaciti...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

sta je tu je, mora se dati jedan go, jer dva im penala nece svirati

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da si rekao ne smije se primiti gol,ne bi se brinuo,ali kada trebamo dati,to je puno,puno teze.Realizacija,pogotovo u gostima nam je katastrofa,jedino sto mi daje nadu je Vidakovic,od kojeg ocekujem da bude u prvih 11,i naravno sa Mikicem i Maleticem po krilima koji su uzasno brzi,sve trojica,da sjevne neka kontra i da im uvalimo gol.Ako bude skripalo,tu je Stajic.Optimista sam,ali umjereni.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
пустите те алиби приче.
ајде да гледамо себе и своју игру.
ако смо толико доминантни колико смо причали да јесмо онда нас ни судија не може толико покрасти.
е сада долазимо до тога да нисмо, да смо против Зрињског имали 0 (и словима НУЛА) удараца у оквир гола, да се патимо да дамо 1 гол. или ћемо прорадити и узети титулу ко људи, или ћемо зависити од других.

нисам очекивао Барсу, видио сам од првог кола прољећа да немамо идеју, да ће бити патња. али ми се патимо са Дрином и Бановићима, а толико скептичан ипак нисам био.
и сви сте уписали бодове против Олимпика, а они уопште нису наивна екипа, чак шта више.
ајде једну по једну утакмицу, да покушамо из Тузле бод донијети, па ћемо даље да видимо шта и како!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

tatamata je napisao:
Da si rekao ne smije se primiti gol,ne bi se brinuo,ali kada trebamo dati,to je puno,puno teze.Realizacija,pogotovo u gostima nam je katastrofa,jedino sto mi daje nadu je Vidakovic,od kojeg ocekujem da bude u prvih 11,i naravno sa Mikicem i Maleticem po krilima koji su uzasno brzi,sve trojica,da sjevne neka kontra i da im uvalimo gol.Ako bude skripalo,tu je Stajic.Optimista sam,ali umjereni.

pa nista novo je to da nam je puno bolja igra u odbrani nego u napadu, medjutim kad govorimo o kriyi realiyacije u gostima, recimo u mostaru protiv yrinjskog nije bilo kriye realizacije, napdaci jednostavno nisu imali loptu, kriya realiyacije je bila u istocnom sarajevu gdje smo se propisno ispromasivali.

Po meni je vise problem u tome sto tesko dolazimo u sanse, i raylog tome vidim upravo u jakoj odbrani koju osiguravamo sa defanyivno orijentisanim veznim redom.
da bi se stvarale sanse vezni red mora imati puno ofanzivnije aspiracije, brz protok lopte, zadnja linija mora biti pomjerena vise prema centru, sa cim bi opet otvorili puno prostora u odbrani, i narusili tu njenu jacinu koju dobijamo izmedju opstalog sa velikim brojem iograca defanzivne orijentacije.

U takvom stanju puno zavisimo od kontranapada i cinjenice da li maletic prodje po toj strani ili ne prodje i da li nam napadaci imaju dobar dan, jer nemaju previse sansi. A fudbal nije rukomet pa da svaka sansa bude go

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

d.a. je napisao:
пустите те алиби приче.
ајде да гледамо себе и своју игру.
ако смо толико доминантни колико смо причали да јесмо онда нас ни судија не може толико покрасти.
е сада долазимо до тога да нисмо, да смо против Зрињског имали 0 (и словима НУЛА) удараца у оквир гола, да се патимо да дамо 1 гол. или ћемо прорадити и узети титулу ко људи, или ћемо зависити од других.

нисам очекивао Барсу, видио сам од првог кола прољећа да немамо идеју, да ће бити патња. али ми се патимо са Дрином и Бановићима, а толико скептичан ипак нисам био.
и сви сте уписали бодове против Олимпика, а они уопште нису наивна екипа, чак шта више.
ајде једну по једну утакмицу, да покушамо из Тузле бод донијети, па ћемо даље да видимо шта и како!

upravo o tome sam i ja govorio kad sam rekao da u tuzli mooramo dati go jer 0-0 sigunro nece moci ostati

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
не треба се предати,далеко било,али мислим да ће тузла показати све "чари" ове бехахаха лиге!треба заборавити на нормално суђење и фер игру домаћина,јер то је тамо непознат појам.поготово када се узме у обзир ко суди и да жељо очигледно,након оне бламаже са вележом није одустао од титуле.
сачувати екипу од повреда и картона(а тога ће бити) је по мени приоритет.пораз...боже мој,ако се деси ниј естрашно,с' тим да се у приједор мора ићи на 3 бода.
још једна ствар,управо због карактеристика тузле као гостовања,драго ми је што ће неки од наших играча да ударе "на тврдо" сад за викенд!можда ће и то мало да их раздрма и дигне из ове летаргије 8)
.....има да ћехаја поћера.......

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zna li iko kakvi cemo biti sto se povreda tice,od toga dosta zavisi?Da li ce se oporaviti bar jedan od dvojice stopera Petric ili Leo,i Stupar kakav nam je?

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Знају наши момци фудбал играти што су показали у утакмици са Звездом, треба им пустити ту утакмицу пред Тузлу, па ваљда су због стицања самопоуздања и играли то. Ако су могли пред 25 000 онако одиграти 60. мин. нема разлога да се прибојавају никакве Слободе. Још који пут да одслушају "Крајино мати" и да изађу на теерен и увале им 3 комада.
Против Звезде су били бољи и дрчнији него против Будућности, немају чега да се боје

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 14:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja sam vjerovatno u prošlom životu bio neki Brazilac ili Holandjanin,čim sam jedino ja ovako ofanzivno opredjeljen i ofanzivno raspoložen i čim mi je bod skoro isti kao poraz :D :D
Nešto ste mi preoprezni,i vi svi i naš trener,i stalno pišete kako je bolje ovako igrati po 0-0 nego kao nekad gubiti 4-3! Ma ljudi,onaj Borac nije bio ni B od ovog današnjeg Borca koji je igrački najjači u Ligi!

ajd ja shvatam kad se zalomi bod,jebiga,igraš na pobjedu,ne uspiješ,pa izgubiš ili odigraš neriješeno,šta da se radi.Ali u ovom sistemu bodovanja gdje se za pobjedu dobija 3 boda,a za remi 1, igrati na bod,i da nam to bude osnovna ideja,a u napadu šta bude-bude,to ne kapiram čak ni kad si malo slabiji,a pogotovo kad si jači.

Međutim,ima i ona narodna koja kaže "Ako ti tri čovjeka kažu da si pijan,lezi i valjaj se :D ",zato ću se ugristi za jezik i povjerovati vam da su nam po bod iz Tuzle i Prijedora OK. I dosad se pokazalo da ste u pravu jer se Željezničarev zaostatak uopšte ne smanjuje.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 14:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Od utakmice u Tuzli ne očekujem puno (osim 3 boda :lol: ) ali očekujem od Vlade da zakuje Nikolića za klupu i da mu pokaže da nije sam i da nije jedini. Mikić je u subotu izašao sa ledom na koljenu pa je njegov nastup u Tuzli sigurno doveden u pitanje. Stajić po meni mora u prvih 11 i da mu se više otvori i počne zabijati golove.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]