banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Masterchef - NovaTV
PostPoslato: 25 Apr 2011, 20:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Prati li ko Masterchef na Novoj. Ja gledam kad stignem i jako mi je dobra emisija. Iako nisam neki kuvar, interesantno mi je gledati. Ove emisije sto nisam pogledao, htio sam naci negdje na netu, ali nema, tj ima na njihovom site-u, ali kaze da je ''unavailable in your country'', pokusao sam http://www.natabanu.com/ ali tamo mozda jedino turski masterchef da ima :)

Inace, koliko sam upratio, bude svaki radni dan, sem ako ne prenose ligu sampiona. Ev ga i site: http://masterchef.novatv.hr/

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Prate moji starci...Ja pokušao emisiju ili dvije i ogladnio...Termin joj je loš,prekasno za jelo :)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 22:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hehe, i ja ogladnim svaki put kad gledam, bez obzira da li sam pet minuta prije toga jeo ili ne :) Maloprije bi gotova danasnja epizoda. Poslali pola ljudi na galeriju, nisu htjeli ni da probaju jela. Inace, ne svidja mi se to sto recimo kao zamjerku uzimaju to sto je nesto manje slano ili nedovoljno zacinjeno. To mi nekako dodje kao stvar licnog ukusa.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 09:36 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa i jeste ali kontam da se oni određuju prema nekom ugostiteljskom standartu ako to upošte postoji.....Al' ne možeš vjerovati da "obični" ljudi prave onakve stvari.Pola onih jela se ne bi postidio ni kakav dobar restoran.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Ja se ponadao da su snimili Halo seriju.
Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 10:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
JA pratim kada naletim... Jedini rialiti koji mogu da gledam.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sime je popizdia... Sve ce da ih skuva :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 12:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Slika

:)

_zoka je napisao:
Pa i jeste ali kontam da se oni određuju prema nekom ugostiteljskom standartu ako to upošte postoji.....Al' ne možeš vjerovati da "obični" ljudi prave onakve stvari.Pola onih jela se ne bi postidio ni kakav dobar restoran.

Ne znam kakav je okus svega toga (one slatkoslane kombinacije su mi malo cudne) ali da izgleda odlicno, izgleda. Kad smo kod slatko-slanih kombinacija, Tom, jedan od kuhara iz zirija, pravio svinjske kobasice sa jabukom i djumbirom. Volio bih probati ali mi zvuci jako cudno. :)

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
JA pratim kada naletim... Jedini rialiti koji mogu da gledam.

Sta, sad Farma ispade glup rialiti :) :)

Hertzog je napisao:
Sime je popizdia... Sve ce da ih skuva :D

hehe, Sime je kralj. Meni je onaj Bojan, bajker sa tetovazama i repom fenomenaln lik. Covjek bi rekao da je serijski ubica, a on kuva pohovane tikvice :)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Kakva je ono gluparija sinoć sa zamijenjenim tanjirima? Je l' gledao neko?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2011, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Gledao sam ja ali ne kontam o kakvoj zamjeni pricas.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 02:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Besparica je napisao:
Slika

ponosim se sto sam skontao salu :P
pogledao sam jednu emisiju...zagubio sam se kod:"stavite meso u tiganj"....:P

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:
Gledao sam ja ali ne kontam o kakvoj zamjeni pricas.

Kad su stavili tanjire pred žiri, prvi je bio onaj sa ponekim cijelim zrnom kukuruza, znači Robertov. Poslije kad je krenulo ocjenjivanje, voditeljka kaže kako je prvi šefov tanjir i dalje se sve odvija u tom smjeru. Na kraju su ipak obojica dobili sve petice, ali se po komentarima vidjelo da je drugi tanjir, dakle šefov, bio lošiji. Valjda im bed da amater uzme profija, šta li, pa su namuljali tu nešto :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sjecam se da je Zmire stavio kukuruz, ali nisam ja to sto spominjes primjetio uopste.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2011, 23:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:52
I meni se ucinila nejasna situacija, ali sam ubijedio sam sebe da nisam dobro pazio. Ipak su znaci nesto muljali.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dason je napisao:
I meni se ucinila nejasna situacija, ali sam ubijedio sam sebe da nisam dobro pazio. Ipak su znaci nesto muljali.

Nisam gledao tu epizodu, ali mi se to baš čudno čini da su na taj način reagovali. Ako već imaju tu 'politiku' da neće da uvrijede glavnog kuvara, mogu vrlo lako da se prije nego što probaju jelo informišu oko toga čije je...

Nisam pogledao zadnju epizodu. Vidjeh da je ispala Tea. Šta se desilo, jel gledao ko?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bzvz je napisao:

Nisam gledao tu epizodu
..

Nisam pogledao zadnju epizodu.

:D

Pravili su kanapee u 2 tima i četvoro iz gubitničkog tima (Vedran, Ivana, Tea i Davor(?)) su imali 2 sata za autorsko jelo. Tea je pravila neku čorbu od graška, zamjerili su joj što je dodala gotov pesto i 2 šake soli :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 14:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Najgora je napisao:
bzvz je napisao:

Nisam gledao tu epizodu
..

Nisam pogledao zadnju epizodu.

Obećavam, neće se ponoviti :)

Ma Tea mi je svejedno sva njanjava mila. Žao mi što sam propustio ove stvari što su Tom i Mate spremali, a na site-u nove ne mogu da otvorim i dalje...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 14:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2006, 21:13
Koji je fazon sa gašenjem NoveTV za vrijeme MasterChef-a? :( Ne razumijem zašto je Novoj TV u interesu da se gasi signal na teritoriji BiH? I baš se sad se sjetili, u poslednjoj sedmici serijala. Kakva glupost. :angry4:

http://www.blic.net/latn/?page=6&kat=3&vijest=120
http://www.elta-kabel.com/index.php?mod ... ikaz&id=86

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A neka se nekad i kod nas postuje nesto takvo, da nije sve kradja i piraterija. Tacno mi drago da i kod nas neko nekoga na takvo nesto moze natjerati.
Ali ne zatamnjuju u repriznom terminu, evo sad ide repriza. Ali psst, nemoj nikom reci!

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2011, 16:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zanad je napisao:
Koji je fazon sa gašenjem NoveTV za vrijeme MasterChef-a? :( Ne razumijem zašto je Novoj TV u interesu da se gasi signal na teritoriji BiH? I baš se sad se sjetili, u poslednjoj sedmici serijala. Kakva glupost. :angry4:

http://www.blic.net/latn/?page=6&kat=3&vijest=120
http://www.elta-kabel.com/index.php?mod ... ikaz&id=86

Pretpostavljam da planiraju da prodaju u BIH emisiju, pa možda zbog toga da su prekinuli sa emitovanjem. Vjerovatno iz istog razloga se ne mogu gledati ni video klipovi na njihovom site-u. Jedino mi nije jasno što su onda tek sad uveli crni režim.

blaf77 je napisao:
A neka se nekad i kod nas postuje nesto takvo, da nije sve kradja i piraterija. Tacno mi drago da i kod nas neko nekoga na takvo nesto moze natjerati.
Ali ne zatamnjuju u repriznom terminu, evo sad ide repriza. Ali psst, nemoj nikom reci!

Da, sad je bila repriza na tv. Vjerovatno će i to onda ukidati, samo se nisu sjetili :)

Ali vezano za ovu prvu rečenicu, to nije krađa ni piraterija. Jeb ga, ako Elta i Blic plaćaju Novoj emitovanje njihovog programa, onda meni nema smisla gašenje signala, bez obzira koja je emisija u pitanju. To je kao da ja uzmem Sportklub zbog Evrolige, a oni mi kad je Evroliga ugase taj kanal, a puštaju mi ping pong i pikado. Ja ne znam kakav ugovor imaju oni sa Novom, ali mi je besmisleno da se tako gasi kanal za vrijeme neke emisije. To mi ima smisla kad neko prvenstvo emituje više operatera, pa onda gase 'strane signale'.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]