banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 00:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 844 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 43  Sledeća

Vjerujete li u Boga?
Da! 52%  52%  [ 57 ]
Nisam bas siguran-a! 10%  10%  [ 11 ]
Vjerujem samo u Sebe! 1%  1%  [ 1 ]
Vjerujem samo Sotoni! 7%  7%  [ 8 ]
Ne! 30%  30%  [ 33 ]
Ukupno glasova : 110
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2011, 18:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Jun 2010, 22:09
Leona je napisao:
A to je naucno dokazano?

A tebi je odjednom bitno da je nešto naučno dokazano?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Leona je napisao:
Mnogi autisti su veci geniji od normalnih i zdravih ljudi.

Jesu?

Pretpostavljam da bi i ti zeljela da imas fotografsko pamcenje i da znas koji je dan u nedjelji bio 25.06.1913. godine a da ne znas zavezati pertle?

Daj bolan...

:roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
kliber je napisao:
Leona je napisao:
A to je naucno dokazano?

A tebi je odjednom bitno da je nešto naučno dokazano?

A vama kao odjednom nije bitno?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Da realno autizam je jedini poremećaj koji postoji. :roll: Evo prvi koji mi pade na pamet... Od mnogo.
More than 80% of children with Patau syndrome die within the first month of life.
Dakle ne mogu.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7hzUZE5bdfI[/youtube]
Za sve radne ljude svijeta, miracle of life!

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
kliber je napisao:
Vjerovatno je i islam ispravan kad su toliki spremni da se raznesu radi njega, a ja nisam spreman da umrem za ateizam...

](*,) (logika)

Naravno da ne možeš kad je tvoja sigurnost sa kojom odgovaraš na iskonska filozofska pitanja samo prividna, i to sa razlogom, dok sigurnost bombaša samoubice nije lažna, ali je nerazumna. Obojica niste u pravu.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka

Niko nije spreman da umre za Nista. :D :p

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Niko nije spreman da umre za Nista. :D :p

Naravno da jeste, samo oni to ne znaju. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Kad sam se uhvatio ovog dokumentarca, evo jos nesto, guster, spoj Isusa i Dzima Morisona, nepravedno zapostavljen od strane svijeta. Isus se proseta po vodi i postane bogocovjek, a jadni guster ovo radi kao od sale non stop i ne vidim da ga ljudi padaju nicice pred njim. NEPRAVDA!
http://www.liveleak.com/view?i=bb2_1255795480

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
dok sigurnost bombaša samoubice nije lažna, ali je nerazumna.

prije nego što neko uhvati ovu rečenicu za rep, da kažem da sam mislio na uvjerenje da će ubistvo što više djece nekoga odvesti u raj

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ni ja ne vjerujem da bi ijedan vjernik ovdje umro za svog boga, makar to tvrdio hiljadu puta. Između običnih vjernika i ateista po tom pitanju nema ama baš nikakve razlike, osim u činjenici da ovi vjeruju u viši entitet ili šta već, a ovi drugi ne. Većina živi gotovo identične živote, ni za jedne se ne može reći da su bolji ili lošiji ljudi. Tako da, te priče "niko ne bi umro za Ništa a mi bismo za Alaha i Isusa već sutra skočili pod voz" i slične, mogu da se okače mačku o rep.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
mene zanima da li bi ovaj Leonin "bezruki Džek" ovako sretan kakav je sad, odmah prihvatio mogućnost da postane normalan, ili bi se zadržao samo na svojoj 100% duševnosti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Ni ja ne vjerujem da bi ijedan vjernik ovdje umro za svog boga, makar to tvrdio hiljadu puta. Između običnih vjernika i ateista po tom pitanju nema ama baš nikakve razlike, osim u činjenici da ovi vjeruju u viši entitet ili šta već, a ovi drugi ne. Većina živi gotovo identične živote, ni za jedne se ne može reći da su bolji ili lošiji ljudi. Tako da, te priče "niko ne bi umro za Ništa a mi bismo za Alaha i Isusa već sutra skočili pod voz" i slične, mogu da se okače mačku o rep.

Rece vjernik, ili...? Ili ocekujes da svaki dan citas u crnoj hronici kako se bacaju vjernici pod voz da bi posumnjao u svoju izjavu? Da se razumijemo, time ne tvrdim nista.

@Dzontra, po cijenu da svoju dusevnost proda djavolu ili da je zadrzi? Ako je prvo u pitanju, vjerovatno bi se sjetio Hristovih rijeci, parafraziram: "Bolje ti je da sakat udjes u zivot, nego sa obe ruke u pakao". Ali pretpostavljam da je to za tebe bajka, medjutim postavlja se onda pitanje zasto si postavio pitanje.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zamisli da dođe odjednom napredak u kibernetici da tom čoeku omogući iruke i nore...na Njemu je samo da kaže "da"...da li bi rekao da je izdao sve o čemu govori ukoliko pristane...
ja na prodaju duše nisam ni pomišljao

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ili zamisli desi se čudo pa mu intervencijom odozgo narastu ruke i noge, mada ne bih se previše nadao tom scenariju jer se sva "čudnovata izliječenja" odnose na stanja od kojih se u nekom malom procentu i može očekivati poboljšanje. Nikom nikad nije narasla noga, ruka, čak ni prst... Čudno.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Dzontra, moja greška, očigledno se odnosi na nešto što je rečeno na videu, nisam pogledao video.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka

Džontra je napisao:
mene zanima da li bi ovaj Leonin "bezruki Džek" ovako sretan kakav je sad, odmah prihvatio mogućnost da postane normalan, ili bi se zadržao samo na svojoj 100% duševnosti...

Imas odgovor u videu koji sam postavila. Upravo je o tome pricao.
I momak ima ime..zove se NICK VUJICIC, nema potrebe da ga nazivas "bezruki Dzek"... ni tebe niko ne zove "Rukati i nogati Dzontra" .
Mozda da je imao ruke mozda bi krao ili ubijao. Mozda bi mu se zivot odvijao u sasvim drugom pravcu..mozda bi bio nezadovoljni isfrustrirani emo sa XL slusalicama na usima iz kojih bi drenjala jos frustrirajuca muzika koja bi mu jos vise izfrustrirala dan... Vazno je da je on prihvatio zivot takakv kakav jeste i da je taj svoj nedostatak iskoristio na najbolji moguci nacin... u svoju korist a i kao primjer drugima. Covjek zraci nevjerovatno pozitivnom energijom.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Ja vjerujem da ima ono nešto, ali to u svakom slučaju nije ni Alah, Jahve, Hrist, Buda itd i tako bliže. :lol: To su sve izmišljeni bogovi, stvoreni da služe jednom cilju. Okupiti bezbožno stado pod jednu vlast, držati ih na okupu, pod okriljem vjere, za ostvarenje viših ciljeva (da ne nabrajam koji su to ciljevi :D ). Ako to nekome nije jasno, može samo da se osvrne na istoriju Balkana, silne ratove, masakre. To nam je sve donijela naša vjera, napravila razlike medju ljudima, podijelila nas i posvadjala.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene znaju zvati "Uhati Džontra"...
Samo malo, šta on radi? Drobi gluposti kako je on hrabar i kako je on zadovoljan jer je čovjek, kako je sretan što je 100% duševan...kako ga nije briga što je takav...Daj molim te Leona, vjerujem da ni sam ne vjeruje u ono što govori, ne bi me čudilo da se alkoholom uspavljuje. Mogu misliti koliko smatra da je bitna "duhovna strana" kad na WC ne može bez pratnje ići... Mislim da on samog sebe nepoštuje i da ne posjeduje ni trunku samopoštovanja i samodostojanstva...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka

Džontra je napisao:
Mene znaju zvati "Uhati Džontra"...
Samo malo, šta on radi? Drobi gluposti kako je on hrabar i kako je on zadovoljan jer je čovjek, kako je sretan što je 100% duševan...kako ga nije briga što je takav...Daj molim te Leona, vjerujem da ni sam ne vjeruje u ono što govori, ne bi me čudilo da se alkoholom uspavljuje. Mogu misliti koliko smatra da je bitna "duhovna strana" kad na WC ne može bez pratnje ići... Mislim da on samog sebe nepoštuje i da ne posjeduje ni trunku samopoštovanja i samodostojanstva...

Odkud ti znas da ne moze na WC bez pratnje? JEsi li ti uopste pogledao one videe? Ocigledno nisi jer ne bi postavljao ova pitanja. Covjek pliva u bazenu!! Alo, P-L-I-v-A! Bez ruku i nogu! Vozi auto, brije se sam, pere si zube, nema sporta kojim se ne bavi.... evo njegov sajt http://www.attitudeisaltitude.com/ pa prelistaj malo sta radi i cime se sve bavi. Meni i tebi bi mozda trebalo dva zivota da bi dobili samo motivaciju za neke aktivnosti koje on bez problema radi i u kojima se oprobao.

Poslednji put menjao Leona dana 25 Apr 2011, 21:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 844 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]