banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 05:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2011, 08:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
batica je napisao:
ja sad bas gledam taj tvoj potpis i razmatram ga i to je toliko dobar odgovor da cisto sumnjam ima li bolji odgovor na to zasto volis Borac. ali te dvije rijeci NAS i JEDINI, nema sta....

Upravo tako, zato i jeste u potpisu...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
e sad bi ja napisao pponesto o nasem i jedinom klubu. naime sad kad bi uzeli Slobodu, a zeljeznicar izgubi ili odigra nerijeseno, mislim da bi prvenstvo bilo vec rijeseno. sto se mene tice za takvo nesto postoje velike sanse. e sad nikad nisam pratio ovaj njihov derbi sarajevo-zeljeznicar. postoji li tu kaka tradicija, ko je inace bolji?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 09:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Мислим да је посљедњих пар пута Сарајево боље било. :-?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 10:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nocas sam pogledao snimak nase utakmice i po prvi put cu iznijeti kritiku na Vladin racun. Kritika je dobronamjerna i preventivna jer nam dolaze jod dva underdoga do kraja Travnik i Leotar,ne racunam Olimpik koji je dobra ekipa i sa kojim ce biti ravnopravna utakmica. Znaci,protiv ovakvih ekipa kakva je Buducnost,koja jos nije ni boda osvojila u 8 proljetnih utakmica,ni kuci ni na strani,NE SMIJE se dozvoliti da se od 54 minuta nasa ekipa gurne nazad i ceka priliku iz kontre! Sve je to super na dva razlike,ali ovako se utakmica zavrsila sa slobodnim udarcem za njih u 92 minuti i nakon toga kornerom za njih u 93 minuti nakon kojeg je sudija oznacio kraj! Znamo svi da je to lutrija i da se vrlo lako iz takvih stvari prima gol,uostalom i primili smo takav. Znaci,protiv ovih dogova Vlado produzi pritisak do dva razlike i onda gurni ekipu nazad ako bas moras i zelis da izbjegnes zamor,eventualne povrede ili sta ti ja znam sta. Ne insistiram ni na kakvim gazenjima,nije to tvoj stil i dobro to radis,ali ovakvo povlacenje nazad nakon minimalnog vodjstva mogu shvatiti samo protiv ekipa priblizno ravnopravnih nama.
A sad malo matematike i predvidjanja.Gledam rezultate ovog kola i vidim da su se dvije fantasticne stvari dogodile za nas. Onu namjestaljku,cirkus,autogolove i penale na Grbavici cu namjerno preskociti,ali ogromnu vaznost ima pobjeda Olimpika nad Sarajevom! Sad FKS nema sanse da ode u Evropu ako bi pustilo Zeljeznicaru,a u postenoj igri nema sanse da izgube od njih na svom terenu jer je Zeljeznicar jako los. Druga vazna stvar je bod Celika u Travniku koji samo potvrdjuje njihove ambicije,sad vec potpuno ostvarljive, da se kroz Ligu domognu 4.mjesta koje ih vodi u Evropu bez obzira na Kup,tako da ce i oni zapeti da u subotu pobjede Zeljeznicara na Bilinom Polju! Dovoljno je samo da Zeljeznicar ne pobjedi u ta dva meca,neka cak odigra i nerijeseno,i nama za teoretsku potvrdu titule trebaju ove tri domace pobjede i samo 2 boda sa preostala 4 gostovanja!! Naravno,ako ipak negdje Zeljeznicar"iznenadi",onda cemo i mi osvojiti vise od ta 2 boda.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Jel moze neko da stavi onu tabelu koga bi mogli izvuci u 2.kolu kvalifikacija za Ligu sampiona jbg vec se treba o tom razmisljati :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 11:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Cosa Nostra je napisao:
Jel moze neko da stavi onu tabelu koga bi mogli izvuci u 2.kolu kvalifikacija za Ligu sampiona jbg vec se treba o tom razmisljati :wink:

Носиоци нећемо бити сигурно у другом колу.
Од екипа које би могли добити(ово лупам,не узимајте нитша здраво за готово),типа су Салзбурга,Малмо,Розенборг,Лех,Селтик/Глазгов,Фернцварош.....то сам онако налупо,отприлике ко би мого шампион тих дражава,колко су шкоти пали кад од другог кола крећу,Израелци су напредовали,тако да ове године од трећег Хапоел креће,е сад нисам сигуран,али мислим да можемо и Партизан или Динамо добити.Мислим да се свима горе наведенм може играти,можда мало шкоти одскачу,мада ништа страшно.

То је отприлике тако,кад би добили неке мађаре или Швеђане,Норвежане,могло би се свашта десити,опште познато је да је 3 претколо лакше,а у 4 претколо ће нас чекати Манечстер Сити,Лацио,Бајерн минхен,а онда шта нам Бог да 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Daj te nam Malmo da se igramo [-o<

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 11:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Apr 2011, 21:39
Нова Варош je napisao:
Cosa Nostra je napisao:

Носиоци нећемо бити сигурно у другом колу.
Од екипа које би могли добити(ово лупам,не узимајте нитша здраво за готово),типа су Салзбурга,Малмо,Розенборг,Лех,Селтик/Глазгов,Фернцварош.....то сам онако налупо,отприлике ко би мого шампион тих дражава,колко су шкоти пали кад од другог кола крећу,Израелци су напредовали,тако да ове године од трећег Хапоел креће,е сад нисам сигуран,али мислим да можемо и Партизан или Динамо добити.Мислим да се свима горе наведенм може играти,можда мало шкоти одскачу,мада ништа страшно.

То је отприлике тако,кад би добили неке мађаре или Швеђане,Норвежане,могло би се свашта десити,опште познато је да је 3 претколо лакше,а у 4 претколо ће нас чекати Манечстер Сити,Лацио,Бајерн минхен,а онда шта нам Бог да 8)

Zar ima 4 pretkolo?? :oops:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, tesko cemo do grupne faze. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 11:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ma lako ćemo mi do grupne faze,puno teže je ovo nakaradno prvenstvo osvojiti pored ovih sarajevskih džeparoša

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 12:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2011, 12:10
А де ми реците јел се неко сјећа јел сељо прошле године играо прво или друго коло квалификација за ЛШ?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kod nas postoje dva scenarija,prvi je onaj da nam sljedece dvije utakmice odlucuju sudbinu,odnosno da ce prvenstvo biti rijeseno nakon gostovanja u Tuzli i Prijedoru.Drugi scenarijo je taj da je utakmica odluke,ona utakmica na smrdljivoj Grbavici.E sad,ja bi licno,da mi to sve upakujemo odmah,pa da u Sarajevo odemo revijalno,cisto da im malo natrljamo so na ranu.

Nama je stvarno tezak raspored...Mislim da ce Zeljeznicar u sljedece dvije utakmice osvojiti od 4 do 6 bodova.Ne manje.Sto znaci da mi moramo pobjediti bar jednu...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 12:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ajd ljudi lakse malo sa Ligom sampiona ....
Treba prvo osvojiti titulu, nakon utakmice Zeljo Velez valjda je svim jasno da se strumfovi ne predaju... Ali bice tu strasni Gargamel da ih napokon poj....

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ni ja ne zelim da se zalijecemo,polako,korak po korak...Tek kada i zvanicno potvrdimo titulu,to jest kada prestane biti i teoretske mogucnosti da nas seljoberi stignu,e onda se moze slaviti,pa lagano trofej u Crkvenu i Borac Liga Sampiona.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 12:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

па добро морамо мало видјети шта нас чека,морамо бити спремни на све зато и служи овај форум да расправљамо о свему. 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
набијамо_комплексе je napisao:
А де ми реците јел се неко сјећа јел сељо прошле године играо прво или друго коло квалификација за ЛШ?

Drugo. Da se podsjetimo i trenera Hapoela koji je naredio da se stane kod 5-0:

Slika
:D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hahahahahahah..."Dobro je momci,dobro je,dosta". :D :D

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 12:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Simpatizer je napisao:
набијамо_комплексе je napisao:

Drugo. Da se podsjetimo i trenera Hapoela koji je naredio da se stane kod 5-0:

Slika
:D

е хвала,хахаха....добро је момци није то лијепо добар,неки тренер, :lol: :lol:
е а можда сам досадан,а зна ли неко којег је датума прошле године било извлачење за европу,мислим за квалификације кад је Борац добио Лозану?

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 12:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
21.juna

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 14:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]