banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 782, 783, 784, 785, 786, 787, 788 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Apr 2011, 11:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Stakic je definitivno po mom misljenju nase najbolje pojacanje na zimskom prelaznom roku.

Potpuno se slažem,legenda! A još znam da je do prije par mjeseci,sve dok nije prešao kod nas,radio na željeznici,kao otpravnik vozova,ali mu to nije smetalo da poslije posla trenira i igra fudbal. Kad uporediš takvog čovjeka sa nekim umišljenim folerima,zgadi ti se život.
Volio bih da napravi nekad neki solidan transfer,bar u Poljsku i sl,da zaradi za kafić i stan u Prijedoru i da se ne mora vraćati na Željeznicu,zaslužio je to svojim poštenim odnosom prema radu.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
Citiraj:
Stakic je definitivno po mom misljenju nase najbolje pojacanje na zimskom prelaznom roku.

Potpuno se slažem,legenda! A još znam da je do prije par mjeseci,sve dok nije prešao kod nas,radio na željeznici,kao otpravnik vozova,ali mu to nije smetalo da poslije posla trenira i igra fudbal. Kad uporediš takvog čovjeka sa nekim umišljenim folerima,zgadi ti se život.
Volio bih da napravi nekad neki solidan transfer,bar u Poljsku i sl,da zaradi za kafić i stan u Prijedoru i da se ne mora vraćati na Željeznicu,zaslužio je to svojim poštenim odnosom prema radu.

нисам знао то за Жељезницу. ако је тако, само могу рећи свака част. таквих нам фудбалера треба, а не као што кажеш ових фолираната и фенсера.
Иначе моје је мишљење да је Стакић одлично замјенио Вулета, а још је за разлику од Вулета доста бољи у скоку, поготово офанзивном, а јуче је показао да има и шут. И даље Борац има одличну одбрану, јер и у наставку првенства примамо веома мало голова.

Erazmo Roterdamski je napisao:
Mogu samo reći da je i Vlado veliki gospodi čovjek. Poslije utakmice udje u svlačionicu Želje i čestita na fer i korektnoji igri i zaželi sreću. A najjača scena na utakmici kad usta sa klupe i zagalami na 3-4 igrača: alo hoćete vi u trčati malo, i ovi odmah u trk. :D
Нема шта Владо је баш човјек и по. Прави дингоспо 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 13:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Stakic je ujak halfu s faksa.
Cim smo se upoznali, krenula neka prica Borac-Rudar itd; i on mi pricao o Stakicu.
Nakon 2 godine, Stakic predje kod nas. Covjek je s obe noge na zemlji, a ako je mogao Puzi pokojni da se uvali u malo jaci transfer, moci ce i Stakic.

Odlican je!

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
да се осврнем на пар написаних ствари:
термин-ово је последња текма у овој сезони која ће се играти на градском под рефлекторима. мислим да је ссатница стварно добра,таман ће мало да буде свјежије,петак је нерадни дан,људи у суботу онда поготово неће имати нешто посла,тако да је идеална варијанта отићи на текму. маркетинг се ради од јуче,најава на радију је кренула још раније,плакатирање је исто кренуло.
дерби нема везе,очекујем3500 људи сигурно на стадиону,а кад је неко већ споменуо велику суботу...немам појма,неко је добро рекао,ако ће ми одлазак у суботу н атекму бити највећи гријех у животу,онда стварно...помало лицемјерно,зар нее!?
био сам и ја на стадиону,јбг,нема никога.....лијепо је вријеме,људи се излежавају по баштама,испијају се кафе,а и чињеница да је тренинг вечерас у 7 наводи да ће и тамо све да живне касно поподне.

текма у суботу је лијепа прилика да се одигра момачки,забити 3-4 комада(један да буде од раде вељовића!!!!!) и да момци након тога опуштено проведу празнике!разлог је више што су нам и ти бановићи кумовали испадању други пут из ПЛ....никад то нећу заборавит',треба нам бод у оном селу,држимо се до 84мин,и онда фасујемо :angry3: 1-0.....
значи ове душмане испратити тамо гдје им је мјесто,у канал,да вратимо са каматом!!!
АЈ'БОРАЦ.....

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 14:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
ma nisu oni krivi sto su dali go u 84.min.i njima je bila grkuša za opstanak.seljo i rudar ugljevik su tad malo dali guze da bude sve kako je bilo,da Bog da im se ona "rućno pravljena grbavica" sravnila sa zemljom,sa sve fudbalerima i strućnim štabom :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Slazem se da je Stakic najbolje pojacanje.Ono sto je jako bitno je da je na momku bila velika odgovornost,i veliki pritisak sa svih strana,da zamjeni igraca kakav je Vule.Moram priznati,da sam i ja bio skeptican u pocetku,i pomalo kukao zbog odlaska kapitena,ali malo je reci da sam iznenadjen bio debijem Stakica na Marakani,gdje je pokazao ko kosi,a ko vodu nosi.Jos kad sad procitah sta Schlager napisa,ovo za zeljeznicu,samo mi je momak jos vise prirastao srcu.Svaka mu cast,da ode iz Borca za velike pare,da zaradimo i mi,a naravno on da sebi obezbjedi buducnost.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Какав је Вељовић нападач кад не може дати гол ни Козари ни Жељезничару из Бањалуке? А са Медом треба причати и помоћи му да се опусти, он је добар момак али је упао у неку провалију и вјерујем да не може сам себе препознати, а креативац на средини нам је насушно поребан, немамо игре
Spoiler:
Препоручујем: Вечерње новости, има празнични поклон читаоцима, додатак Република Српска на 52 стране. Одлична ствар, "милион" најновијих података из свих области!

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Иначе раде синоћ у Мистику туче жесту :)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Veljovic ima losu karmu. :D

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 15:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Schlager je napisao:
Citiraj:

Као например Вељовић, Вукеља је Стево за њега. :lol:

Citiraj:
Жарић: Озбиљно против Будућности

- Наша обавеза против Будућности у суботу је побједа, а до ње можемо доћи озбиљним приступом и максималним ангажманом на терену. Ово је истакао капитен Борца Драшко Жарић пред меч против премијерлигаша из Бановића на на Градском стадиону од 19.30 часова. Будућност је већ отписана и играће, по свему судећи, у нижем рангу такмичења сљедеће сезоне.

- То нас не смије заварати. Најтеже је освојити бодове које сте раније уписали. Мораћемо да пружимо квалитетну игру и надам се, уз подршку са трибина, да ћемо стићи до циља у овом мечу. Сигурно је да ће гости хтјети да се докажу управо против нас и зато морамо да будемо јако опрезни – рекао је Жарић.

Осам кола прије краја Премијер лиге БиХ Борац и Жељезничар једини воде трку за шампионску титулу. Бањалучани имају седам бодова предности у односу на Сарајлије.

- То је лијепа предност коју не би требало да испустимо. У сјајној смо шанси да остваримо историјски успјех, први пут изборимо квалификације за Лигу шампиона. Није то мала ствар ући у клупску историју која траје 85 година. Прошле године смо послије 18 година паузе заиграли на међународној сцени, а сада можемо и корак напријед - рекао је Жарић.

Најважније је да Борац сам кроји своју судбину. Ипак, неће моћи а да не гледа и у ривалово двориште и ослушкује информације са "Грбавице".

- Гледамо само себе и други нас не интересују. Пратићемо ривала онолико колико нам буде требало, али нека се Жељезничар занима са нама. Знамо свој пут и како да корачамо ка титули – завршио је Жарић.

(Глас Српске)

Citiraj:
Крунић: Сигурним кораком ка титули

Бранислав Крунић је један од ријетких фудбалера на просторима БиХ који је близу циља да са двије различите премијерлигашке екипе освоји шампионски пехар. Године 2003. плавокоси везиста био је члан шампионске генерације Леотара који је освојио премијерно заједничко такмичење. Данас стасити и искусни градитељ игре са бањалучким Борцем хита ка истом циљу. Још осам кола остало је до краја првенствене трке, а Крунић је на Градски стадион стигао као велико појачање, не само за домаћу, већ и међународну сцену.

- Лијепо је бити у тој прилици и све ме некако подсјећа на ту 2003. годину. Када бих поредио ту и ову сезону, могу да кажем да су исте, само за разлику што ова још увијек није завршена, али вјерујем да ће бити окончана на најбољи могући начин и онако како прижељкујемо – истакао је Бранислав Крунић, везиста лидера Премијер лиге.

Крунић, који је каријеру градио и у иностранству, претежно у Русији, са много искуства важна је карика у данашњем тиму тренера Владе Јагодића, што ће сигурно бити од велике помоћи у суботу у мечу против бановићке Будућности.

- То је јако важна утакмица за нас и ништа друго нас не интересује осим три бода. Међутим, овакви мечеви знају и могу да буду јако опасни јер као што знате Будућност је већ отписана и једном ногом је у нижем рангу такмичења, али то не смије да нас завара. Морамо да будемо максимално опрезни и уз велику подршку са трибина пронађемо мотив и начин да забиљежимо нови тријумф – казао је Крунић.

Корпулентни Требињац вјерује да је предност од седам бодова у односу на најближег пратиоца, сарајевски Жељезничар, довољна да Борац може мирно да игра, од утакмице до утакмице.

- У фудбалу је све могуће. Жељезничар има лакши распоред од нас, али и ми лијепу предност која би требало да буде довољна да се на крају радујемо титули. Ипак, нема опуштања јер не дао Бог да направимо кикс или два и Жељезничар се врати у игру и приближи нам се на неколико корака, ситуација из темеља може да се обрне. Тада би и психолошки моменат био на страни Сарајлија. Надам се ипак да до тога неће доћи – јасан је Крунић.

Крунић врло добро зна формулу како Борац може да стигне до прве круне и историјског пласмана у квалификације за Лигу шампиона чиме би ова генерација бањалучких фудбалера ушла у клупску историју дугу 85 година.

- Сама чињеница да смо први у могућности да заиграмо у најквалитетнијем клупском такмичењу у Европи и свијету нам је довољан мотив. Стално се прича о Жељезничару како јури нашу предност, очекује се наш кикс, али идемо сигурним кораком шампионским путем. Прошло је већ седам кола прољећа, а ми смо предност и увећали за два бода. Мислим да ће за двије или три утакмице те приче престати јер ћемо ријешити ситуацију онако како прижељкујемо – јасан је везиста Бањалучана.

Борац је освојио бод у Мостару против Зрињског, први пут у Премијер лиги, али Бањалучани су одиграли 90 минута у бризи која не приличи лидеру.

- Можемо да будемо задовољни бодом. Нисмо играли лијепо за око, али смо остварили циљ, остали смо непоражени. Испунили смо план што је од нас тренер тражио, али морам да кажем да у нападу нисмо били опасни и конкретни. Да смо и тај сегмент испунили по договору, били бисмо у потпуности задовољни, али ни овако није лоше – казао је Крунић.

(Спортски журнал)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 16:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Inace u Naai shopu se napokon moze kupiti dres novi
cijena 39 km
kupio prijatelju ciganu on odusevljen dizajnom hehe

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Schlager je napisao:
Citiraj:

mogu ti reci da se moze lako primjetiti da je Stakic skroz normalan momak. bar meni djeluje kao jako skroman momak. ja se nadam da sam u pravu i da ce takav ostati. jednim malim dijelom me podsjeca na Čupu iz Vojvodine :D

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 17:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Brigate BL je napisao:
Inace u Naai shopu se napokon moze kupiti dres novi
cijena 39 km
kupio prijatelju ciganu on odusevljen dizajnom hehe

Да ли има плави у продаји?

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 17:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Imaju plavi i bijeli
mada sam ja kupio crveni :)
Inace pod hitno Veljovicu naci domacicu da sam ne sprema kucu :)
Stakic je mene odusevio svojom borbenoscu od prvog meca, on igra isto nije bitno Zvezda, Celik, Zeljeznicar BL on se bori i tuce kao da je u finalu Lige sampiona. Ja takve igrace poput njega i Boke jako cijenim jer se protiv Sarajeva vidjelo da nemamo fajtera igraca koji ce se bukvalno tuci sa rivalom

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ja sam o Stakicu rekao odmah nakon debija, protiv Zvezde. I u par navrata sam rekao da momku treba odmah sutra produziti ugovor na bar 3 godine, uzece ga neko za sitne pare za godinu dana.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
То ти је добра одлука ја те не осуђујем подржавам, дерби никад интересантнији. Брате без икакавих симбола евентуално нека мајица србија или РС и отиђи као господин на запад или исток. Ти си Борчевац као да ти је важно гдје су навијачи Звезде, још сад у овом бојкоту можеж и од "својих" најебати. Приклони се већини и уживај

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
J*bo te Grahovac vise, vodi ga kuci! :D

Elem, u subotu ocekujem izivljavanje nad onom lopovskom bagrom. Svima je jasno da igramo u grcu, ali imam osjecaj da ce procepiti. Nadam se da cemo vidjeti Vidakovica u prvoj, bolje prilike da se isproba i odigra 90 minuta nece biti do kraja sezone.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ako sad sad 3 gola, pa bilo to i Zeljeznicaru BL nije zasluzio da zaigra u prvoj, OD POCETKA, onda ga jebi.

........ Avdukic

...Stupar Stakic Petra Zara

.............Boka

Maletic ............ Mikic

...........Stajic

.. Nikolic ...... Vidakovic

I gurnuti ih sve u ofanzivu, mozda Boku na Zarino mjesto, a tu Krunica, a Stajica jos naprijed, mozda i 3 napadaca staviti, pa ih sasuti sa zemljom jedno 3-4 komada.

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 21:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2010, 08:23
Tommy Vercetti je napisao:
Ako sad sad 3 gola, pa bilo to i Zeljeznicaru BL nije zasluzio da zaigra u prvoj, OD POCETKA, onda ga jebi.

........ Avdukic

...Stupar Stakic Petra Zara

.............Boka

Maletic ............ Mikic

...........Stajic

.. Nikolic ...... Vidakovic

I gurnuti ih sve u ofanzivu, mozda Boku na Zarino mjesto, a tu Krunica, a Stajica jos naprijed, mozda i 3 napadaca staviti, pa ih sasuti sa zemljom jedno 3-4 komada.

Moram te razočarati :-? Petra i Stupar neće igrati :(

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2011, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Sta je sa Petricem?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 782, 783, 784, 785, 786, 787, 788 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]