RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
borcev_navijac je napisao:
Nemam namjeru da ovdje budem niciji advokat, ali plasirati informaciju koja ukazuje na neko rasulo , da neko radi protiv trenera sportskog direktora i igraca, pri tiom ne navesti sta je u pitanju nego samo pausalno to takoostaviti na mastu ljudima koji to citaju ( a ovaj forum citaju svi pocev od uprave , strucnog staba i igraca ) znaci unositi nemir i losu atmosferu pred vazne prevazne utakmice.
Da se jednu stvar razumjemo, vlado i kad je postavljen neki clanovi uprave nisu bili za to i pokusali su to da opstruisu iz njima znanih razloga , ali je ipak postavljen zato sto su opet neki drugi clanovi uprave to htjeli i za to imali svoje argumente.
To znaci da nije dovoljno da je jedan ili dva clana uprave protiv jednog covjeka da bi se moglo reci da se nekome radi o glavi.
Dok god budu postojali argumenti za one koji podrzavaju vladu , bez obzira na one koji su od samog pocetka protiv njega, vlado ce biti trenerer fk borac.
A argumenti su toliko jaki da vlado sasvim sigurno moze da bude bezbrizan.
Prema tome da vlado nije imao jaku podrsku , on ne bi ni bio imenovan za trenera, a sad kad je vec trener sa rezultatima koje borac ima , sumnjam da mu bilo ko moze pera otkinuti, jer oni koji su ga podrzavali i dalje ga podrzavaju samo sad imaju jos jace argumente nego onda kad je vladu trebalo imenovati za sefa strucnog staba.
Nije dovoljno da neki clan uprave napravi facu negodovanja ili kaze jebo ovu igru da bi trener bio ugrozen.
Oko toga sta sve u klubu ne stima, pa jos mnogo toga ne stima, ali zar je bilo ocekivati da sve stima ? koliko ja znam borac je dobio licencu za igranje u evropi i finansiijsku i infrastrkturnu, a to nije bas tako lako dobiti.
Sad istina je da igraci mozda ne dobiju plate redovno, ali kad imas u vidu da igraci nisu dobili redovne plate u trenutku kad se rjesava jedan ogromni dug na koji ode dosta novca iz klupske kase u tom trenutku, treba imati i za to razumjevanja, jer je to trenutna stvar , a niko nema carobni stapic.
Moraću da se složim sa većim dijelom tvoga posta, ali jednog dijela ću posebno da se dotaknem... Dakle igrače koji sada nastpupaju i brane boje moga kluba ne interesuje ko je kako i na koji način zadužio klub, oni samo hoće da im se kaže kada je plata i ako će da kasni mjesec dana ima da im se to kaže i saopšta, ali ne da im to kaže ekonom, nego da im to kaže neki član uprave, dakle dugovanje nije veliko i ja ga ne smatram nekim ozbiljnim problemom...
Dalje postoji jedna jasna konsatatcija, da je novac iz KLUPSKE KASE otišao na rješavanje duga prema Džaji, jeste tačno ej da je novac otišao u tom smijeru, u pitanju je oko 200 000 KM, ali otišao je novac koji je UPLATILA ADMINISTARTIVNA SLUŽBA GRADA.... Nakon ovog ponovo dolazimo u situaciju da pitamo a šta to rade ostali... Gdje su sponzori itd itd itd, ali to je priča koju smo do sada sto puta pisali, pa da ovo čitaju oni koji bi trebali, morali bi bar jednom da se oglase po tom pitanju, da progovore i kažu, pa eto nema para ili nedamo pare, ili nećemo da nađemo sponzora... Eto sada čujem da je opljačkana Komercijalna Banka, izgleda da od plate nema ništa ni danas

... Dalje zašto niko ne spominje dokle se došlo u tužbi protiv Vojvodine... Ili jedan od svježijih primjera, kako je moguće da premije za utakmicu protiv Sarajeva obezbjeđuje samo jedan čovjek koji je član U.O. Gdje su ostali, znam bili su na slikanju, ali kako nisu zavukli ruku u džep, pa se isprsili ispred momaka koji ove godine ruše sve rekorde...
mogu ja s tobom da se slozim oko toga sto si napisao , s tim da samo razjasnimo jednu stvar. Tih 200.000 koje su otisle iz klupske kase sam napisao ne bzv nego zato sto je stvarno tako iako je takodje istina da je novac isplatio grad Banjaluka. Medjutim, ono sto povezuje te dvije stvari je to sto se radi o avansiranju sredstava iz budzeta kluba koje dolaze iz grad, odnosno
[b]borac je unaprijed povukao 200.000 od onih 600.000 koje bi u toku godine dobio od grada [/b]banjaluka na ime budzeta kluba.
sponzori, mislim da tu treba biti strpljiv i da bi se u skorijoj buducnosti moglo desiti nesto jako znacajno sto bi nadraslo sponzorstvo , ali sasvim sigruno znam da se na tom ozibljno radi i da su dobre sanse da se tako nesto i desi. Jedino sto jos tako nesto koci je osiguranje onog ko bi investirao da njegova investicija bude zasticena.
malo je samoodrzivih klubova na balkanu, ali borac bi uskoro mogao uci u to elitno drustvo, s tim da se tako ozbiljni zahvati i nemogu desavati tako brzo kako bi svi mi zeljeli, najbitnije je zadrzati vjeru i strpljenje, jer da nije bilo namjere da se nesto napravi od borca, ne bi borac danas bio ono sta jeste, a jako je puno u odnosu na ono sto je bio