banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 18:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Apr 2011, 01:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
WinstonWolfe je napisao:
Citiraj:
Pazljivo sa tim, prijatelj je otvorio kafanu na malti i ubrzo nakon toga zatvorio, kafane uspijevaju u centru, tacnije gospodskoj i okolo, malo dalje vec ide teze osim ako nemas neke stalne goste ili imas da ponudis nesto sto drugi kafici ne nude.

to sam i ja mislio, medjutim u ulici stepe stepanovica, nekadasnja danka mitrova, od semafora kod rebrovacke crkve pa do semafora kod fakulteta ima jedno 8-9 kafana i sve dobro rade, manje vise. ne idu ljudi sa stacevice vise u centar na kafu. moze se poceti sa kafanom, samo se mora ubosti lokacija, kao sto je ovde slucaj, a ako promasis sa tim, onda moras da ponudis nesto originalno da ti ljudi dolaze.

Bude li reketa?

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
tanka nit je napisao:
Svaka vam čast, sretno!

+1
dobra ideja nadam se da ce vam uspjeti,i da vam seksualno frustrirani vandali nece upropastiti planove...
mislim da kafanu i teretanu ne treba otvarati ako nemas ekipu koja ce biti redovna i ako nemas da ponudis nesto novo.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Kafanu sam i ja sa kolegom kontao da uzmem pod zakup ali su gazde bezobrazne što se tiče kirija, a lokali su im zabačeni i zapušteni traže po 2000-2500 KM što je previše. A i zlatno pravilo kafane: gdje ti raja dolazi zaključaj kafanu ideš na glavu 100% pola pazara tvoj ceh!

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
@Frenki
Možda ne bi bilo loše da pokušate svoju ideju oglašavanja realizovati i sa javnim gradskim prevozom, u autobuse JGS-a možete u svaki staviti bar desetak manjih okvira, to je vani već dugo uobičajen način oglašavanja.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
vidio sam prije par dana u liftu ram za oglas, hm, djeluje cvrsto, mislim da se nece moci otkinuti, samo mi aluminijumski okvir djeluje malo "klimavo", njih ce bagra vjerovatno moci otkinuti.
sve u svemu, izgleda dobro. dobra ideja.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
WinstonWolfe je napisao:
vidio sam prije par dana u liftu ram za oglas, hm, djeluje cvrsto, mislim da se nece moci otkinuti, samo mi aluminijumski okvir djeluje malo "klimavo", njih ce bagra vjerovatno moci otkinuti.

Borik ili centaR ? Pre par dana postavili smo 10 komada da testiramo koliko ce izdrzati. Za sada samo u jednoj zgradi koja se ne zakljucava su ga isarali i necim uspjeli rasjeci ali dok se normalno vidi reklama nema problema. Sledece sedmice postavljamo ostale zajedno sa reklamama pa cemo vidjeti kako ide, ali za sada se cini ok. Jedino sto smo imali juce prolbem sa par visih zgrada na koje smo cekali upravni odbor pa je odbijeno.....mada tu gdje su nas odbili su bili mnogo stariji ljudi kojima nismo uspjeli objasniti ni kako to izgleda, malo je teze pregovarati sa njima ali dobro, imamo 46 zgrada sto je dovoljno velika ponuda.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
@Frenki
Možda ne bi bilo loše da pokušate svoju ideju oglašavanja realizovati i sa javnim gradskim prevozom, u autobuse JGS-a možete u svaki staviti bar desetak manjih okvira, to je vani već dugo uobičajen način oglašavanja.

mislim da jedna firma koja je iz BG radi doticne reklame u BL.

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2011, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Frenki je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

Borik ili centaR ? Pre par dana postavili smo 10 komada da testiramo koliko ce izdrzati. Za sada samo u jednoj zgradi koja se ne zakljucava su ga isarali i necim uspjeli rasjeci ali dok se normalno vidi reklama nema problema. Sledece sedmice postavljamo ostale zajedno sa reklamama pa cemo vidjeti kako ide, ali za sada se cini ok. Jedino sto smo imali juce prolbem sa par visih zgrada na koje smo cekali upravni odbor pa je odbijeno.....mada tu gdje su nas odbili su bili mnogo stariji ljudi kojima nismo uspjeli objasniti ni kako to izgleda, malo je teze pregovarati sa njima ali dobro, imamo 46 zgrada sto je dovoljno velika ponuda.

Borik, mislim da ta zgrada ima 8 spratova.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izašli smo u današnjim nezavisnim novinama a prenio je i portal ekapija

http://www.nezavisne.com/posao/privreda ... 91432.html

http://www.ekapija.ba/website/bih/page/435142

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2011, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Svaka cast ljudi.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 110 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]