Elvis Presley je napisao:
Covjece ti vise postova imas na temi Partizan nego na temi o CZ.
De lijeci te komplekse...
A i ostali bi mogli.
Kad su musavci u pitanju,to nemoj ocekivati.Cak bi bilo normalnije ocekivati cunami na Manjaci,jer ko zna,to bi se nekad(ne daj Boze)moglo i desiti.A to u vezi musavaca,nikad.Urodjeno,pa to ti je.
Nego,nova 3 boda,ha

na teskom gostovanju.Partizan vise nego zasluzeno pobjedio.Rezultat realan a trebalo je biti i vise golova u mrezi Spartaka,da Partizan nema problem sa realizacijom o cemu sam ovde pisao i to je tako,vidi se.Kao sto je sumnjiv penal za Partizan,a sumnjivog penala za Partizan zadnji put kada je bio ni ne sjecam se,kao sto ima sepet sumnjivih penala za musavce,tako isto je sumnjiv gol Spartaka.Dakle o sudjenju se nema
sta puno bulazniti,jer je mozda napravljena kompenzacija.Da,gol Spartaka je jako sumnjiv,ali naravno ne spominje a i zasvrbi me,bitno je da su stvari na kraju dosle na svoje mjesto.
Sto se tice produzetka o d 5 min.,sasvim logicno jer od kako su dali gol igraci Spartaka se valjaju pa na kraju i njihov golman i kada nema to veze sa zivotom,kao da su dosli na izlet na Palic a jos i nedelja,ko zna sta su utripovali.Trebao je sudija produziti 10 min.,zbog njihovog preseravanja.Naravno,nemam nista protiv zadrzavanja vremen jer to rade svi i na to se ima potpuno pravo,ali zato ima i ta nadoknada vremena,Bogu hvala.Dakle,sve jasno kao dan.
Partizan naravno mora bolje igrati,uspjesnije realizovati sanse ako misli sacuvati titulu.O tome sam pisao i od toga ja kao navijac ne bjezim.I danas nije bilo na nivou,ali je Partizan bio neuporedivo bolji i zasluzeno dobio
Ciganima hvala za cestitke,iznenadili su me.U nekom su cudnom raspolozenju
Ako,tako i treba uvijek cestitati sampionu,ne samo danas,nego i za pobjede nad vecitim rivalom,kao i npr. za izbacivanje iz kupa.Ali dobro,necemo cjepidlaciti,nikad nije kasno za cestitke koje su uvijek dobro dosle,kad god to bilo
A jeste se ponadali

Bice,bice svega, samo strpljenja fali