banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 14:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Apr 2011, 09:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
To mi je promaklo,sta je bilo?

Jeste vidjeli Baju Malog Knindzu u dresu Borca? :D Ja ga mislio malo zajebavati,ali kad sam vidio da je u nasem dresu nisam htio,samo sam rekao "To majstoreeee" :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Dobro bi ono Stakicevo rasciscavanje opasnosti glavom. Jako i unazad! :lol:

Inace, ovaj put sam bio na Istoku i ne znam kakva je koreografija bila, pa ako neko moze da opise sta je bilo? :D

Poslednji put menjao Simpatizer dana 10 Apr 2011, 09:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 09:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
To mi je promaklo,sta je bilo?

Jeste vidjeli Baju Malog Knindzu u dresu Borca? :D Ja ga mislio malo zajebavati,ali kad sam vidio da je u nasem dresu nisam htio,samo sam rekao "To majstoreeee" :D

Hahahaha, novi napadač, trebao bi se Stevo zabrinuti... :lol: Nakon toga neki od igrača otišli na svirku :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 09:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Od neugodnih tradicija i rekorda ostala je ova u Mostaru, ali obzirom kako kaznena ekspedicija ruši sve pred sobom ne treba ni najmanje sumnjati da će i ova tradicija da padne u vodu, dakle iz Mostara tri boda...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 09:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Како је Жељезничар прошао? Јесмо ли идаље на +6?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ljudi, sinoc je bilo fenomenalno. Ovako se osvaja titula, kad sa jednom od najlosijih igara ove sezone ti pobjedis jednog od konkurenata sa 2-0.

Na stadionu je bila ludnica, od Lozane nije bila ovakva atmosfera i posjeta. Nadam se da ce se nastaviti u ovom pravcu. Valjda je i uprava skapirala da malo drekavac malo plakati i rezultat je tu.

Lesinarima svaka cast. Sinoc sam poslije ko zna koliko bio na istoku i moram reci da su bili ajd zdravo. jalije nisam cuo ni u jednom trenutku.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@menek

Igra veceras u 19.30, prenos na BHT-u.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 09:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Јел било преко 8000 синоћ?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 09:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Simpatizer je napisao:
@menek

Igra veceras u 19.30, prenos na BHT-u.

Са ким?

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
ljudi, sinoc je bilo fenomenalno. Ovako se osvaja titula, kad sa jednom od najlosijih igara ove sezone ti pobjedis jednog od konkurenata sa 2-0.

Na stadionu je bila ludnica, od Lozane nije bila ovakva atmosfera i posjeta. Nadam se da ce se nastaviti u ovom pravcu. Valjda je i uprava skapirala da malo drekavac malo plakati i rezultat je tu.

Lesinarima svaka cast. Sinoc sam poslije ko zna koliko bio na istoku i moram reci da su bili ajd zdravo. jalije nisam cuo ni u jednom trenutku.

A uvijek se Lesinari slabije cuju na Istoku nego na Zapadu,tako da mozes misliti kako se ovamo culo.

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Siroki

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Schlager je napisao:
subzero81 je napisao:

A uvijek se Lesinari slabije cuju na Istoku nego na Zapadu,tako da mozes misliti kako se ovamo culo.

касније кад се мало смире страсти и одраде анализе утакмице, написаћу нешто у вези акустике, да сад не улећем са том причом :)

а за сад само да кажем да утакмица је стварно била лоша, да ли због тога што је био велики притисак на играчима или нешто друго то већ не знам. главно је да смо побједили. јест да је и голман сарајева мало киксао, али опет се показало да Борац има играче који и кад је лоша игра једним потезом могу ријешити утакмицу

атмосфера је била супер, једино сам очекивао да запад буде гласнији кад је ишла психијатрија

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 10:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 14:37
nasborik je napisao:
Znači večeras ima da bude luuudnica, tačnije prava PSIHIJATRIJA!
Što se tiče prognoze, tipujem na 2:0 za nas, ali drugi gol dajemo u posljednjim minutama utakmice kada oni krenu na sve ili ništa. Jbt, nikad mi dan nije bio duži, ima da posjedim do tekme. Takođe apel svima a posebno ko kartu neće obezbjediti u tko dana, da se ranije krene na stadion da bi se ušlo na vrijeme i da se izbjegnu gužve. VEČERAS 19:30h GRADSKI STADION BANJALUKA - MJESTO SPEKTAKLA!
NAPRIJED BORČE BORI SE...

Šta reći, ne da sam samo pogodio rezultat već i tačno odvijanje tekme i tajming drugog gola. 8)

Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 10:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

=D> =D> =D> =D>

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 10:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ајој луднице, што неко рече ово ће се памтити читав живот. Онај набој након Стевиног гола, оно је неописиво, онакву ерупцију одушевљења још нисам доживио. Што се тиче игре, веома лоше, у том сивилу истакао бих Ступара и Микића који су синоћ били најбољи. Крунић је био катастрофа, како у одбрамбеним тако и у нападачким задацима. Стакић се мало погубио, изгледа да је имао трему. Леониду стандардно нико пера не може одбити. Криво ми је због Беновића, али зато морам Боку похвалити, људи моји па он може све играти, кад Авдука оде, Бока иде на гол. :D
Такође похвалићу и Граховца(нема на чему Шлагеру), унио је дозу безобразлука на терен и успио је повезати везни ред. Стево феноменалан! Стајића су добро затворили, тако да није имао шанси.

Све у свему спектакл, видјели сте све сами. Мени је грло у распаду... Лешинари како се данас осјећате??? :lol:

И још нешто, УПРАВО ПРАВИ ТАЈ СЈЕВЕР И ЈУГ, да се не гурамо више. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

За дефанзивне задатке ту је Бока који може играти десног бека, лијевог бека, штопера и задњег везног.
За офанзиву ту је Стаја који може играти, лијево крило, десно крило, нападача....Једино не знам да ли је играо икако у Борцу офанзивног везног :)
универзалци :D

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 10:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2010, 11:03
Jedino sto je ovu utakmicu ucinilo derbijem je atmfosera. Igra losa, sudija katastrofa..
Iskreno kad je pun stadion, kad je kop na istoku nikad veci, traziti negativnosti je stvarno bezveze, bar jedno dva, tri dana...
Grahovac zasluzuje sve pohvale!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Има ли неко можда слике истока?

ја ћу добити касније слике запада па ћу поставити, игла није могла пасти

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 10:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ајмо ви са запада, дајте слике да видимо на шта је личило оно. Коп је био до петог улаза на истоку, лудница жива...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2011, 10:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Svi kritikuju igru,kao da mi inace vezemo terenom i igramo leprsavo,pa sinoc zatajili. Meni ovako laicki djeluje to sve isto kao dosad,jer to je u zadnje vrijeme nasa igra,tvrdo i na rezultat. Zasad daje odlicne rezultate,a da bismo igrali ljepse,trebali bi imati jos kojeg kreativca u srednjem redu koji zna stati na loptu,zadrzati je,predriblati,napraviti visak....
Sad kad pomenuh dribling,jebote,pa je li taj element uopste vise postoji u modernom fudbalu? Ja na nasem stadionu nisam vidio dobar dribling od vremena Boze Matejica,Zvonimra Bobana i Dejana Savicevica!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]