Prikačeni fajl:
1.jpg [ 57.57 KiB | Pogledano 707 puta ]
Prikačeni fajl:
2.jpg [ 76.26 KiB | Pogledano 707 puta ]
nisam pravio nista detaljnije fotografije jer stvarno nema puno detalja, kao sto rekoh "reljef" je negativan, paneli su ispupceni tako da nikakav pre/postshading ili "prljanje" nije moglo biti uradjeno da valja! objektiv na aparatu je 18/125 tako da neke detaljniji fotosi i nisu nesto! sad radim Su-35/37 1:48, tu ce biti dosta detaljisanja! ali ova maketa izgleda lijepo iz "malo dalje" pa neka tako i ostane!

a evo i fotka odozdo! proizvodjac je Hasegawa. Nikako zadovoljan!!! napatio me prvo pogresan bezbojni lak koji kupih i zajebah se! onda mi je airbrush ispao i sjebem iglu.. pa sam nesto peglao.. i jos jedan detalj me je ispizdio, canopy je jako mrljav sam od sebe, cockpit je ocajan! sjediste i instrument tabla su porazavajuce nedetaljisani! svidjeo mi se jedino pilot kojeg su ubacili i njega sam lijepo odradio! onu sajlu za katapultiranje iznad glave sam dodao sam... kao sto rekoh, maketa... nista narocito, da je drugi proizvodjac, bilo bi to skroz drugacije ali ovako... jebaji ga..
p.s.
hvala vam mnogo na pohvalama i kritikama, znaci to covjeku poslije presjedenih sati i pojedenih zivaca praveci ovo!
tenkovi koje sam vidjeo u proslim postovima su aj zdra'o!!! znaci farbanje, detaljisanje ogrebotina, prljavstina.. perverzija... za svaku mogucu pohvalu!
na zalost, nisam konstantno prisutan forumu, jerbo radim vani i tokom tih 7 mjeseci odsustva nema nikakvih radova, samo kupovina! i onda u 2 mjeseca ovde, pokusavam napraviti sto vise moguce i sve to uklopiti u pijancenja, druzenja, mamurluke... kako to vec ide kad dodjes kuci poslije 7 mjeseci!