Citiraj:
Hajd sad ljudino pogledaj sta si napisao.Jesi li ti ovde ozbiljan zaista?Evo ja cu iopet nesto napisati pa te pozdraviti jer mi se ne da jer vidim stvarno da te uzdrmalo izbacivanje iz kupa,a i mislio sam da si ozbiljniji.
Dakle pljacku vaseg kluba u losa vremena su izvrsili sudije i Tole.Ajd dobro.
Kad si takav navijac de pronadji koliku je platu uzimao Ilija Ivic u vrijeme kad kod vas nije bilo para ali on je uzimao platu,odakle nemam pojma i ne interesuje me.
Jesi ti pročitao šta sam ja napisao uopšte? Izvrćeš, samo ne znam da li svjesno ili ne.
Citiraj:
Sto se tice manjih klubova,pa jbg jel to svaki klub koji je realno najkvalitetniji u svojoj ligi mora sve pobjedjivati.Sramota je to sto pises.Normalno je da neki jaci klub kiksa bodove pa cak i izghubi od slabijeg kao npr. Real od Sportinga skoro a ima jos milion slucajeva.Po kojem to pravilu se mora pobjedjivati sve.Ako je iko pusio od lsabijih klubova onda ste to vi(sto u prvenstvu sto u kupu,sjeti se) i svi vam krivi.
Da, jer protiv nas uglavnom idu u kost. Opet ti kažm, da ste toliko bolji, ne biste bili smiješni svih ovih godina u Evropi, bez obzira što mi nismo bili ni smiješni već tragični.
Citiraj:
O.K to si i ti napomenuo da ste bili i gori ali to nema veze sa gasenjem covjece,kakvo gasenje nego naisao strasnji sud kao i kod nas sto je bilo i prodje.I Partizan je mnogo gore stvari od vas prezivljavao i opstao.
Kad ste imali 27 miliona duga za vratom?
Citiraj:
Ako je ista Tole kriv vama a nije,onda cu opet ja napisati da je u ex yu za mnoge stvari kriv tandem Miljanic-Dzajic je li tako.
Zvezda je, igrajući u periodu ex-yu, i bez Barija u Evropi prešla druge ex-yu klubove za dva koplja, tako da ne bih potezao taj argument. Uostalom, zato i jeste bila velika, u rangu najvećih, gdje bi i danas bila da ne bi rata.
Citiraj:
I da se osvrnem jos na ovo.Ako ti smatras da je ovo nas period rekorda i procvata,cuj procvata smijesno mi majke mi

onda stvarno ne znam sta ti znas.
Koliko znam, prvi put u istoriji ste odbranili duplu krunu, hvalite se što nas bijete tri godine, kao nikad prije, golman vam postavio rekord nesavladivosti, malo li je?
Citiraj:
Nase vrijeme je bilo dalekih 60-ih momak,kada postadosmo vice prvaci Evrope sto je ogroman uspjeh ali mi se time ne hvalimo sto je opet razlika izmedju vas i nas,niti se hvalimo na sav glas ostalim uspjesima u ostalim sportovima.
A ja na komentarima po netu neprestano viđam osporavanje Zvezdinog Barija trofejima u košarci, vaterpolu itd. Jebiga, fuca je fuca
Citiraj:
Partizan je igrao sa pola snage covjece u prvoj utkmici i dao 2 gola a vi ste sve dali od sebe i u prvoj i u drugoj i niste u stanju dati ta 2 gola i kad vam mi dopustimo svojom nenormalnom taktikom da to ucinite.
Dali ste oba gola kiksevima klinca koji nema ni kila ni profesionalno iskustvo i koga je doveo jedan debil. Zvezda stvorila mnogo više 100% šansi u obe utakmice, što se nije desilo godinama. Zar smo toliko slabiji?
Meni je drago da je taj derbi ponovo derbi, a ne jedna od najglupljih utakmica prvenstvu, gdje se izmjenjuju jalovi napadi i padaju glupi golovi. Od toga i Zvezda i Partizan mogu imati samo koristi.
I ne znam što potenciraš da smo mi toliko nezadovoljni ispadanjem iz kupa, pročitaj ovo
http://www.mojacrvenazvezda.net/2011/04/06/totalno-drugacije-od-drugih/ Garantujem da se ovako osjeća većina Zvezdaša.