banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2011, 18:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Nije moguce toliko ne znati.Zali boze para koje primaju.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 20:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
U čemu je problem ????
Jel sramota izgubiti od nekadašnjeg prvaka Evrope ? Kakva god bila Bosna je Bosna i imaju solidnu ekipu , imaju najboljeg igrača onog prvog dijela ne po statistici već po kvalitetu , Rahimić ih je ubio svojom snagom i iskustvom , gdje niko nije mogao da mu parira , danas vanjski igrači Borca isto tako ništa nisu mogli pogoditi , jer jednostavno nije bio njihov dan , dok je u utakmici protiv Bosne u Boriku u prvom poluvremenu i više nego bio njihov dan gdje su sve pogodili imali +21 na kraju poluvremena , ali ne može se svaki dan pogađati tako...
A ovi igrači su plaćeni onoliko koliki im je kvalitet i da ti možeš igrati kao što oni igraju bio bi tako plaćen ....

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Slazem se !

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 22:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Problem je u tom sto valjas gluposti.Nekadasnji prvak evrope koga siluju Capjina,Mladost po 20 ,Igokea sa 60 razlike.Ekipa koju je Borac u prvom djelu razbio 20 razlike sa pola snage.Taj veliki tim koji je danas gledalo 60 ljudi u gradu sa 450 hiljada stanovnika.Jos treba da budemo zadovoljni.Oni momci sto su danas nosili crveno-plave dresove ne mogu sa sigurnoscu za sebe da kazu da su kosarkasi.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 22:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A šta su igrači Bosne ?? Jel oni nisu košarkaši ??
Pa i oni igraju košarku imaju i oni kvalitet , na kraju krajeva su bili prvi u ligi 13 , dakle bili su bolji od Borca i logično je da pobijede jer su bolji , jer su bili ispred Borca na tabeli.
I to sa pola snage je čista glupost , Borac ih je prvo poluvrijeme razbio jer je sve pogodio , danas nisu ništa pogodili i izgubili su , a i u toj utakmici je drugo poluvrijeme stao šut Borca i ovi su smanjili i izgubili pristono 10-11 razlike ...
Lako je gledati ovako , vidjeti 20 razlike , pogađa se i odma su ovi loši a ovi odlični , a ne vidi se nikakva suština igre i sve što se dešava na terenu.

Činjenica je da je Rahimić razbio centre Borca isključivo fizičkom snagom , činjenica je da je Simonović odličan igrač na lopti , prodoran , ali je isto tako činjenica da su ga igrači Bosne čuvali 2 metra udaljeni od njega puštajući mu šut kojeg nije mogao pogoditi i ne može jer je loš šuter , da može pogoditi šut igrao bi daleko od Bih , isto tako je činjenica da danas ni Vranješ nije mogao ništa pogoditi , a isto tako je činjenica da isti previše divlja i igra nerezonski.

A što se tiče posjete prvo se pitaj koliko ljudi gleda Borac pa onda ostalo , a Igokea je njih isilovala 37 i ne vjerujem da će Borac išta bolje proći i bilo ko u Laktašima

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 22:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Дајте људи добро је 2 гостовања 1 побједа,сад тући Чапљину и Широки кући и сасвим солидно од додиковце убити 15-20 разлике 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 22:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Prvo,Bosna je u najvecoj krizi u poslednjih 10 godina.Drugo tim im se sastoji od juniora i damjanovica i rahimica kao iskusnijih.Trener im je pocetnik koji iza sebe ima tanku kosarkasku karijeru.Da imaju kvalitet imaju al za vardu,siricjum i rookie,uostalom njihov kvalitet se oslikava u posjeti od 60 ljudi....Sto se tice nasih igraca...razumem ja ne ide sut,al da ne znas dvokorak,da sa slobodnog ne mozes table pogodit,da svaku loptu poklonis protivniku u ruke..da ti je lopta strano telo a toliko se bavis sa njom...to ne mogu razumeti...Kod nas je poseta od 500do 1000 ,protiv igokeje 3000 ljudii ali ti to sigurno ne znas jer si zaokupiran Liverpulom prijatelju...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 23:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Očigledno da si u Boriku nikad a možda ni tad.
Da budeš na utakmicama znao bi da je protiv Hercegovca bilo 200 ljudi od čega 100 studenata iz Bileće koji su napravili bolju atmosfericu nego domaća publika , i da na ostalim utakmicama posjeta nije bila veća od 300 , a protiv Igokee je bilo 1500 ljudi max
NJihov trener jeste početnik , ali neko ko iza sebe ima kvalitetnu igračku karijeru i sigurno nije lošiji od trenera koji sjedi na klupi Borca.
A dobro ta Bosna nema kvlaitet a bili su prvi na tabeli ispred Borca ???? Ajd ti meni reci kako to i kojim čudom ?
I gdje si ti vidio da danas neko na utakmici nije table pogodio sa slobodnog i da ne zna dvokoraka uraditi ??
Lupaš gluposti a očigledno se ne razumiješ u košarku , bolje ti je gledaj korumpirani fudbal

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 08:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jajaja je napisao:
Da budeš na utakmicama znao bi da je protiv Hercegovca bilo 200 ljudi od čega 100 studenata iz Bileće koji su napravili bolju atmosfericu nego domaća publika , i da na ostalim utakmicama posjeta nije bila veća od 300 , a protiv Igokee je bilo 1500 ljudi max
NJihov trener jeste početnik , ali neko ko iza sebe ima kvalitetnu igračku karijeru i sigurno nije lošiji od trenera koji sjedi na klupi Borca.
A dobro ta Bosna nema kvlaitet a bili su prvi na tabeli ispred Borca ???? Ajd ti meni reci kako to i kojim čudom ?
I gdje si ti vidio da danas neko na utakmici nije table pogodio sa slobodnog i da ne zna dvokoraka uraditi ??
Lupaš gluposti a očigledno se ne razumiješ u košarku , bolje ti je gledaj korumpirani fudbal

1. Немојте се свађати без разлога...
2. Можда они јесу направили бољу атмосферу,али и нас 70-80 је загрмило кад је требало и некако смо успјели добити ту утакмицу....
3. Ако Драго Каралић није бољи тренер од Парежанина онда стварно не пратиш овде кошарку !!!

Кад је утакмица против Чапљине ?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ravnogorac je napisao:
Prvo,Bosna je u najvecoj krizi u poslednjih 10 godina.Drugo tim im se sastoji od juniora i damjanovica i rahimica kao iskusnijih.Trener im je pocetnik koji iza sebe ima tanku kosarkasku karijeru.Da imaju kvalitet imaju al za vardu,siricjum i rookie,uostalom njihov kvalitet se oslikava u posjeti od 60 ljudi....Sto se tice nasih igraca...razumem ja ne ide sut,al da ne znas dvokorak,da sa slobodnog ne mozes table pogodit,da svaku loptu poklonis protivniku u ruke..da ti je lopta strano telo a toliko se bavis sa njom...to ne mogu razumeti...Kod nas je poseta od 500do 1000 ,protiv igokeje 3000 ljudii ali ti to sigurno ne znas jer si zaokupiran Liverpulom prijatelju...

Jesi normalan jebote gdje ces mu Liverpul dirati? :o :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 09:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
jajaja je napisao:

a gdje je to igrao parezanin kad je imao tako kvalitetnu igracku karijeru?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 11:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Protiv mladosti je bilo 1500 ljudi a protiv igokeje je dvorana dupke bila puna...Stoji i to da je atmosfera pozorisna i da je Mladost imala bolju podrsku...Jucerasnju utakmicu vidim nisi gledao jer je po tebi zakazao samo sut... Kad kazes da je Parezanin imao kvalitetnu karijeru onda vidim i s kim imam posla...Plafon karijere mu je igranje u aleksandrovcu i sarajevu nije presao granice banana republike ...kvalitetna igracka karijera?Jedino ako ti je rod onda razumem ovu budalestinu...Necu se vise raspravljati ,moje je da volim i navijam za Borac ...a sto mi on ne vraca ni pola na terenu, ja moram izraziti makar kroz kritiku na forumu...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 12:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Borac je odigrao mec lose, bili su katastrofalni i toga su svjesni.
ako zele u polufinale onda ne smiju da kiksnu na domacem parketu, jer ako u nedelju dobiju Capljinu definitivno ce otvroiti vrata polufinala
vidi se da su neuigrani sa Lazarom, dok se Albijanic pogubio. Mogu njih dvojica kao i ekipa puno vise i vjerujem da ce to pokazati

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Да ли у недјељу играмо у 18 или 19 ч?

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
Да ли у недјељу играмо у 18 или 19 ч?

пише у 18 и плаћа се улаз 2 км :Д

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2011, 10:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

јесте у недјељу у 18 ч. и 2КМ је улаз...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 20:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dobili smo Capljinu 90-85
odigrali katastrofalno prvo poluvrijeme primili 55 poena :(
nakon toga zaigrali kako znaju posebno Vranjes i sa trojkama slomio otpor gostiju
sljedece kolo Laktasi protiv Igokee u subotu

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Dobili smo Capljinu 90-85
odigrali katastrofalno prvo poluvrijeme primili 55 poena :(
nakon toga zaigrali kako znaju posebno Vranjes i sa trojkama slomio otpor gostiju
sljedece kolo Laktasi protiv Igokee u subotu

Jest al treba reci da ih je trica nenormalno isla u prvom poluvremenu,kad ih je stao sut tad smo i preuzeli kontrolu utakmice...
500/600 ljudi u dvorani

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2011, 23:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Bio sam blizu nekog pametnjakovića koji je cijelo vrijeme galamio na Simonovića govorio mu kako je loš , kako je ovo kako je ono , i na kraju poslije utakmice došao Simonović njemu da ga pita šta je bilo , ovaj ušutio ni riječ nije rekao ...

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 19:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pa jest njih prosralo u prvom osam trojki, u drugom smo stisnuli rimca dao samo tri poena
kod nas proradili toske i Vranjes pogodili pet trojki a zatim Vranjes u finisu jos dvije. Jos su u nekom grcu, ja simoovica pratim jos od Hercegovca i stvarno je ok ali ocito da se jos nisu uklopili, mada sam bijesan zbog prvi 20 minuta igre zbog zalaganja

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]