banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Mar 2011, 22:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
A iduće utakmice tek u septembru. :D Cijenim da će do tad Pižon selektovati barem dvojicu iz Čukaričkog, jednog iz Stare Pazove. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Archangel je napisao:
Bojann je napisao:
Utakmica izgubljena u 60 i 78 min , mjesto da povedemo sa 2:0 mi se dovodimo u situaciju i da bod branimo . Nije mi nikako jasno zasto je ponisten go Pantelica a faula Bisevca kod gola nije bilo ...

Ma koji faul... Ofsajd je sviran... Procitaj par zadnjih komentara :)

Mislio je na faul kod gola za Estoniju.
I u pravu je.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nama će presudna biti utakmica sa Slovenijom tamo pobjedimo li uzimamo 3 boda i bolji smo u međusobnom a ako bi slučajno remizirali onda trebamo pobjediti Italijane i mislim da bi opet bilo dovoljno.

Naravno ovo sve govorim pod pretpostavkom da ćemo pobjediti Irce tamo, ne možemo uzeti Estonce ako ne mognemo ni Irce onda kud ćemo brate na EP da se opet blamiramo.

I još ako bi ikako mogli do sljedeće utakmice smijeniti ovog Pižona, kao da bi se preporodio

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Borac u srcu je napisao:
Naravno ovo sve govorim pod pretpostavkom da ćemo pobjediti Irce tamo, ne možemo uzeti Estonce ako ne mognemo ni Irce onda kud ćemo brate na EP da se opet blamiramo.

Upravo tako..

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 22:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Жабаре у БГ-у деремо 100%.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 22:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nisam ja bas toliko siguran u to,vjerovatno iz respekta prema cinjenici da se radi o cetverostrukom prvaku svijeta,trostrukom finalisti,a ja uvijek imam postovanje prema ekipama koje imaju takva muda za razliku od nas i naseg "joj,pobjedicu u pizdu materinu!".

Uglavnom...sad sam se bacio u analizu i nas put do baraza je sledeci. Pobjediti Sj Irsku i Farska Ostrva,a u susretu sa Italijom u Beogradu,osvojiti vise bodova nego sto ce Slovenija osvojiti u Italiji(npr,Slovenija izgubi u Italiji a mi uzmemo bod na Marakani). U tom slucaju sa bodom u Sloveniji baraz nam je osiguran,dobro sam izracunao.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ja mislim kad bi ovakav teren bio u Srbiji da bi nas kaznili službenim rezultatom 3:0 za protivnika. Ljudi u prvom poluvremenu nisu imali drugu narandžastu loptu kad je ovo neku šutnuo u publiku.
A što se tiče nas, sredine nemamo, Kolarov i Ivanović ko pjani, Brkić kikso jednom ali dovoljno, Pantelić najbolji ubjedljivo. Bambiju i Lanetu po plehana pući. Pižon je dorat pravi, Mirić na klupi (ko je čovjek?), vezni red pao totalno, on ne mijenja ništa, Sulejmani na tribinama, a je mogao ući napraviti im problema ko što je to Tošić radio. On gurne u vatru Veseljka. Taj čovijek 31 godinu se vuče po našoj ligi, toliko o njegovim kvalitetima, ali ja se ne ljutim na čovjeka, on i nije mogao ponuditi nešto. I ja bih se realno odazvao pozivu selektora da me zvao.

nisam znao da je sulejmani bio na tribinama,to mi jos vise govori koliki je panj pizon jer sulejmani bas dobro igra u zadnje vrijeme u ajax-u.
ne moramo se kvalifikovati ali koji ce nam kujac u reprezentaciji debitanti sa 31 godinom,to mi ne ide u glavu nikako ,pa daj zovni nekog od one djece sto sam danas gledao protiv ukrajine.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kad nesto razmislim jedino vece zlo sto nas je moglo zadesiti od ovog zonpija je onaj majmun djoric,gore nismo mogli dobiti nikako.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2010, 23:04
Вјероватно ће задња утакмица са Словенијом све одлучивати, овај кикс против Естонаца значи да морамо побиједити Ирску или је прича завршена. Треба вјеровати у момке, вечерас нисмо имали никако среће, игра је била много боља него против Ирске, штета само што се против Италије нећемо играти пред публиком.

А сад један цитат:
Citiraj:
Nakon što je danas voljom delegata iz RS-a (podržanih pulenima Josipa Bevande iz Širokog Brijega) Skupština N/FS BiH svojom odlukom da ne prihvati novi Statut koji je pred nju stavila FIFA i UEFA automatski suspendovala reprezentaciju BiH iz Kvalifikacija za Euro 2012, večeras je reprezentacija za koju Rodoljub Petković („poglavica“ delegata iz FS RS) navija skoro suspendovala sama sebe iz utrke za Euro 2012.

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovala je kod Estonije, ekipe zbog koje je svojevremeno Ćiro Blažević, tadašnji selektor BiH, prijetio kaznama našim reprezentativcima jer su im utrpali više golova nego je dogovreno prije utakmice.

Upravo protiv amatera iz Estonije Srbija se večeras i definitivno odrekla utrke za prvo mjesto u grupi C. Naime, Srbija je odigrala 1:1 i tako pokvarila slavlje Petkoviću i kompaniji, koji su danas Sarajevo napustili zadovoljno trljajući ruke nakon, za njih, dobro obavljenog posla. Lider grupe C Italija sada ima pet bodova više i utakmicu manje od drugoplasirane Srbije.

Даће Бог да се сретнемо у баражу.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Ma PIzon i njegov Trivunovic,Petrovic,Milijas,ti ljudi nisi sposobni za fudbal.
Steta sto nije Estonije pobedila,da tjeraju Pizona.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja bih volio da docekam jednom da Predsjenik Saveza bude Predsjednik,selektor selektor,igrac igrac,a navijac navijac.Ne mozemo svi biti selektori,daj da podrzavamo reprezentaciju a ne da se nadamo nekim porazima zbog nekih smjena.
Ekipa nam je bila desetkovana povredama i kartonima (da su tu Krasic,Stankovic,Ninkovic ne bi sigurno igrao Veseljko,niti bi branio Brkic da je tu Jorgacevic),teren je bio nemoguc za igru,a i pored toga smo imali super sansi ali,yebiga,nije htjela u gol.Slazem se da smo imali taj pad od 60-80 minuta,ali ipak nam je danas sportska sreca potpuno okrenula ledja.
Jos uvijek drzimo sve u svojim rukama i navijacemo u septembru pa sta bude-bude!

Ovo mi je bila jedna od najtezih utakmica za gledanje.Ne vidi se nista,a kad god je lopta blizu naseg gola samo drhtim i osluskujem da nece komentator reci da je gol! Pa jos ono na kraju,po onoj kletvi dabogda imao pa ne imao.Bilo,ne ponovilo se!

Edit Ko kaze da se protiv Italije igra bez publike?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
ljudi nikako da razume da je srbija prosjecna ekipa...uvijek se uzdizu bez potrebe..

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ovosok je napisao:
ljudi nikako da razume da je srbija prosjecna ekipa...uvijek se uzdizu bez potrebe..

nek si se ti registrovao da nam to kazes,ajmo sad tutanj oppp oppppp

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
ovosok je napisao:

Pogledaj tim,pa reci da je prosjecna,oni ne ginu za dres,kao za svoj klub.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:26 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bravo Mandrak, ahhahahaha :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ma Petrović nije standardan ni u Partizanu, odličnih par prodora ali prije toga jako blijed sa mnogo grešaka. Tošić je dobar igrač ali mnogo sebičan i često ima viška poteza, Lane nije u takmičarskoj formi, pa ni sa Pantelićem nisam najsrećniji ali večaras je nakon mnogo vremena odigrao solidno.

Ivanovića nema nigdje, Milijaš nema snage griješi u predaji, generalno sredina nam je anemična desetkovana povredama i još Ninković izađe jbg., Trivunuvoć par puta početnički pogriješi da je bio prekoputa neki jači tim sve bi to bili ziceri.

Odbrana se poigrava na onakom terenu, vraćaju onom klocu Brkiću a samo gledam kad će nas ukopati, Biševac jooj, a Kolarov tek posebna priča 0 bambija večeras.

Istina je da ima dosta povreda i otkaza ali mnogo je i Pižon kumovao, em nestručan em seljačina em nema autoritet.

Al kad čujem Pižona: biće to veoma teška utakmica, imaju pun stadion iza sebi, navijači će im biti 12. igrač igraju mnogo dobro pred domaćom publikom, kvalitetni su ... OD KOGA ĆE NAM PRIJETTI NAJVEĆA OPASNOST?
Pa imaju par vrsnih igrača, onaj kako se ono zove...

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 29 Mar 2011, 23:37, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
Vuk Mandusic je napisao:
ovosok je napisao:

Pogledaj tim,pa reci da je prosjecna,oni ne ginu za dres,kao za svoj klub.

pa jeste prosjecna, jedino su odbrana i malo krasic evropska klasa ostatak ekipe je prosjecan..jedino ako mislis da su pantelic i zigic ozbiljni napadaci..ajde moze se desiti jedan kiks ali evo blamiraju se vec drugi put protiv estonije..

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 23:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
http://www.zurnal.rs/2011/03/29/srbi-i- ... index.html

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
јеботе.. зашто? због крпе са натписом?
па хрвати направе слово У за господина Мишела па ником ништа!

а драго ми је због Руса.. њих у Естонији има око 30 %.. баш сам скоро гледао неку емисију и говоре како су много очекивали од уласка у ЕУ но међутим сад је траженији пасош Русије иако је Естонија чланица ЕУ.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Ma sve je ovo goli kurton. Nismo mi Srbi za fudbala.........

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]