banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2011, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Povredio se Subotic i nece igrati, ali bi se trebali vratiti Vidic i Zigic

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... enom-ranom

Sjajni defanzivac Borusije iz Dortmunda i reprezentativac Srbije posle utakmice sa Severnom Irskom morao je na ušivanje, a iz preventive je primio i tetanus

OTVORENA rana, bol i strah, ali ne za sebe, već za Srbiju. I Neven Subotić. Momak koji je u reprezentaciji sve osvojio svojom mirnom prirodom, šokirao je stručni štab i saigrače priznanjem da je povreda zbog koje su svi zabrinuti, zapravo povreda sa kojom je i došao na pripreme u Beograd, a zatim odigrao svih 90 minuta utakmice sa Severnom Irskom.

- Kada smo videli njegovo stopalo posle utakmice i ranu koja se otvorila, mislili smo da je dobio jak udarac kramponom, usled čega je „nastala rupa“, ali Neven nam je tek kasnije priznao da je povreda samo obnovljena, jer je zarađena u dresu Borusije - iznenađeni su u stručnom štabu činjenicom da je Subotić toliko rizikovao svoje zdravlje, istovremeno izražavajući čuđenje kako je sjajni defanzivac uopšte mogao da trpi jake bolove tokom same utakmice.

бањалучко срце. :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 21:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sutra igra uopste nije vazna,nek pobjedimo 1-0 u 90.minutu,samo da pobjedimo,kako znamo i umijemo. Poklopise nam se neki rezultati (Farska Ostrva-Sj Irska 1-1,Slovenija-Italija 0-1),i sa tom pobjedom,ne da se vracamo u borbu za baraz,nego smo u daleko najboljoj poziciji! A ko bi to rekao nakon poraza u Beogradu od Estonije i nakon Djenove,ja sam se vec bio skoro predao!
Rezultat Sj Irska-Slovenija,uopste nije vazan,samo je vazno pobjediti sutra pa makar i na silu!

Aj Srbija!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 21:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
-

ESTONIJA-SRBIJA
Utorak 29.mart 20:30
Stadion:Le Coq Arena(Tallin)
Prenos:RTS,RTRS

Veoma bitna utakmica,biti ili ne biti za nase momke.U veoma hladnom Talinu ceka nas veliki duznik,repka koja nas je ponizila u sred Beograda i pobedila sa 3:1.Dosao je red da to naplatimo,a pobeda od 0:1 ce sve da nas zadovolji.Sa Estoncima smo igrali samo jedanput i to na Marakani i porazeni sa 1:3 tako da medjusobni susret je na strani Estonije.Za ovaj mec nema odavno odsutnih,te povredjenog Subotica,Stankovic je dobio ponovo zuti karton kada trebamo ici u "hladne zemlje",a isto i Krasic.U tim se vraca Vidic,a vrlo verovanto i Zigic koji ce da krene sa klupe,a veoma dobro ce nam doci po ovakvom vremenu.
Kako citam poslednje informacije nama najavljuju ekipu Brkic,Tomovic,Vidic,Ivanovic,Kolarov,Milijas,Ninkovic,Tosic,??,Ljajic,Pantelic..
Na papiru ova formacija veoma lepo deluje,jer od pocetka bi trebali da imamo neku kreaciju na sredini,a Milijas ce biti zaduzen za krljatorske poslove.Svidja mi se da Tomovic igra od prve,u dobroj je formi,a dobijamo cvrstinu na stoperu sa Vidicem i Ivanovicem.Kao sto vidimo ostaje jedan veliki ?? koga kao 11.igraca,verovatno Jovanovic.
Sada tek vidimo koliko je Pizon bio upravu kada je pozvao 27 igraca,jer posle ovoliko otkaza taman imamo zamene,i to je jedan od retkih odlicnih poteza.

Sa druge strane imamo Estoniju,cvrstu i nadasve iskusnu ekipu,koja zna biti opasna itekako.U petak su pobedili Uruguay sa 2:0 koji je igrao bez Cavania i Suareza,ali opet bili su tu Scotti,Caceres,Eguren,Pererirra,Arevalo,Perez...dakle pokazatelj koliko su opasni.Nema nekih velikih izmena u odnosu na mec u Beogradu,i dalje su tu Oper,Vassiljev,Klavan,Kink... i nece nam biti nimalo laka.
Kao sto sam rekao ocekuje se oko 0C u to vreme.Utakmicu sudi Bas Nijhuis,najmladji HOlandski sudija,svega 34 godine.Nama svirao jedne godine U19 kada smo pobedili tursku sa 1:0,a od ostalih utakmica secam se i Sporting-Lille ove godine,AEK-Hajduk,pa onda Hajduk-Zilina(0:1 ako se ne varam).

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 21:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Еееее некад смо тој боранији трпали пет-шест комада, а види гдје смо сад.

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Упркос свему, очекујем рутинских 2-3:0.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2011, 22:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
АЛЕКСАНДАР je napisao:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:324537-Subotic-ceo-mec-sa-otvorenom-ranom

Sjajni defanzivac Borusije iz Dortmunda i reprezentativac Srbije posle utakmice sa Severnom Irskom morao je na ušivanje, a iz preventive je primio i tetanus

OTVORENA rana, bol i strah, ali ne za sebe, već za Srbiju. I Neven Subotić. Momak koji je u reprezentaciji sve osvojio svojom mirnom prirodom, šokirao je stručni štab i saigrače priznanjem da je povreda zbog koje su svi zabrinuti, zapravo povreda sa kojom je i došao na pripreme u Beograd, a zatim odigrao svih 90 minuta utakmice sa Severnom Irskom.

- Kada smo videli njegovo stopalo posle utakmice i ranu koja se otvorila, mislili smo da je dobio jak udarac kramponom, usled čega je „nastala rupa“, ali Neven nam je tek kasnije priznao da je povreda samo obnovljena, jer je zarađena u dresu Borusije - iznenađeni su u stručnom štabu činjenicom da je Subotić toliko rizikovao svoje zdravlje, istovremeno izražavajući čuđenje kako je sjajni defanzivac uopšte mogao da trpi jake bolove tokom same utakmice.

бањалучко срце. :)

moram priznati da me ovim kupio za sva vremena,a ne ko neki manekeni sto su igrali i dan danas igraju

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Uvijek sam Subotica gotivio,ne samo zbog ovoga,vec i zbog njegovih kvaliteta koji su vise nego ocigledni.Samo "uvazeni" gospodin Antic to izgleda nije uvidio na Svjetskom prvenstvu,pa je gurao onog degenerika Lukovica,da bi sad taj isti Lukovic ladno odbio poziv "povlaci se na neko vrijeme". :-? Subotic je prava igracina,i prava ljudina.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ташко je napisao:
Harvester, je l' uzimamo ovu smijuriju od evropskog prvenstva?
Sto se mene tice, sve sem finala je neuspijeh.

Naravno! Ne treba nametati preveliki pritisak zahtjevom da se baš ODMAH osvoji prvenstvo. Za početak treba biti skroman i zadovoljiti se ulaskom u finale, a tu je sve moguće.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Teren je ocajan, tamo stvarno nece biti igre.. Samo da nam je pobjediti kao sto neko rece u 90-toj ako treba sa 1:0 :D Srbija!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ja sam 2 odigrao i vjerujem da ce tako i biti. Toske iz kornera, a Vidara glavom da pocjepa mrezu... 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
E pa ako nas Estonci dobiju oba puta u kvalifikacijama onda mi nema šta da tražimo na EP. Ja mislim da moramo da dobijemo danas i to ćemo uraditi.
Stanković i Krasić ne igraju, a Vidić se vraća od početka meča dok Žigić možda kasnije udje u igru a možda i bude starter. Ma moramo da im uvalimo gol...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja bih gurnuo brata Miralema :D u prvu postavu gore sa Pantelićem. On je sigurno jedno dva puta brži od Estonaca, pa bi im mogao pobijeći nekoliko puta, a i dobar je tehničar. Ako se ne bude odvijala situacija kako treba, onda uvesti Žigu u drugom poluvremenu, jer svakako nije spreman za 90. min.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Pizon ce to da sklopi ;D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Erazmo Roterdamski je napisao:
Ja bih gurnuo brata Miralema :D u prvu postavu gore sa Pantelićem. On je sigurno jedno dva puta brži od Estonaca, pa bi im mogao pobijeći nekoliko puta, a i dobar je tehničar. Ako se ne bude odvijala situacija kako treba, onda uvesti Žigu u drugom poluvremenu, jer svakako nije spreman za 90. min.

Da, to ne bi bilo lose.
Ici stalno na te zunze, Tosica i Sulejmanija neka probijaju po stranama i onda neka bude neki niski centarsut, valjda cemo neku loptu ugurati u gol.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 13:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pa da, ti mali, brzi igrači koji su dobri tehničari sigurno ne odgovaraju strvinama iz Estonije. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
bod na krompiristu ko kuca bi bio. ali valjda se nece obrukati, pa ce ga uzeti.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Napadaci ce opet zakazati,al ce Vidic dati gol. :D 1:0.

Aj Srbija!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Startnih 11 -zvanicno :

Brkic
Ivanovic
Kolarov
Bisevac
Vidic
Petrovic
Milijas
Ninkovic
Tosic
Jovanovic
Pantelic

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2011, 19:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Predlozio bih reprezentativcima i selektoru Srbije da pogledaju snimak utakmice BiH-Estonija 7:0. Mozda izvuku neke pouke.
Igraju li oni isti levati od prosle godine za Estoniju?
Igrao sam na pobjedu Srbije sa jednim golom razlike. Lijepa kvota. Da se, ako bog da sretnemo na EP, a ne u barazu. :)
Srecno!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]