оно што сам хтио рећи је да вјежбач који има такву исхрану како си ти описао, дакле несређену неће видјети "праве" резултате веја.
пази, у праву си ти за све што си написао за веј. али ја и даље сматрам да је бацање пара узимати веј а овамо јести смеће од хране..
говорим чисто из економских разлога.
значи, нарашће он и то али сво вријеме ће бити заливен и неће имати неки велики помак у изгледу у односу на оно и да је тренирао без веја.
ако си већ дао 100-120 км за протеин онда бар среди и исхрану да то личи на нешто да би самим тим и ти личио на нешто.
у супротном, постаће само још један дебели и заливени рмпалија из теретане.

Dodat ishrani i jeste dodatak sredjenoj ishrani, ako nije klopa dobra whey je bezveze uzimati, mnogo vaznije je imati 5-6 cvrstih obroka nego par obroka whey-a.
Ja whey konzumiram samo poslije treninga sa dekstrozom, a nekada (vrlo rijetko) ujutru sa ovsenima.
Edit, malo provala iz teretana sa nasih prostora.
¤ ``Kreatin je vrsta praska.....upotrebom kreatina moze da se dobije 2kg cistih misica na mesecnom nivou...`
¤ On je koristio aminokiseline od toga rastu mišići a istopi se jetra od te kiseline"
¤ Cuo sam da ako stalno budem na planini kao na visinskim pripremama nece mi trebati steroidi a bicu premocan
¤ Zasto ne treba koristi kreatin i protein(misljenje jednog mog drugara):``Zato sto kreatini i proteini samo sire creva da bi mogao vise da jedes,i zato sto posle tvoj pr*** mnogo vise smrdi....``
¤ Ja sam čuo da se kreatin i proteini prave od rogova, papaka i repova ludih krava...
¤ kreatin sadrzi 25% anabolika
¤ "Cucanj se radi bez savijanja kolena!"
¤ Ortak pre nekih 6 godina - brate, gde ima da se kupi kreatin, da nabacim misicnu masu, posto masti vec imam dovoljno! tiha jeza blagi uzas...
¤ bilo je tu i priče da jedu ljuske od jajeta, mirišu aceton pre treninga, meso od goluba...
¤ Najnovija provala danas....LAJT MASINA.... Inace,cela prica ide ovako... Radim ti ja grudi i zavrsim kosi,kad upada taj strucnjak,inace covek ima 50 godina i svima deli savete i posle svakog treninga sedne za sank i naruci bezalkoholno pivo,i pita me:,,Zasto ne radis grudi na LAJT masini,ta vezba mnogo bolje pogadja grudi od kosog benca?``
¤ Pre mozda pola godine,bio jednom jedan lik u mojoj teretani,isto tako kurcio se...Radio sa velikim tezinama... Trebao da radi kosi,bilo je tu nekih 100-tinak kila...sav zapenio...podigao teg sa drzaca...krenuo prvi pokret,spustio do grudi...i poceo da vice DIZI,DIZI...pritrcao jedan lik,podigao teg na drzac i pitao ovog,sto je radio,sta se desilo...A on usro sam se
¤ U mojoj staroj teretani neki ciga pojeo POLA KILE!!! kreatina pred trening - vodili ga na ispiranje, siroma'.
-ha- -ha- -ha- , baš siroma.... Mora de je imao proliv kao vodopad...
¤ sreo ja jednog poznanika na nekom rodjusu, vidim malo se raskrupnio, pa ga pitam shta uzima - misleci na suplemente. Kad ce ti on: Deku, Sustanon, Vinstrol, Metan, Propionat, Boldenon,...i Klenbuterol, znash...za definiciju. Dechku je faca izgledala kao povrshina meseca od akni.
¤ Dolazi momak na trening krece sa treningom i na pola treninga vadi kesicu meda(onakve kave dobijemo uz caj u kaficima) otvara usta iscedi med i zalije vodom...Kaze da digne pritisak jer nije raspolozen za trening
¤ e bio je i pre kod mene u teretani jedan lik što je jeo džem na treningu, onako u pauzi između 2 serije uzme i liže džem u onoj maloj plastičnoj čašici
¤ bio je jedan u teretani pre sto je doneo litru mleka, moja kravica sa ne znam koliko % mlecne masti i to je cirkao za vreme treninga.
¤ prvi lik: "brate, mene bolje pogadja propadanja nego bench"
lik dva: "pa brate zavisi sta hoces, ako hoces masu moras da radis bench, a propadanju su ti da ti se ocrtavaju grudi (sta god to znacilo)"
¤ drugi lik: "jel pijes nesto?"
prvi lik: "pijem gejner i amino"
drugi lik: "brate, ne treba ti i jedno i drugo, tebi treba masa znaci gejner samo, a amino ti sluze ako hoces da se iseces (ali pazi izraz, cuo sam do sad da su amino da se izdefinises ali ISECES)"
¤ Prodajem HORSE POWER, to je protein za misicnu masu.
¤ Ja na kafi kod gazdarice, dolazi i komsinica. Vidi traku za trcanje i zaurla: "Jesi ti normalna, ima od toga da ti se naprave misici preko sala, pa ces biti jos 3x tolika" (gazdarica ima oko 65kg, komsinica oko 120)
¤ Sad sam se setio i one fore za benc, ako je sipka izmedju palca i kaziprsta onda za definiciju a ako sipku drzite samo na dlanu (palac uz kaziprst) onda je za masu....
¤ PRE DVA dana ja bio kod prijatelja on prodaje ass dodje neki lik i kaze : DAJ MI BRATE NEKE TABLETE HOCU DA ZA NOVU GODINU BUDEM OGROMAN DA BUDEM NAJVECI!!! NE PITAM ZA CIJENU!!!
¤ komentar bivseg prvaka drzave u jednom borilackom sportu na kreatin: to ti je sranje. popijes kreatin i imas eksplozivnu snagu minut-dva i to je to od njegovog dejstva.
¤ "Sad cu da se napucam uzeo sam,Protein MONOHIDRAT."
"Kazein je otpadna materija industrije mleka, i koristi se u drvnoj industriji kao lepak."
¤ IJU SINE KAKAV SI KO REPTIL!!! HOCES LI I TI NA ONU IZLOZBU (mislila na takmicenje)?
¤ Kad dodjes do mrtve tacke,momentalno umres!!"
Od bicikla se uopste ne mrsavi u nogama, vec u gornjem delu - ja se gore sva preznojim, a noge mi budu suve!
¤ Pa i u hamburgeru ima dosta proteina, sto da ga ne jedem posle treninga umesto tog praska?!
¤ "ako hoces da se napucas,da se rasiris,MORAS prvo da se ugojis,da budes debeo! treba neko vreme da jedes svaki dan malo kokosijeg mesa,i 2-3 kg kikirikija,tako ces malo imati sala,al sve ostalo ide u misice! i onda krenes u teretanu i ono salo ti se pretvori u misice...tako ti je najbolje i najbrze! tako je i onaj crnac sto je prvak sveta u dizanju tegova. "
¤ bez steroida nema sanse da neko gura 200kg na leg pressu, rece jedan decko u teretani!
¤ metalobizam ahahahaha
¤ amino kiseline pretvaraju vodu u misic...moguce moguce.
¤ "Winstrol svako mišićno vlakno cepa na 6 manjih pa je zato prava stvar za definiciju !"