Popokatepetl je napisao:
Мислим да је више до тога, колико је некоме музика уопште важна у животу, а не колико је неко интелигентан или образован. Неким људима је то једноставно вентил, не воле да се удубљују. Са друге стране, неки иду у дубину, обраћају пажњу на детаље, нису ограничени жанровима.
Дакле, не мислим да се на основу избора музике може судити о личности, као уосталом ни по одабиру других остварења поп културе, попут филмова или белетристике. Не треба то бркати са чињеницом, да нећемо очекивати да глупа особа слуша Tool или воли филмове Ларса фон Трира.
Slažem se sa navedenim, ali ima tu još jedna stvar. Ok je ako ti slušaš svakakve gluposti zato što te zabavljaju ili predstavljaju kako Popo kaže ''izduvni ventil'' (na kraju krajeva, i ja volim npr. Laku

), ali sve dok cijeniš one stvari koje su kvalitetne. Ja ne volim rap, ali nikada ne bih rekla da ne postoji kvalitetan rap, samo da nije po mom ukusu! Dok recimo većina turbofolkaša će za nešto što zdrav razum procjenjuje kvalitetno reći: ajooooooj, šta to slušaš, gasi ta sranja!

Na takve dobijam osip!
Citiraj:
Čudi me i to što su po krkanskim mjestima bolje trebe???
Nisu bolje nego ih je samo više.
Warrior of the Light je napisao:
Halpert je napisao:
bez obzira koliko govorili da mrzimo turbo folk, znamo sve i jedne klasične i nove pjesme napamet.
Mene je uvijek čudilo to kako ljudi pričaju da mrze narodnjake, a čim malo popiju ispostavi se da znaju sve tekstove

Pa gdje ih samo nauče, ako ne slušaju to??? Eto, ja uopšte nisam takav... uopšte ne znam narodnjačke tekstove, a takvu muziku čujem jedino na svadbama (i naravno, ne zapamtim tekstove, s tim da se desi od svadbe do svadbe da prepoznam istu pjesmu koju sam čuo na nekoj od prethodnih svadbi

)
Kako neće znati kad bombaduju s turbo folkom sa svih strana. A i tekst je toliko složen i dubokouman, vještina je to zapamtiti...