banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 20:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Mar 2011, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Vader je napisao:
Na warezu postoji vrlo interesatna rasprava o ovom filmu, na temi sa fajlovima za njegovo skidanje se javila osoba sa komentarom:

Citiraj:
Ja sam Nikola, scenarista i reditelj Tilve Roš. Zamolio bih sve ljude da ne skidaju ovu verziju TR, ali ne zbog očiglednih razloga poput piraterije, i sam gledam piratizovane filmove i svestan sam da to ne može da se spreči, nego zato što prosto ovo nije dobra verzija filma. Ovo je prva verzija koja je sastavljena kao preview - odonda je film toliko promenjen da više ni približno ne liči na ovo. Praktično su svi kadrovi skraćeni, neke scene su izbačene, neke ispretumbane u redosledu, a što je najvažnije, nakon ove verzije film je sniman još nedelju dana, tako da na kraju kad se oduzme i sabere, ovoj verziji fali 30 MINUTA materijala a ima 15 minuta koji su sa razlogom izbačeni iz završenog filma (razlog je to što su dosadni). Od ove muzike ostala je jedna pesma, fale specijalni efekti... O mixu zvuka i kolor korekciji da i ne pričam. Tako da je na kraju ovo jedno 70-80% drugačija i lošija od završene. Molim vas strpite se da procuri gotov film i nemojte da širite ovu budalaštinu. Molim vas da ovaj moj komentar postujete i na drugim forumima gde ste članovi a znate da je postavljen link za Tilvu. Još jednom, nemam ništa protiv file sharinga, to čak može da pomogne u promociji ovakvih filmova koji inače ne bi bili gledani, ali ovo je žvrljotina a ne gotov film i nikako ne može da pomogne bilo kome da stekne bilo kakav pozitivan stav o filmu.

Poz,

Nikola Ležaić

Sjajan tip. Svojevremeno se Uve Bol tako svadjao sa nekim likovima koji su ga pljuvali. Ne mogu da se sjetim foruma.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slika

Showgirls (1995.)
(1.5 / 10)

Ponovo pogledah nakon evo već 10-11 godina i opet isto mišljenje imam. Koji užas, sramota za Verhoevena i njegovu karijeru. Iako mi je jasno zašto film ima kultni status u određenim filmofilskim krugovima, ne mogu oprostiti besmislenu priču, gomilu scenarističkih nebuloza, likove glupe i retardirane do granice grotesknosti, nemoralno lošu glumu i ono najljigavije moguće šovinističko omalovažavanje žena! Ko da ga je radio neki pubertetlija prema svojim prljavim maštarijama negoli profinjeni evropski autor.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Halpert je napisao:
najljigavije moguće šovinističko omalovažavanje žena! Ko da ga je radio neki pubertetlija prema svojim prljavim maštarijama negoli profinjeni evropski autor.

gimme that shit :)

inace, mislim da je verhoven precjenjen.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Slika
'Нако. Гледљиво. Можда се свиди онима који воле оштру вожњу и америчке аутомобиле из шездесетих.

Нема развоја ликова. Прича је позната још из трејлера. Ни голе женске не остављају без даха. Али, није досадан, ни напоран за гледаање.

Оцјена: 7/10

Poslednji put menjao kiovva dana 21 Mar 2011, 00:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Frisky_Dingo je napisao:
Halpert je napisao:
najljigavije moguće šovinističko omalovažavanje žena! Ko da ga je radio neki pubertetlija prema svojim prljavim maštarijama negoli profinjeni evropski autor.

gimme that shit :)

inace, mislim da je verhoven precjenjen.

Mislim da bi vrijedilo vidjeti taj debilizam na djelu, ali zaista jedan je od 10 najgorih filmova koje sam gledao svih vremena pa ga ne preporučujem. Film pokušava biti provokativan ali, pored tolikog neukusa, teško da je tu išta provokativno, što je najokrutnija kritika koja se može uputiti.

Slažem se da je precijenjen. Umjetnik jeste, ali voli pretjerivati.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Le poil de la bête.... ne znam u koji žanr da ga svrstam,očekivala sam horor ali to definitivno nije..(jedini dio koji me istaumirao je zemljotres koji me prekinuo u pola filma :oops: )rječ je o kanadskom filmu, radnja se odvija u XVII vj. i vrti oko malog sela koje napadaju vukodlaci..sve mi je djelovalo previše naivno,predvidivo,sve u svemu mlako.ocjena 5
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

offtopic, питање за модераторе:
Зашто немам могућност едитовања сопственог поста?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
http://banjalukaforum.com/viewtopic.php?f=46&t=54846

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kiovva je napisao:
Slika
'Нако. Гледљиво. Можда се свиди онима који воле оштру вожњу и америчке аутомобиле из шездесетих.

Нема развоја ликова. Прича је позната још из трејлера. Ни голе женске не остављају без даха. Али, није досадан, ни напоран за гледаање.

Оцјена: 7/10

Иначе, како се постер не види, ради се о филму "Drive Angry 3D".

Да покушам поново:
Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Halpert je napisao:
Slika

Showgirls (1995.)
(1.5 / 10)

Ponovo pogledah nakon evo već 10-11 godina i opet isto mišljenje imam. Koji užas, sramota za Verhoevena i njegovu karijeru.

Izgleda da ga nisi gledao dovoljno rano u zivotu:)

"Lawrence of Arabia" (1962) U prve dvije trecine, film mi izgleda nekako rutinski, krut i neinspiritivan. Medjutim, s razvojem glavnoga lika, postaje mnogo dublji i zanimljiviji, te daje prostora za razmisljanje o slavi, gubljenju razuma usljed toga, gubljenju osjecaja za stvarnost, o tome kako se covjek vrlo jednostavno prilagodi na nesto sto mu je, ne tako davno, izgledalo nepojmljivo i mnogo cemu drugome. Ali, iako je ocigledno pokusano da se kroz par likova okarakterise raznolikost i problematika arapske (i islamske) kulture i tradicije toga vremena, ipak mi je vecina likova izgledala jednolicno i kockasto. Prikaz pustinje u cesto dugim kadrovima predstavlja osnovni motiv ovoga filma, gdje se ona oslikava kao ocaravajuca, a ujedno i smrtonosna, u neku ruku bas kao i glavni lik...Ocjena 7.5/10

Trois Couleurs: Rouge (1994)- mislim da bih trebao pogledati Plavo i Bijelo prvo, prije nego sto stvorim misljenje o ovome djelu...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2011, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:

хвала ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 13:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
sinoć pogledah dva jako dobra filma,oba su u žanru akcije.iako nisam ljubitelj tog žanra ni minutu se nisam smarala ili dosađivala,što mi se obično dešava kod takvog tipa filmova :D

Equilibrium..dobra sf akcija.zanimljiva priča vizuelno dobro uklopljena,odlične scene akcije, odličan Christian Bale..ocjena 8
Slika

The Man from Nowhere ..koreanski akcija-krimić.priča je donekle standardna ali to mu ne umanjuje ocjenu.malo je konfuzno s početka dok se ne pohvataju svi likovi koji se brzo uvode i smjenjuju u filmu,a kad sve legne na svoje mjesto akcija na sve strane :D ocjena 7,5
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
The War on Democracy

Slika

Ovo je jedan od najboljih dokumentaraca koje sam pogledao.
U filmu se opisuje kako to SAD izvoze "demokratiju" u zemlje latinske Amerike i na koji nacin.
Pregrst dokaza da je Amerika bila direktno zasluzna za skoro sve puceve i pobune protiv demokratski izabranih predsjednika u nekim zemljama latinske Amerike i uz to da su ljudi SAD-a odgovorni za mucenje i ubijanje desetine hiljada civila.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2011, 22:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Amores Perros - Niz dobrih filmova se nastavlja...
Svidio mi se, iako je malo podugacak. Druga prica od tri je malo iritantna i ubrzana, a pogotovo dio kad Valerija po 500 puta zove svog psa "Richiiiieeeee!"

Slika

7.5/10

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 00:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Secretariat (2010) - dosta dobar

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 12:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
razboliti se ponekad ima i svojih prednosti, tako da sam odgledao 3 filma
V for Vendetta - odusevio me, sad mi je jasno zasto je Vanja onako zaludjen filmom - 9.5/10
Spoiler:
Hugo pogiba na kraju i to mi nikako nije za cistu desetku :)

Watchmen - odlicna ekranizacija, super prica + nema mainstream glumaca sto cini ovaj film jos uspjesnijim - 9/10
Live free or Die Hard - Dzon Meklejn se vratio :lol: Sve u svemu moze da prodje, mada mi nedostaju njegovi monolozi tipa "zasto, o, zasto sam se opet uvalio u ovo" - 8/10

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Live free or die hard treba pogledati samo zbog Bruce Willis vs borbeni avion scene :lol:

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Naš film "Šišanje", popritežak film, priča o skinsima iz Bg i vajnoj policiji.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A6VSm3D0DJY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 13:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Džontra je napisao:
Live free or die hard treba pogledati samo zbog Bruce Willis vs borbeni avion scene :lol:

+ Bruce Willis vs helikopter :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2011, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
aj sto je vs helikopter....nego nakon sto prvo puca u helikopter isti skine hidrantom i izgovori recenicu "nestalo mi metaka"....znaci vrh....ko da je u skoli ucio kako skidat helikopter hidrantom....nesto kao tablica monozenja....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]