1. Jedini stranac u firmi od nekih 100 radnika
2. Smatram se autodidaktom, sve što odlično znam sam naučio sam, bez ičije pomoći.
4. Volim proučavati procese, razumijeti sve moguće
5. U 18. godini sam pročitao u jednom horoskopu da ću u 25. godini ostvariti svoj životni san, to se i desilo.
6. Za vrijeme vojnog roka pročitao najviše knjiga u istoriji bilećke kasarne, od toga samo jedan roman.
7. Domaći rock i main stream muziku ne mogu organski, volim sklad u muzici ili ritmu ili glasu, recimo kod Stones-a ili Čorbe mi "pjevanje" liči na budalesanje.
8. Volim zapjevati

9. Nepopravljivi vuk samotnjak, mada najljepše momente želim podijeliti sa voljenom osobom. Ali mogao bih bez problema živjeti na pustom ostrvu, smatram se duhovno ispunjenim.
10. Volim tišinu, ne volim priču radi priče, dosadi mi brzo, jedino kad sam sa voljenom osobom onda uživam u priči (što se podrazumijeva)
11. Zato sam krajnje neinteresantan kao sagovornik. Oni koji me znaju mogu potvrditi.
12. Smaraju me kafići, diskoteke i sl.
13. Od akcije sam, sportista, volim avanture, eksperimentisati sa svojim mentalnim i fizičkim mogućnostima, prihvatam sve vrste izazova
14. Tuširam se hladnom vodom 365/366 dana u godini
15. Uzor su mi yamabushiji
16. Nikad se nisam napio, ne pijem alkohol, kafu, nemam poroke.
17. Žao mi je što dvaput nisam bio uz voljenu osobu kad me je trebala. Onda kad sam bio (stao izmedju nje i pistoljske cijevi), zaboravila je vec iduci dan
18. Za mene je jedini važeći princip onaj Srednjeg puta, npr. iako ne pijem alkohol nemam problem da popijem jednom u godini čašicu na slavi. Neki ljudi nikad ne piju iz principa ali pojedu štap od ražnja zajedno sa mesom sa njega. Umjerenost u svemu na prvom mjestu, ne parcijalno.
19. Mislim da me niko do sada nije uspio skroz razumijeti, stalno su me trpali u neke kalupe i objašnjavali neki stereotipnim frazama kad su objašnjavali moje postupke, kobajagi glumili psihologe... Zato su me nekad voljeli nekad manje voljeli.
20. Imam puno ožiljaka, izmedju ostalog tri puta sam na tri različita mjesta probio taban na ekser.
21. Volim Hrista više nego bila šta na svijetu.
22. Želim naučiti sve psalme napamet, Pjesmu nad pjesmama želim naizust izrecitovati svojoj voljenoj
23. Brzo pričam pa se često zamucam i često sam nerazumljiv
24. Riječi imaju malog uticaja na mene, zavisno od toga ko ih izgovori. Obično realna iskustva utiču na mene
25. Želim naučiti svirati irsku frulu i jermenski duduk, zbavio sam ih.
Šifra: ako misliš da si prava, javi se