1.veliki lokalpatriota, ponosna na svoje porijeklo i prezime
2. kazu mi da izgledam mladje nego sto jesam
3. veeliki sam hipohondar
4. zadovoljna sam do sada postignutim u zivotu, ali uvijek zelim jos
5. dok me ne upoznaju kazu da sam uobrazena, kasnije kad vide da nije tako, priznaju mi sta su mislili
6. ne pokazujem emocije skoro nikada, zbog toga mnogi misle da volim samo sebe, a to nije istina
7. ne volim ljude koji se prenemazu, zene peke i njanjave ljude..
8. volim prijatelje koje imam, volim rostilanja i stalna druzenja koja organizujemo, mislim da sam dobar prijatelj
9. vodim se onom ako ti ne mogu pomoci, necu ti ni odmoci
10. od prvog osnovne sam neki blagajnik, higijenicar, organizator druzenja, proslave, zurke, prijemi, i sad na poslu i dalje sam u toj sluzbi organizacije svega i svacega.. moram priznati da volim to
11. volim miris benzina, i omeksivaca, cistog vesa i posteljine
12. obozavam ici zubaru
13. obozavam plavu i bijelu boju
14. upisala i zavrsila pravo samo zato sto sam imala traume od matematike i profesora iz srednje, a to bio jedini fax bez matematike
15. veeeliki sam radoholicar, mozda cak i prevelik
16. volim voce
17. veliki zavisnik o netu i mobitelu
18. volim more, ljeto i proljece.. mrzim zimu
19. obozavam setnje, najvise brzu setnju do sehova u 6 ujutro ljeti
20. obozavam sport, sve vrste, zvezdas sam bukvalno od rodjenja
21. pratim derbije od pete godine, volim ligu sampiona, volim formulu 1, rukomet, odboku, vaterpolo..
22. volim se kladiti, najvise hokej, i kad se svede racun u plusu sam sto je najbitnije.. dozivjela sam da muskarci u kladionici prepisuju parove od mene
23. na sebi ne bih nista mijenjala, osim da imam tamniji ten
24. volim trositi puno novaca na garderobu, i na sebe uopste.. ali i na uredjenje kuce, odnosno prostora u kome zivim
25. volim pomagati drugima i uciniti ih srecnim
26. u osnovnu me nisu htjeli primiti u prvi razred jer nisam imala dovoljno kila
27. uvijek sam se druzila sa djecacima, tukla se i makljala, nikad nisam voljela lutkice i igranja s djevojcicama
28. danas imam dosta drugarica ali i dosta drugara
29. ne volim kad me neko gusi u vezi, onda hocu da bjezim, volim neki normalan odnos bez smaranja, ljubomore i pretjerane patetike
30. obozavam gledati reklame na stranim kanalima
31. kod mene nema ispeci pa reci, imam ishitrene izjave, uvijek kazem sta mislim, i ne mogu da slazem, a nekad se kajem zbog toga, ne znam glumiti neke emocije ili osecanja ako tako ne mislim
32. planem za sekund, veliki sam zivac
33. volim uraditi sve sad i odmah, ne volim razvlacenja i razglabanja..