Na warezu postoji vrlo interesatna rasprava o ovom filmu, na temi sa fajlovima za njegovo skidanje se javila osoba sa komentarom:
Citiraj:
Ja sam Nikola, scenarista i reditelj Tilve Roš. Zamolio bih sve ljude da ne skidaju ovu verziju TR, ali ne zbog očiglednih razloga poput piraterije, i sam gledam piratizovane filmove i svestan sam da to ne može da se spreči, nego zato što prosto ovo nije dobra verzija filma. Ovo je prva verzija koja je sastavljena kao preview - odonda je film toliko promenjen da više ni približno ne liči na ovo. Praktično su svi kadrovi skraćeni, neke scene su izbačene, neke ispretumbane u redosledu, a što je najvažnije, nakon ove verzije film je sniman još nedelju dana, tako da na kraju kad se oduzme i sabere, ovoj verziji fali 30 MINUTA materijala a ima 15 minuta koji su sa razlogom izbačeni iz završenog filma (razlog je to što su dosadni). Od ove muzike ostala je jedna pesma, fale specijalni efekti... O mixu zvuka i kolor korekciji da i ne pričam. Tako da je na kraju ovo jedno 70-80% drugačija i lošija od završene. Molim vas strpite se da procuri gotov film i nemojte da širite ovu budalaštinu. Molim vas da ovaj moj komentar postujete i na drugim forumima gde ste članovi a znate da je postavljen link za Tilvu. Još jednom, nemam ništa protiv file sharinga, to čak može da pomogne u promociji ovakvih filmova koji inače ne bi bili gledani, ali ovo je žvrljotina a ne gotov film i nikako ne može da pomogne bilo kome da stekne bilo kakav pozitivan stav o filmu.
Poz,
Nikola Ležaić
Tražili su da to prevede na engleski jer mnogi ne mogu razumjeti pa je pisao o tome i na engleskom, evo samo dio
Citiraj:
I get that they like this version but please take it off, I'm not satisfied with it, and if you've seen the finished film you'd understand why. It's just plain better. Imagine if someone posted your unfinished work on the net for people to judge it.
Hvala Vlado.