banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 23:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 94  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Brigate BL je napisao:
Hertzog ne lupaj o navijanju kad nisi bio na utakmici
bili smo u drugom punooooo losiji i popizdio sam zbog toga vise nego zbog rezultata... Bilo je ovo jedno od losijih izdanja na JNA

Robi je srecom kulturno iskulirao provokacije a tribina - Stamenkovic je takav ali vjeruj mi da je tek Bajkovic teski linijas...

Pa sta sam ja napisao, za drugo poluvreme sam i rekao da smo bili losiji i da je to moje subjektivno misljenje jer nisam bio na utakmici pa ne znam kakvo je pravo stanje. Videcemo u aprilu kod nas pa cemo onda oceniti stanje

p.s. Ferdinand zeza od zavrsetka derbija, pa moram koju da odgovorim, jer nema japanske ruze koja je zaduzena za to.

p.p.s. Od svih komentara grobara, onaj od Silvia D. je najrealni, mada mislim da je ovo prvi put na forumu da je nakon utakmice normalno pisanje. Verovatno jer nema live-a i splendida iii jos par forumasa :)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Inace, jetru mi pojede ono nase izvodjenje kornera, kada odigraju kratki pas, ali to je sve posledica ovoga sto je Brigate napisao na prosloj strani... Kome da ubace loptu :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Navijanje je u drugom bilo ocajno ne znam za TV

neka zeza imaju zasto ali bitno je da zezanje ne prelazi granice normale ....Ja sam uvijek raspolozen , mada ih ni u vrijeme nase dominacije nisam pretjerano gnjavio osam par pojedinaca

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Partizan - CRVENA ZVEZDA 2-0
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wriozfV4uEw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Brigate skontao sam ja da im je rečeno da igraju kratke pasove, ali kad je korner dodju i štoperi naprijed i ovaj odigra kratku loptu nekome, pa njih dvojica nešto kombinuju i izgube loptu i kontra. Tako je bilo mislim dva puta juče. Kad već dodju štopri na skok treba centrirati.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jedini igrac koji kod nas moze da skoci je Vilotic.. Ostalo je diskutabilno, ali ocita je zelja da se odigra zadnji pas kroz plitku odbranu sto je jako tesko u ligi gdje svi igraju buker na 20 metara.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Pa da vrlo je teško dati taj zadnji pas kroz sredinu, jer tu ima puno igrača. To je danas problem većine klubova u svijetu, jer kad se protivnici zatvore to je skoro nemoguće uraditi, živi primjer kad Barselona igra protiv nekoga. Par puta sam primjetio da smo probili p ostrani i onda ovaj ne centrira zato što nema nikoga u šesnaestercu. To bismo trebali popraviti, ili da neko geka centaršut ili da ne idemo preko bokova onda.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Pobogu pa ja se samo salim :)))
ako neko ne provocira na ovoj temi onda sam to ja :)))
Nije ni meni lako vjerujte....brat mi navija za c.z. i tjesim ga od juce. Da ne govorim da mi i zena navija za doticni klub
( e ovo je provokacija :P)

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
трибина Б. Зељковић je napisao:
Ма некако и пораз,али што су нас после другог гола изули на трибинама,појео сам се. Не можеш навијати од онога јебеног њиховог озвучења. Нећу рећи компекс,али шта им то треба. Ајде прошли пут,добра фора,али нису ми јасни ако мисле стално тако. Што се игре тиче,све на страну,није лоша али кљусина од голмана кочи све. Ретард не зна излетити на центаршут,играмо високо одбрану,ни тада не зна изаћи,не зна испуцати равно кад му вратиш лопту,само зна на Маракани као орангутан скакати пред Делијама кад сви оду у свлачиону. Докле ће тај коњ да брани није ми јасно. Онај Бајковић колико год да није нормалан,стално је ван 16 а то нам треба кад играмо овако офанзивно. Стока има среће,дају неке ненормалне голове,али треба бити реалан,јачи су за Крстајића у одбрани и чамугу у нападу.

На звездином стадиону то исто озвучење стоји минимално 10 година,незнам
шта ти смета што је од прошлог дербија и на јна?!

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 16:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Nov 2010, 00:11
Стани царе,зајебаваш ли ти мене? Ти поредиш онај арсенал који је довољан за концерт групе Prodigy са озвучењем на Маракани. Још једном,јеси озбиљан?
пс. мени не смета,вјеруј ми,кад уредимо онолику масу да пјева без разгласа за годину,две небитно,може да падне атомска бомба,али се неће чути од грмљавине Цигана. Живи били па видјели

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 16:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

трибина Б. Зељковић je napisao:
Стани царе,зајебаваш ли ти мене? Ти поредиш онај арсенал који је довољан за концерт групе Prodigy са озвучењем на Маракани. Још једном,јеси озбиљан?
пс. мени не смета,вјеруј ми,кад уредимо онолику масу да пјева без разгласа за годину,две небитно,може да падне атомска бомба,али се неће чути од грмљавине Цигана. Живи били па видјели

Озвучење на стадиону,трибини,небитно,сте ви први увели то је чињеница...
Сад гдје је то озвучење јаче,то није ни битно.Што се мене тиче оно је беспотребно.
Само ви уређујте масу,свака част,фурајте свој фазон...Што кажеш,живи били па видјели
како ће ко изгледати убудуће.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 17:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gondra, nemoj majke ti
mi jesmo uveli ali na nasoj tribini da bi djelovali zajedno
a sta bi sa vama ''samo grlo, dlanovi i salovi '' ?

Ne brini za nas. I u ovakvom sivilu od fudbala nas ima i bice nas jos vise
vidjeces gdje cemo biti kad dodju rezultati

Ferdinand odmjerena zeza je uvijek dobro dosla 8)
meni je jedan od uslova za zenu bio da navija za CZ :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2011, 19:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[quote="Brigate BL"]Gondra, nemoj majke ti
mi jesmo uveli ali na nasoj tribini da bi djelovali zajedno
a sta bi sa vama ''samo grlo, dlanovi i salovi '' ?

То је стара гробарска школа чији сам и ја ученик,али времена се мјењају,
долазе нови клинци који фурају свој фазон...
Исто тако су некад незамисливе биле мале заставе на сјеверу,па их сад ви фурате
а први су их давно почели носити радовци и гробари...Све се временом мјења.
Толико од мене,да не скрећем са теме више.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2011, 10:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Male zastave su bile na sevetu mnogo prije osnivanja Delija

No ne bitno idemo na naredni mec sa BSKom nedjelja pa cemo vidjeti kako ce igraci reagovati nakon poraza od Partizana

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2011, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Управо тако!

Прве циганске групе још осамдесетих година прошлог вијека имале мале заставе. Чувена застава Зулу вариорса са патком или Црвкови Ред девилси са натписом и сликом главе ђавола. Не да ми се тражити те слике на нету, ко има живаца, нека гугла.

Само тад није то било толико ушминкано код сад. Тад се ручно цртало и писало спрејом, сад се буквално слика и фонт обради у Фотошопу и лагано на штампу. Плус сад те све мале заставе стоје под конац на огради, а раније су се те заставе често држале у рукама.

Елем, фина емисија, ко има сат времена да погледа Џају ("и уз попа Џају ми зовите" 8) ):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l6IE-ErfXnc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2011, 11:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
Brigate BL je napisao:
Ja ne znam sta ste svi ocekivali za dva mjeseca
nakon dugo godina po meni derbi je bio gledljiv...
Napredak u nasoj igri je primjetan, imali smo sanse koje nismo iskoristili i to je to ....Na ovakvim utakmicama se stvori tri cetiri sanse mi svoje nismo dali oni jesu i kraj
Na ovoj utakmici se tacno vidjelo zasto je Robi trazio tri pojacanja i na kojim pozicijama. Koliko god glupo zvucalo ocekujem dalji napredak i jos bolje partije.
Napisao sam pre nekoliko strana da ja ove polusezone ocekujem samo da vidim bolju igru, obrise toga se naziru i nadam se sad jos vecoj podrsci protiv BSK Borce da pokazemo da smo uz klub i kad je tesko

Poraz boli, ali se meni poslije dvije godine ipak javlja nada u bolje dane
P.S. KAD TESKO JE , KAD JE LOSE I KADA TI NE IDE...

Svaka ti je na mjestu :) Kad se pogleda kako smo igrali zadnjih 4-5 drbija ovaj smo i odigrali i stvorili par sansi . Da smo iskoristili bar jednu bila bi druga prica a ovako bice tesko . Uglavnom ima pomaka u igri i bice jos bolje , ocekujem tek sledece sezone dobru igru i rezultate . Mnogi se nece sloziti ali po meni glavni krivac je Stamenkovic !! Prvi go ode covjek u stranu a sut sa 30 metara , drugi go ostade na liniji a hladno je mogao izaci i pokupiti loptu ... Od ovako lose ekipe Robi izvlaci maksimum a za nesto vise fali igraca ... Uglavnom bice bolje !!

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2011, 12:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Стаменковић више-мање, просјечан голман, линијаш. Нама је огроман проблем скок игра, то је већ маса људи писала овдје.

Све голове од како је дошао Роби добили смо након ударца главом од стране противничког играча. Оба гола против Партизана, гол Инђије. У последњем мечу првог дијела првенства против Војводине исто, примили смо гол главом, корнер за Војводину, лопта у петерцу, Стаменковић касни. Други гол Партизана прекјуче грешка Ћосића.

Генерално, лоши смо у одбрани у скок игри, малтене паничимо увијек након корнера. У нападу смо безопасни у скок игри.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2011, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U sustini smo dobri u dodavanju loptom, ostalo je ispod proseka. Golman linijas, odbrana nejaka i slaba u skoku, vezni red 'nako i napadaci losi u skok igri, a u prolecnom delu ni 1 na 1 cesto nisu resavali kako treba. Znaci imamo prosecnu sredinu koja se zna dodavati loptom i to je to :-?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2011, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Hertzog je napisao:
U sustini smo dobri u dodavanju loptom, ostalo je ispod proseka. Golman linijas, odbrana nejaka i slaba u skoku, vezni red 'nako i napadaci losi u skok igri, a u prolecnom delu ni 1 na 1 cesto nisu resavali kako treba. Znaci imamo prosecnu sredinu koja se zna dodavati loptom i to je to :-?

Donekle si u pravu... Za napad i odbranu jesi, al mislim da je sredina odradila dobar posao.... Partizan me razocarao, dobili su utakmicu samo na individualni kvalitet jednog igraca koji je imao jednu priliku i dao dva gola, ostali partizanovi igraci osim stopera su bili totalno losi...
Steta sto ljudi u klubu i dalje podrzavaju adzica koji nije bio sposoban dovesti jednog jebenog stamenog stopera koji ima cvrstinu i skok!

Sve u svemu, treba nam stoper visoke klase i zivotinja u napadu, i to je to.... Na ljeto dovesti dva igraca ekstra klase i uzimamo sve bez probleme jer partizan uopste nije opasan kao ekipa...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2011, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da je Silvio i napisao na temi o partizanu da nije zadovoljan, upravo iz razloga sto smo im igrom (narucito u prvom poluvremenu) itekako parirali, a oni su kvalitetom daleko bolji od nas. Sto ti rece, pobedili su zahvaljujuci jednom igracu.
Sredina jeste dobro odradila posao, narucito kada se vidi kako je pre funkcionisala, ali su se posle drugog gola totalno predali, neiskustvo, mladist ili sta je vec.
U svakom slucaju ima dosta problema, jer nije poenta drzati loptu nego dati gol. To nam je partizan i pokazao. Cosic je za sada totalni promasaj, a cini mi se da smo svi na forumu tako ocenili njegov dolazak i pre pocetka sezone. Ne zasluzuje mesto u prvih 11, nema kvalitet, bez obzora koliki je talenat (mada nisam nista video od tog talenta do sada). Doveden je samo kako bi se uprava pohvalila kako je vratila vec izgubljenog "Nemanju Vidica", nabili klinji osecaj prevelike odgovornosti, gurnuli ga u vatru i zeznuli stvar. Ovaj mec sa partizanom mu nikako nije trebao, jer ce ga u glavi jos vise sjebati.
Videcemo kako ce biti u revansu bez Koromana koji gusi igru, a i na sta ce odbrana liciti, verovatno se vraca Adi, a nema Karleuse. A i ova utakmica sa BSK-om ce pokazati kakvi smo u glavi nakon poraza

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1880 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 94  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]