1. Smijem se kad vidim krv, neobjašnjiv osjećaj, kao da me neko golica
2. Alegičan sam na paracetamol
3. Obožavam breskve, najživotnije voće.
4. Sviram gitaru, volim zvuk distorzije, pruža mi osjećaj slobode.
5. Kao mali sam se oblačio kao indijanac, sa sve opremom.
6. Nikad nisam naučio dobro lagati, mogu prešutjeti, ali ne znam preći u akciju.
7. Sa 6 godina sam potegao absint iz flaše, nakon toga sam imao noćne more
8. Još uvijek pamtim neke snove iz djetinjstva.
9. Sa 8 godina sam pogledao crtani film Gospodar prstenova, u tom trenutku sam jeo
http://en.wikipedia.org/wiki/Schupfnudel, od tada mi je to omiljeno jelo, a Gospodar prstenova jedna od omiljenih priča.
10. Nemam ugrađen čip za narodnu muziku, na takvim skupovima uglavnom sjedim sa strane i smješkam se pijanim ljudima dok me mišići na licu ne zabole.
11. Obožavam more. Obožavam horizont.
12. Znam da postoji Bog, ali mislim da ga ne volim dovoljno. Nemam religiju.
13. Nikad nisam prevario nijednu curu.
14. Sa godinama sam razvio osjećaj za ljude, više ne gubim vrijeme na nepotrebna raspravljanja i dokazivanja, u takvim situacijama osjetim strašan nedostatak ljubavi i prema njima i ograničenost svoje ljubavi.
15. Mislim da ne postoji posao koji ne bih mogao raditi i ne postoji zločinac kojeg ne bih mogao pogledati u oči.
16. Znam biti najluđi u društvu samo ako mi to daje osjećaj kreativnosti.
17. Ne volim pričati vic, ako u društvu ima barem jedna osoba koja ga zna. Ne volim ponavljanja.
18. Ne pijem alkohol, ne pušim, ne konzumiram narkotike, 3 godine sam bio vegetarijanac (nisam u nekoj „sekti“ jer imam uvijek previše pitanja)
19. Mislim da je politika mulj ljudskog roda. Glasam za građansku neposlušnost.
20. Ne znam voljeti ko čovjek, ako se zaljubim, poremetim rutinu totalno, ne jedem, nemam koncentraciju, uništim se, pravim idola i rezanog lika.
21. Nikada ne plačem, samo me guši u grudima ponekad.
22. Navijam za Liverpool od 1989. Taj klub je nešto „više od igre“. Ko zna o čemu pričam, razumije me.
23. Ne volim mršave žene, ni silikone. Nemam određeni tip žene.
24. Volim putovati.
25. .......