banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jun 2025, 21:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2011, 20:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
Bio sam danas u mtel-u. Rekli su mi da tu ne mogu ništa napraviti. Greška postoji i moram živjeti sa tim. Znaju da je do njih, ali nema rješenja. Nude mi da pokušam mijenjati SIM karticu, ali ne obećavaju da će to pomoći. Kratko rečeno: Nemaju pojma kako da riješe to, ili jednostavno ne žele.
Kada sam insistirao da podnesem žalbu, rekoše mi da me ona neće dalje dovesti.

Pozdrav svima!!

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Jbga, zato ima RAK. Moj prijatelj je natjerao eronet da mu sredi 3 stvari za koje su tvrdili da je nemoguce. Zavlace ga danima i pricaju pricice. On napise zalbu RAKu a oni za par dana srede problem uz izgovor - niste morali pisati RAKu, trebali ste se nama obratiti, kao da to vec nije uradio. Natjerao ih je da mu na listingu za svaki sms pise broj na koji je slao poruku, a ne broj servisnog centra. Natjerao ih je da srede da on sa svog 063 broja moze slati sms prijatelju na 063 2xx xxx (bio je neki glupo problem i u toj kombinaciji nisu isli sms-ovi). Natjerao ih je da sa eronet mreze kad je u RS moze dobiti nasu policiju na 122 (jednom mu zatrebali i nije mogao dobiti). A za sve to su mu tvrdili da ne moze, da nemaju tehnicka rjesenja, ili su obecavali da ce rijesiti pa nisu dok se nije zalio.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 23:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
wlladdo je napisao:
Bio sam danas u mtel-u. Rekli su mi da tu ne mogu ništa napraviti. Greška postoji i moram živjeti sa tim. Znaju da je do njih, ali nema rješenja. Nude mi da pokušam mijenjati SIM karticu, ali ne obećavaju da će to pomoći. Kratko rečeno: Nemaju pojma kako da riješe to, ili jednostavno ne žele.
Kada sam insistirao da podnesem žalbu, rekoše mi da me ona neće dalje dovesti.

Pozdrav svima!!

Nemaju rijesenja ... Cudilo bi me da imaju rijesenje ..

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 03:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
Ovako, vec duze vremena pojedini korisnici imaju problema sa navedenom uslugom, kod mene je sestra imala problem, nesto drugaciji, medjutim ista ta usluga na neki nacin pravi problem.
Kod nje se desavalo da dodje do nekakvog zagusenja, i jednostavno prestanu da joj dolaze sms poruke, ona normalno moze da salje ali ni jedna ne moze da dodje na telefon, dok god ne bi pozvala call centar i nakon par sati bi oni to sredili na centrali, i tako radi neko vrijeme i opet isti problem. Iz call centra su govorili da je moguce da telefon pravi problem, medjutim na 3 razlicita telefona se desavala ista stvar, pa smo onda zamjenili sim karticu, ali ni to nije pomoglo.
Na kraju sam odlucio da im posaljem mail i da im detaljno objasnim problem.
Kako mi rekose, postoji odredjen problem na pojedinim brojevima, vezan za uslugu ko me zvao, zbog koje se i desava ovaj problem, medjutim ni oni izgleda ne znaju da ga otklone pa su preporucili da deaktiviramo uslugu ko me zvao, sto smo mi i uradili i nakon cega vise nema tih problema ali nema ni te usluge koja je nekad jako korisna.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2011, 10:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Kao sto kazes ta usluga je nekad korisna i glupo mi je iskljuciti . Valjda ce naci neko rijesenje ..

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 00:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:52
gagi je napisao:
preporucili da deaktiviramo uslugu ko me zvao, sto smo mi i uradili i nakon cega vise nema tih problema ali nema ni te usluge koja je nekad jako korisna.

A zasto ne preporuce sami sebi da se zbog nepotpune usluge odreknu makar dijela pretplate koju im ja svaki mjesec redovno placam? :pottytrain1:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 09:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2009, 09:54
Sredili su, doduše samo kada odbijem poziv iz m:tel mreže, čim odbijem iz druge, opet isti đavo.
Razmišljam ozbiljno o toj opciji sa RAK-om :lol: Za pare koje uzimaju zbog pružanja svojih usluga ima da sve savršeno radi, taman ja to nikad ne koristio, a kamoli kad mi treba.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 11:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dason je napisao:
gagi je napisao:
preporucili da deaktiviramo uslugu ko me zvao, sto smo mi i uradili i nakon cega vise nema tih problema ali nema ni te usluge koja je nekad jako korisna.

A zasto ne preporuce sami sebi da se zbog nepotpune usluge odreknu makar dijela pretplate koju im ja svaki mjesec redovno placam? :pottytrain1:

Znas kad bi se oni odrekli para ?? NIKAD !!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 28 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]