banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2011, 11:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
LemiGO je napisao:
Zaprijetili su oni radikalnim mjerama, ukoliko vlada ne ispuni neki od njihovih uslova. Ja im ne vjerujem, ne vjerujem njihovim motivima, ili su previse naivni ili rade ovo po nalogu. Bili su izbori, i ova vlast je legalna, sad pored svih problema treba neko da dize revoluciju, mislim da nam to nije potrebno.

natasa kandic, ceda jovanovic, pera lukovic, buka, ostra nula... ta prica...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Vlast RS-a zastrašuje banjalučke studente
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/vlast-rs-zastra%C5%A1uje-banjalu%C4%8Dke-studente
19.3. ce biti Dan bijesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
jel samo meni ovo izgleda djetinjasto?
Citiraj:
U nekim banjalučkim političkim krugovima se može čuti da iza svega stoji Milorad Dodik, predsjednik RS, koji je preko svojih ljudi u Obavještajno - sigurnosnoj agenciji BiH naručio upad agenata na Univerzitet „pošto on ne dozvoljava nikakve proteste protiv njega i njegovog tima".

p.s. i u zagrebu su protesti zakazani za isti dan.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
regi je napisao:
LemiGO je napisao:
Zaprijetili su oni radikalnim mjerama, ukoliko vlada ne ispuni neki od njihovih uslova. Ja im ne vjerujem, ne vjerujem njihovim motivima, ili su previse naivni ili rade ovo po nalogu. Bili su izbori, i ova vlast je legalna, sad pored svih problema treba neko da dize revoluciju, mislim da nam to nije potrebno.

natasa kandic, ceda jovanovic, pera lukovic, buka, ostra nula... ta prica...

to je ta prica,sorosovi placenici...ne treba dozvoliti da se taj karcinom prosiri na RS

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
filozof sa vrbasa je napisao:
[Vlast RS-a zastrašuje banjalučke studente
http://www.ljiljan.ba

oplakah...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
alkibijad je napisao:
jel samo meni ovo izgleda djetinjasto?
Citiraj:
U nekim banjalučkim političkim krugovima se može čuti da iza svega stoji Milorad Dodik, predsjednik RS, koji je preko svojih ljudi u Obavještajno - sigurnosnoj agenciji BiH naručio upad agenata na Univerzitet „pošto on ne dozvoljava nikakve proteste protiv njega i njegovog tima".

p.s. i u zagrebu su protesti zakazani za isti dan.

Ta OSA je institucija na nivou takozvane BIH...uglavnom sve te istitucije koje su se nelegalno formirale na nivou takozvane bih padnu u ruke velikosarajevske carsije

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
osoba je napisao:
Kakav narod, takva i vlast. To je sve što ti imam za reći.
Možemo se lično naći ako želiš, pa da raščistimo ko me plaća. Pazi- žensko sam, ne libim se. Nije problem.
Pitam se jesi li ti Dodikov čovjek? Kako ti se samo tako da srati po nama bez i 1 jedinog argumenta?

Zato su tvoji argumenti..."ARGUMENTČINE". :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Оштра нула, Бука, banjalukain.com.. "интелектуална" Бања Лука се дигла на ноге :D

Bogu hvala ( i to bez znakova navoda ). Dosta je bilo vladavine seljaka sa brdovitog Balkana. Njihove domete smo vidjeli i gledamo u trakavici goroj od najprizemnije meksicke sapunice od 8.257 epizoda. 8)

Za one osjetljive ( da ne pisem drugacije kvalifikacije ) na nacionalni predznak - sto mislim sebi, zelim i drugima.

I, nista protiv postenih seljaka koji se bave svojim poslom.

Osoba - svaka rijec ti je na mjestu. :thumbup:

Sajin - ne moze se svijetu ugoditi. Na ovom forumu se 'glavni' likovi poznaju privatno, i uglavnom jedni drugima bildaju ego. Treba biti faca, pa stati kao individua iza vlastitih stavova. Nije to za svakoga, ni na forumu, a kamoli u zivotu. Respect za post koji si danas napisao. :)

Evo opet vikend ratnika i protestanta.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:

Ako je dosla djevojka koja je napisala da su u organizaciji obicni gradjani koji su se organizovali preko FB i sami finansirali flajere onda to treba cijeniti, a ne pljuvati ( bez obzira na gramaticke greske u istom ).
Cisto sumnjam. :confused3:

Svako moze svasta napisati ruzo...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 20:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Maloprije sam prokomentarisao jedan link koji je jedna moja FB prijateljica objavila na svom profilu.Ona je iz "Oštre nule".Link je bio do članka koji je Frontal objavio o "obavještajcima" koji su se juče interesovali za organizatore protesta.Komentar je bio u istom tonu kao i moji postovi ovde.Citirao sam dio teksta sa sajta OBA BiH koji govori o nadležnostima te agencije
Citiraj:
Zakonom su jasno definirane "prijetnje po sigurnost Bosne i Hercegovine". U tom kontekstu kao takve smatrat će se prijetnje suverenitetu, teritorijalnom integritetu, ustavnom poretku, osnovama ekonomske stabilnosti BiH, kao i prijetnje po globalnu sigurnost koje su štetne po Bosnu i Hercegovinu (ali i za regiju, EU i svijet u cjelini).

Radi se o prijetnjama sa aspekta terorizma, uključujući međunarodni terorizam; prijetnjama sa aspekta špijunaže usmjerene protiv Bosne i Hercegovine ili štetne po sigurnost BiH na bilo koji drugi način; prijetnjama sa aspekta sabotaža usmjerenih protiv vitalne nacionalne infrastrukture Bosne i Hercegovine ili na drugi način usmjerenih protiv BiH; prijetnjama sa aspekta organiziranog kriminala usmjerenog protiv Bosne i Hercegovine ili štetnog po sigurnost BiH na bilo koji drugi način; prijetnjama sa aspekta trgovine drogama, oružjem i ljudima usmjerene protiv Bosne i Hercegovine ili štetne po sigurnost BiH na bilo koji drugi način; prijetnjama sa aspekta nezakonite međunarodne proizvodnje oružja za masovno uništenje, ili njihovih komponenti, kao i materijala i uređaja koji su potrebni za njihovu proizvodnju; prijetnjama sa aspekta nezakonite trgovine proizvodima i tehnologijama koje su pod međunarodnom kontrolom; prijetnjama sa aspekta radnji kažnjivih po međunarodnom humanitarnom pravu i prijetnjama sa aspekta djela organiziranog nasilja ili zastrašivanja nacionalnih ili vjerskih grupa u Bosni i Hercegovini.
Trebam li reći da je komentar nestao u roku od trideset sekundi....Demokratija,sloboda govora... :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Ovoliki tekst na fb, to je cisti spam :) ti si profesionalno deformisan.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 20:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Jbg,ja sam "internet ratnik"... :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 21:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Komentar sa portala frontal.ba, mislim da je jako dobro napisano.

Поставља се питање и шта је циљ оваквих протеста!?

По мом мишљењу, циљ треба бити не рушење власти, већ притисак јавног мнијења на вршиоце законодавне, судске и извршне власти. Ту и медији требају да одиграју значајну улогу. Требастворити систем који ће ограничити бахатост појединца и онемогућити му да успостави диктатуру, Судска власт је још битнија од извршне, јер страх је тај који ограничава појединце да "раде шта хоће". Послати неколико судија, професора, министара на дугогодишње робије и тиме лијечимо смо 70% болести нашег друштва.
Не знам колико су изабрани носиоци власти уопште компетентни за посао који обављају, па би можда и ту биле потребне корекције. Зато би паралелно са мијењањем свијести требало стварати и здраву алтернативу Курти и Мурти, коју би чинили млади, образовани, морални и некомпромитовани људи. Имамо ли такве уопште? Наравно, и страначки и старији некомпромитовани људи и стручњаци су ту потребни. Кад би се сви сјединили, танки смо у погледу знања и стручности. Ти људи би морали направити кроз неколико година (за неке области и деценија) економски, морални, образовни, културни и сваки други препород овог друштва, "болесника на издисају". Лично сам са младим људима и пријатељима спреман радити на томе и дати своју жртву. Нисам сигуран да ли је то могуће. Мислим да јесте, али јако тешко. Доказ нам је Србија 5 година након Милошевићеве смрти, након 11 година власти јо горих лешинара.

Прољеће нам већ стиже. Биће ово јако тешка година и не знам да ли ће нам 2012. и 2013. бити још горе. Кренимо већ данас (када нисмо знали јуче) у препород овог друштва, ако није касно.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 21:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Do promjena se stiže tako što ćemo na izborima glasati na osnovu plana,programa i "minulog rada" kandidata,ne na osnovu straha.
Revolucija ne donosi ništa dobro.Evolucija donosi.Dozvolimo našoj svijesti i našem društvu da evoluira,ne gurajmo ga u kojekakve "revolucije".

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
filozof sa vrbasa je napisao:

19.3. ce biti Dan bijesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...pelcujte se...zbog sigurnosto slucajnih prolaznika...i korpe za njuske stavite...nikad se ne zna...

...ili, brate, uozbiljite se, registrujte stranku i pobedite na izborima...cime to moze neko neformalan da uplasi neku vlast...e, kad bi vas izaslo stotinjak hiljada neformalnih, bilo bi drugo...ovako, lagana setnjica posle kafice...tja...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Poslednji put menjao žaoka dana 11 Mar 2011, 22:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Лично није ми се дало медијски да пратим ту организацију протеста али погледао сам на дневнику тај упад обавештајаца у студењак. Мислим да је то нелегално тј. начин на који је то одрађено је нелегалан и то је свакако проблем. Ко стоји иза тога је лаичко прорицање јер се то не може знати.

Што се тиче овог протеста, организације које стоје иза њега долазе из крајње критичног дела невладиног сектора. Уосталом, кад их извесна особа овде подржава то нам све говори.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Politicar je napisao:
4 jedna, te ista čovjeka komentarišu, kako nisu za proteste, kako ne vide korist od toga itd.

Dok, moj sin studira u Austriji ima primanja od 1250 eura, samo zato što ima prosjek veći od 8,5, a studenti u RS s tim prosjekom, dobiju 100-150km i to neredovno.

Vi, lafo radnici, što trabunjate kako imate tople kuće i sl, zapitajte se kako da žive porodice sa 4+ djece, kad imaju uglavnom samo jedno primanje, i socijalu od 41km.

Srbi su narod, koji izumire, dokazano.Hrvati su odmah uz nas.
I, dok naš narod bukvlano izumire, jer omladina ne želi da stvara porodicu u ovom haosu, Vi sjedite u stanovima ili poslu i sabotorate sve pokušaje drugih ljudi da se utiče na stanje u RS.

Gdje je 150 000 nezaposlenih, njih ne spominjete...

Pominjete izbore, samo 25% gradjana RS je glasalo za SNSD, zapamtite to.

Upoznao sam dječka koji je jedan od organizatora, šta da Vam kažem, ja svom djetetu ne bih dao da se toliko žrtvuje zbog sveopšteg dobra, zato mu skidam kapu, njemu i njegovim roditeljima.

Citiraj:
Dok, moj sin studira u Austriji ima primanja od 1250 eura, samo zato što ima prosjek veći od 8,5, a studenti u RS s tim prosjekom, dobiju 100-150km i to neredovno.

Само питање: Како твој син има просек 8,5 када се распон оцена у Аустрији креће од 1 до 5?

Притом, ја имам јачи просек од твог сина а добијам курац и сам све финансирам.

Закључак: Немој да лажеш.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Silvio utvrdili smo da je patka to što je Politicar napisao...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Silvio utvrdili smo da je patka to što je Politicar napisao...

Нисам видео пошто нисам читао у комплету.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2011, 01:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
1. Ja ne vjerujem da su ovo bili pripadnici OSA.
2. Institucija Studenskog parlamenta se nalazi u Zakonu o visokom obrazovanju RS, bilo kakvo maltretiranje članova SP od strane organa reda je zabranjeno zakonom. Tako ako se ne radi o nekim prerušenim mangupima, afera je na pomolu.
3. Ko je i kad je ubacio studente u ove događaje, to se uopšte nije pominjalo?
4. Ja sam glasao protiv ove vlasti, tako da me ništa ne košta da ponovo pokažem da sam protiv ove vlasti iako mi organizatori nisu poznati. Kud' svi Turci tu i mali Muja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]