Šajin je napisao:
АЛИ, ви не можете да знате сигурно да је то он. Да, највјероватније се и ради о лажи, јер чисто сумњам да неко ко "има дијете студента" (дакле старија особа) хоће да се упише на Политичке науке и да почне студирати.
И у томе је читава поента свега. Ко год да је Политичар, највјероватније је слагао, али ви сте једва дочекали да га узмете на нож(с правом), али не ради се само о томе!!!
99,99 % да је Политичар заправо Стефан. Или је Политичар особа која има сина студента (дакле, има преко 50 година), а истовремено у тим годинама уписује факс, мува цурице на факултету и бави се екстремним спортовима. Могуће. Уосталом, био је малоприје на форуму улогован и само отишао ништа не демантујући.
Šajin je napisao:
Неколицина вас, од отварања ове теме, са подсмјехом и огромном дозом охолости и подцјењивања гледа на све нас који подржавамо протест. У реду, сматрате да се ништа неће постићи, имате своје мишљење, али зар у исто вријеме нема код вас ни трунке мјеста да поштујете неког вашег суграђанина, који жели да се бори и изрази своје незадовољство?!
Ми сад причамо о форуму. Ти си отворио тему о протестима и кренула је прича. Прочитај први пост на овој теми и Лидера и Политичара.
Овај Лидер напада нас "интернет ратинке" и "мишеве" да "прдимо у воду". А у наредним постовима измишља (ово око Чемерног) и наводи неке конструкције типа "реко ми један чоек, не би ме он лагао".
Овај Политичар у свом првом посту каже да серемо по форумима, да нам је Додик стиснуо муда и да му се гадимо. А у наредним постовима лаже о идентитету.
И сад ти мени фино реци Шајине... Како да ја поштујем те људе? Који имају такав наступ, пун вријеђања? И који измишљају? И слажем се са Беспарицом, то и јесте за зајебавање.