banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2011, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
The_new_Statesman je napisao:
Moram da se ponovim, lik iza nika Politicar je onaj sto je kao organizovao prve proteste. Ima 20 godina, lose i glupo laze i nema sina studenta.

A mi smo jadni i bijedni ako nas ovakvi trebaju predvoditi umjesto nasmijavati. Iako se nije lijepo smijati tudjoj nesreci.

Ма овај дечко није нормалан. Пази ово:

Citiraj:
Stefan Filipović je student političkih nauka, koji je rođen 1990. godine u Banjaluci.

http://www.banjalukain.com/front/pokazi ... aroda-cuje

Дакле, организатор протеста има 21 годину и студира политичке науке.

А особа са ником Политичар на овом форуму прво напише пост у јуну 2009. године како уписује политичке науке (и како шармира дјевојчице на факсу): viewtopic.php?p=882085#p882085

А сад особа са ником Политичар пише како има сина који студира у Аустрији.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 09:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Evo jednog detalja iz prvog Političarevog posta:
Politicar je napisao:
Bas juce sam obisao kampus, da dobijem neke informacije u vezi studiranja Politologije.
Kao sto sam i ocikivao, naisao sam na standardno neljubazno osoblje, kojima sama pojava covjeka koji trazi odgovore smeta :roll:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 09:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Preteče me shoole...Ako ima ko iz medija da čita ovaj forum...Neka objavio ovo.Ne zato što ova vlast valja i treba je zadržati nego zato što ovakvi lažovi ne treba da vode narod.Glas naroda....jest' qrac....

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dosta spama.. Shoole i zoka su nam pokazali ko vodi proteste i nisu nista bolji od ovih protiv kojih protestuju, podjednako lazu, samo sto im ovi jos nisu dorasli u tome, vjerovatno zbog neiskustva, to dolazi s' godinama ;) Ako imate sta napisati o protestima pisite, a ako ce vam svaki post biti ismijavanje i pisanje 10-tak smajlija zaobidjite temu ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Zasto izbrisa?
Pa postovi su govorili o organizatoru i lideru protesta.
Dao se djecko u politiku. Sad je javna licnost. :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zero, ako ces pazljivo citati sto bi kao urednik trebao, ja sam taj koji je prvi imenovao Politicara. I izvoli nadji neku moju laz na temi.
Pre toga otvori Mondo pa ces vidjeti pricu o 'obavjestajcima'. A ako iz nekog razloga nisi u mogucnosti da budes neutralan, molim te vrati funkciju urednika.

Kritike u vezi sale i smajlija prihvatam.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 10 Mar 2011, 12:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2011, 12:15
Nisam mogla da odolim, a da se i ja ne javim povodom svega ovoga što ste svi ispisali...
Kao prvo- Stefan F. nije lider protesta i valjda samo možete zaključiti da je nemoguće da jedna osoba sama ovo sve uradi. Proteste organizuju aktivisti iz par BL organizacija među kojima ima zaposlenih, nezaposlenih, studenata, samohranih majki, isl.
Drugo, ne iznenađuje me tolika količina skepse među vama jer ovaj narod je navikao na višegodišnju laž, prevaru i nepovjerenje prema vlastima, a i bilo kakvom nvo sektoru.
Jedino što mi je krivo je što se toliko da kažem "trudite" da popljujete i izminirate sam naš pokušaj. Zar je toliko nemoguće da neko izađe na ulicu zato što se stvarno osjeća bespomoćnim što nema da da mito počev od šalterske službenice pa do samog vrha?! Isto tako neki od ovih aktivista su izlazili i prije godinu dana (prije nego što je naišao ovaj val protesta koji imamo danas), samo što je to nekima smiješno. Smiješno je skupiti ljudi koji će dati po 5, 10KM iz svog džepa da kupe farbu, odu do marketa po karton i naprave parolu, ili odštampaju stikere???
Ne znam stvarno... :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

TNS, nisi razumio sta sam htio reci, mislio sam na ove sto vode proteste da nisu nista bolji od ovih protiv kojih protestuju.. A jedino sto nisam registrovao da si ti razotkrio njih..

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
http://www.banjalukalive.com/aktuelnost ... testu.html

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:40 
Početnik
Početnik

Pa o tom i ja pričam...
Minira te vlast, pa te na kraju minira i onaj "obični" građanin koji se pati kao i ti... Stvarno se nekad pitam što mi ovo sve treba, ali srećom sam tvrdoglava i ne odustajem tek tako...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ti sto organizuju proteste su vec poceli lagati "obicne" gradjane a protesti jos nisu ni poceli? ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja da sam vam roditelj, ne bih vam dao da se toliko zrtvujete za opste dobro.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:48 
Početnik
Početnik

Ne znam na šta tačno misliš?

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:49 
Početnik
Početnik

Besparice, vjeruj da moji staci znaju za pola od onoga što radim

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

osoba je napisao:
Ne znam na šta tačno misliš?

Na ovo:
Citiraj:
Upoznao sam dječka koji je jedan od organizatora, šta da Vam kažem, ja svom djetetu ne bih dao da se toliko žrtvuje zbog sveopšteg dobra, zato mu skidam kapu, njemu i njegovim roditeljima.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 12:57 
Početnik
Početnik

Ne znam šta da ti kažem, zbog ovakvih nekih ispada sam najviše i osjetila potrebu da se reg. i napišem nešto. Zato sam i rekla da iza svega stoji više ljudi i ne bih da se sve generalizuje.
Zato i jesu potrebni ljudi, svi- bez isticanja bilo koga. Zato i jesu svi pozvani. Kad ima masa, tada nema pojedinačnog isticanja a kad na ulicu izađe malo ljudi onda neko samo upre prstom i kaže: a, to je taj...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Да и ја најзад нешто напишем.
Уколико је овај Политичар стварно Стефан Филиповић, онда је стварно дебилно оно што је написао. Стварно не контам зашто лагати...

АЛИ, ви не можете да знате сигурно да је то он. Да, највјероватније се и ради о лажи, јер чисто сумњам да неко ко "има дијете студента" (дакле старија особа) хоће да се упише на Политичке науке и да почне студирати.
И у томе је читава поента свега. Ко год да је Политичар, највјероватније је слагао, али ви сте једва дочекали да га узмете на нож(с правом), али не ради се само о томе!!!

Неколицина вас, од отварања ове теме, са подсмјехом и огромном дозом охолости и подцјењивања гледа на све нас који подржавамо протест. У реду, сматрате да се ништа неће постићи, имате своје мишљење, али зар у исто вријеме нема код вас ни трунке мјеста да поштујете неког вашег суграђанина, који жели да се бори и изрази своје незадовољство?!

Да будем искрен, не вјерујем да ће се нешто посебно постићи са овим протестом. Сигурно неће Влада послушати протестанте и испунити све захтјеве, али ипак у најгорем могућем случају, ако ништа друго, све ће то бити на телевизији, и људи ће макар видјети да постоји незадовољство и да има неко ко се не боји да то јавно изрази.

Слажем се ја да овој тренутној власти нема алтернативе, да нам треба неко нов, способан и харизматичан, и нажалост не видим Стефана Ф. као једну такву особу, али оно што знам је да ови протести не могу донијети ништа лоше, те због тога ваше подсмијавање је по мом мишљењу стварно недолично. И немојте да гледате ове протесте само кроз лик и дјело тог једнога момка. не организује он ово сам него са неколицином људи.
Ако већ из неког разлога сматрате да од овог протеста нема вајде, не морате макар да провоцирате! Реците зашто нећете да идете на тај протест, али пружите макар моралну подршку вашим суграђанима, који у крајњем циљу желе исто што и ви, а то је боља будућност за све нас и за нашу дјецу.

И безвезе је што оптужујете организаторе протеста да узимају себи кеш, јер знам да ту има особа које дефинитивно само желе боље сутра за све нас.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 13:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Šajin je napisao:
али оно што знам је да ови протести не могу донијети ништа лоше,

Dovoljno je da neko dobije kamen u glavu i sve ovo što si ti napisao nema smisla....Protesti da,ali ne protesti koje organizuje grupa diletanata i bezveznjakovića bez ideje i vizije.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:

A mi smo jadni i bijedni ako nas ovakvi trebaju predvoditi umjesto nasmijavati.

:thumbright:
Zasto se ne smijati necemu, kada je smijesno?
Zasto ne i provocirati?
Ja ne vidim i da su oni puno korektnij prema svojim "protivnicima".

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 13:27 
Početnik
Početnik

Planirano je da prostesti budu kao i oni održani prije ovog: mirni.
Dakle niko nije pozvan da širi nasilje.
A ako vam dovoljan podsticaj nije što civilni invalidi primaju 41KM mjesečno socijalne pomoći, i što je djeci ukinut dohodak isl. - onda ne znam... Takođe mi možemo ponuditi neka rješenja, ali zna se ko prima platu za te stvari.
Narod je tu da pokaže zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, niko nije radio elaborat kad je izašao na Trg zbog Cece.
Neće masa sa ulice, puk da se bavi problemima za koje neko prima platu koju taj isti puk ne primi za pola godine

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]