banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2011, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
narod i protesti, a pogotovo mladi i protesti ne mogu u istu recenicu. ko jebe narod, imao je sansu 4. oktobra, glasao je za istu vlast, a jasno se moglo vidjeti da ide jos veca kriza. jest da nije bilo druge alternative za glasanje. sto se mene tice, ovaj narod zasluzuje jos gore stanje, da ljudi krenu crkavati od gladi, mislim da niko ne bi digao glas. ko ih jebe, realno stoka smo i zasluzujemo jos gore, a te sto ce da odrze protest, podrzavam, ali bojim se da efekta nece biti. problem nije u vlasti vec u narodu, da krenu jednom da se bore za prava koja im pripadaju.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 19:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Sep 2007, 16:59
nepokoreni je napisao:
Znamo mi to svi odlično. Kako bi ti napravio suficit bez dizanja pozajmica i deranja porezom? Privredom? Sve to stoji što govoriš ali malo si dockan razumiješ? Samo bi napravio veće sranje i da uspiju protesti mi nemamo uopšte ni ekonomiju ni privredu životari se od socijale MMF-a drugar.

Ne bih ja pravio program imaju sjajni ekonomsti kao veceras ovaj momak sa kojim sam razgovarao takvi ljudi bi napravili dobitnu formulu i vec je imaju.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 19:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Citiraj:
,jer ako se ne budemo borili sve ce zivo da rasprodaju i nista nece ostati nama za buducnost,mocemo slobodno spakovati kofere i put bijelog svijeta,a reci cu RS volim iz ljubavi,a ova gore kompanija iz ljubavi prema parama!

To ti je pametno a i većina tih što ne glasa o tome razmišlja. Ja prvi nema ovde sreće narednih 100 godina a možda i više. Svaka čast tom čovjeku ali ovo je privatna država koju posjeduje nekoliko porodica tako da je sve uzaman jer bi im drugačije stanje išlo u štetu.

Poslednji put menjao nepokoreni dana 08 Mar 2011, 19:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 19:46 
Pripravnik
Pripravnik

@ WinstonWolfe bravo,ali eto mi cemo pokusati nesto da uradimo,pa makar nas i mnogi smatrali ludima,ali sto nas vise digne glas to cemo se bolje cuti ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
lider je napisao:
alkijabad samo cu ti reci dobro prouci na sta su redovnici trapisti nabasali ovdje kad su prvi put presli Savu.

naisli su na tursko selo,i tu napravili pivaru(koja i danas postoji) i prvu hidro centralu.e sad kad si me naucio istoriji moga grada veliki vodjo,objasni mi kakve veze ima katolicki monaski red sa protestima?
ako mislis da su donjeli civilizaciju,radili su to i okupatori Austrougari,ali da neidemo sad u off....
lider je napisao:
Vi ratujte virtuelno,ja cu na ulicu tamo ce me neko i vidjeti ;)

to ce gevaro pokazi nama internet krzljavcima kako se sprovodi gerila!¡No Pasarán!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
lider je napisao:
@ WinstonWolfe bravo,ali eto mi cemo pokusati nesto da uradimo,pa makar nas i mnogi smatrali ludima,ali sto nas vise digne glas to cemo se bolje cuti ;)

da se razumijemo, podrzavam ja proteste i sve to, ali ne treba mijenjati vlast, prvo treba narod da se mijenja, a onda ce se i vlast promijeniti. sta studiras, ako nije tajna?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Jun 2009, 23:05
Alo, "online" Srbi !
Šta je, prpa, a !! Stisao vam Dodik šakom muda, pa samo serete po forumima, šta ne valja, šta valja i kako sve treba izgledati.
Gadite mi se, svi vi, koji kritikujete bilo čiji rad, a sjedite u toplim kućama i čekate da vas neko nahrani.

U subotu idem za svoje djete da izađem, vidio sam naljepnicu dobru, ne želim da moje djete vraca njihove kredite, ŽIVA ISTINA !

A, vi ostanite uz računare.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:07 
Pripravnik
Pripravnik

Studiram jedan tehnicki fakultet dakle prirodne nauke,necu ovako da iznosim sve pojedinosti.Ni mi nemamo namjeru da sad odmah mijenjamo vlast,nego hocemo da ih natjeramo da rade ono sto su obecali i da promijenimo ono sto ne valja,a ne valja mnogo toga.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
A sta cemo sa stranim faktorom? Jeste li vi za EU integracije, ili vam je cilj samo borba protiv korupcije. Da li ste svjesni da je nejveci problem ubrzano starenje stanovnistva i da to direktno utice na povecanje broja penzionera a time i opterecenja citavog sistema, kako mislite zaustaviti taj proces.
Dokle ide vasa analitika sustinskog problema u drustvu?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:34 
Pripravnik
Pripravnik

Znamo mi to veoma dobro za razliku od ovih na vlasti,imamo sutra i u narednim danima razgovore sa organizacijom 4+ djeteta i samohranim majkama o kojima drzava ne brine,drzava koja brine vise o penzionerima nego o mladim pokoljenjima je drzava koja nema buducnost !

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
A EU integracije? I kako mislite da se pozabavite sa strancima, oni su u ovoj prici veoma bitan faktor.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2010, 22:52
dobar je ovaj nepokoreni Sent Moris jeftiniji od Jahorine i kazes da nisi destruktor...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja nisam destruktor nego realista a ti si malo neinformisan predoči dokaze pa prozivaj okolo. U BL imaš rosfrajne fontane i rasvjete u parku sve sa muzikom pa znači da bi svi trebali sad da plešemo od sreće uz valcer ( kad se uhvatimo za uši)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:51 
Početnik
Početnik

ajde bezi ti ti obican lozac...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:51 
Pripravnik
Pripravnik

Znamo da je EU sila i da su nezaobilazni,ali ima toliko stvari koje su do nas,zasto uvijek ta nasa srpska nama je neko drugi kriv,krivi smo mi sami.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...vi ste ljudi definitivno sjebano dobrotom ove vlasti...samo kenjate...uskoro necete moci ni to...za sranje se treba najprije najesti...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:55 
Početnik
Početnik

nema ovdje srece do god se RS ne otcjepi od BiH i do god to svijet ne prizna i ne otvore se raznorazni fondovi...ovo ovako se radi na cistoj centralizaciji jos jedino Mile se tome opire da nas totalno ne uguse....to je realnost...

Poslednji put menjao saturn dana 08 Mar 2011, 20:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 20:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ima 95% stvari koje su do nas i našeg mentaliteta što ćutimo i trpimo. Znaš li onu od Čika Jove Zmaja: Još nije vrijeme, još nije vrijeme, još nije vrijeme, još nije vrijeme...e sad je dockan!
Aj saturn pročitaj:
http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=50&t=52208&hilit=odbrojavanje

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 21:04 
Početnik
Početnik

ajde ti nadji mi aranzman u sent morisu pa da neidem vise na jahorinu kad kazes da je gore jeftinije...hehehehe....ski pass 45 eura....hahaha...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Ne odgovori mi na pitanje,vrlo jasno pitam. Odakle ti info da je avans i kako je zatvorena finansijska konstrukcija? Zaduzenje? EBRD? Vlada sama finasira?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]